Şimdi Ara

barınaktan köpek sahiplenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl okulla birlikte hasdal daki barınağa gitmiştim ordaki köpekleri görünce içim parçalanmıştı o zamanda akıl edemedim birini sahiplenmeyi ama karar verdim sahiplenicem sahiplendirme için herhangibi belge lazımmı tek bildiğim evin adresini gösteren fatura yada ikametgah başka neler lazımdır

• 18 yaş altı isen velini istiyorlar hazır gitmişken eski battaniye yem mama su kabı vb kullanmadığın ama köpek bakımlarında işlerine yarayacak şeyler götütürsen iyi bir karşılama görürsün.
  • 17 yaşımdayımda onları zaten getircem ama şunu sormak istiyorum onları getirince yaş sınırımı kalkıyor noluyor daha iyi karşılama görüyor diyorsunuz
  • Genelde barınaklar çok fazla köpeğe ev sahibi olduğu için bu köpeklerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamazlar ekstradan yanınızda götüreceğiniz malzemeler barınakta hayvansever çalışanları memnun eder çünkü sizin belkide kullanmadığınız o malzemeler birçok köpeğin iyi bakılmasına yardımcı olacaktır.

Tabi bu dolaylı yardım hem sizi yardımsever yapacak hemde barınak hayvanlarını ve çalışanlarını memnun edecektir.

Buda köpek sahiplenme kısmında ortama olumlu bir hava katacaktır.

Kimbilir belkide çok cins bir köpek o gün ellerine geçmiş olup bunu sizinle paylaşıp sahiplenmenizi bile sağlayabilirler :)

Şunuda unutmayın ki barınaktan alacağınız bir köpeği sahiplenmek ve bakmak çok büyük bir incelik ve yardımseverliktir.
  • Cinsine bakıp alma huyuna suyuna bak oyle al bence.Bu arada emin ol barınaktan almakla en ıyısını yaparsın bence.Sevgiye aç bir hayvanı sahıplenırsın.
  • Barynaktan hayvan sahiplenecegin icin ?imdiden tebrik ederim. Yn?allah böyle yardymsever arkada?lar ço?alyr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.