Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallahhh iyileşir.Allah'ım sen Barış'ın iyileşmesini nasipeyle Yarabbim !

AMİİİİİİİİİNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telly71 -- 30 Haziran 2007; 18:18:47 >
  • bu akşam diziyi izliyoruz ha,ona destek için
  • Allah acil şifalar versin ölenlerede Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum

işte hız var kesin bence yine herşey hızda HIZA HAYIR DİKKAT EDERSENİZ HER ZAMAN HIZA HAYIR YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE O KADAR SORUMSUZ İNSAN VARKİ
  • Allah Acil Şifalar Versin
  • ya cidden cok uzuldum ya allah acil sifalar wersin bgn de diziyi izlicem mutlaka

ama cidden cok uzgunum ya bi de doum gunuymus ya gercekten cok kotu olmus

tekrar acil sifalar diliyorum

bu arada milliyet kurtulması mucizelere baglı yazmıs ins ole deildir oyle ise ins bi mucize olur yasar cok efendi bi insandı
  • türk tıbbı o mucizeyi bulur serkan_Seko
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

türk tıbbı o mucizeyi bulur serkan_Seko

ins ya yani yarısmalardan cıkan doru dusgun tek insan belki de

tekrar acil sifa diliyorum ins iyilesir
  • DİZİ izleyeceğinizee ..... DUA edin DUA !
  • Star Hastane önünden canlı yayın yapacak
  • ne zaman ??
  • umarım çabucak iyileşir ve eski sağlığına kavuşur.Çok üzgünüm

starı açtım şimdi,haberlerde birazdan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 30 Haziran 2007; 18:47:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bodyguard_26

umarım çabucak iyileşir ve eski sağlığına kavuşur.Çok üzgünüm

starı açtım şimdi,haberlerde birazdan diyor

bende açtım hemen çok üzüldüm ya Allah acil şifalar versin
  • "... partisine katılmak üzere giderken, Torba kavşağına geldiğinde, aniden anayola çıktı. İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolubir kamyonun altına girdi."

Kendi hatası mıymış yani? Eğer öyleyse çok daha yazık... 2 arkadaşı kendi hatasından ölmüş olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

"... partisine katılmak üzere giderken, Torba kavşağına geldiğinde, aniden anayola çıktı. İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolubir kamyonun altına girdi."

Kendi hatası mıymış yani? Eğer öyleyse çok daha yazık... 2 arkadaşı kendi hatasından ölmüş olacak

burada barış akarsu bir hatalıysa kamyon sürücüsü bin hatalı aracın o hale gelmesi için hız lazım basmış Allah bilir 100 120 140 sonrada çarptı tabi

• allahtan kendisine acil şifalar yakınlarına sabır diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

"... partisine katılmak üzere giderken, Torba kavşağına geldiğinde, aniden anayola çıktı. İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolubir kamyonun altına girdi."

burada barış akarsu bir hatalıysa kamyon sürücüsü bin hatalı aracın o hale gelmesi için hız lazım basmış Allah bilir 100 120 140 sonrada çarptı tabi

Tamam Barış'ı seviyorsun ama fazla abartma bence...Tv ler Barış'ın hatalı olduğunu söylüyor sen inkar ediyorsun

• bir de şöyle bir haber var..

http://www.ntvmsnbc.com/news/412786.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Valla orasını bilemem. Hatalı şekilde girdiği için kaza olmuş şeklinde anlatılmış. Sonuçta ana yola çıkıyor, araçların hızlı gelmesi normaldir. Kaldı ki kamyon 60kmle gelse bile çok hasar verir. Kendi sorumluluğun yanında arkadaşlarının sorumluluğunu da almış oluyorsun bir nevi...

Barış Akarsu ya da yanındaki arkadaşları benim için hiç farketmiyor. Sonuçta hiç birini tanımıyorum. Sadece; Barış için acil şifalar, ölen arkadaşları için de Allah'tan rahmet diliyorum... Trajik bir kaza, özellikle doğum gününde oluşu ayrı bir şansızlık...

• muhabir heralde isal oldu yoldan geçen bir vatandaşa rica ettiler muhabirlik yapması için çok amatördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 30 Haziran 2007; 19:08:49 >
  • barış akarsuyu sevdiğimden korumuyorum aracın halini görmedinizmi o kamyon 120 den aşağı değildi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.