Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle
  • kanald açın .arabayı barış akarsu kullanmıyormuş...
  • Hani hatayı yapan barış akarsunun içinde bulunduğu araçtı.O zaman neden kamyon şoförünü hapise attılar anlamış değilim.
  • Barış Akarsu'ya acil şifalar, ölenlere de Allahtan rahmet dilerim.. Aklıma Kerim Tekin'in geçirdiği kaza geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

kanald açın .arabayı barış akarsu kullanmıyormuş...

evet... zeynep isimli ölen bayan kullanıyormuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Hani hatayı yapan barış akarsunun içinde bulunduğu araçtı.O zaman neden kamyon şoförünü hapise attılar anlamış değilim.

yavaşlama kuralına uymadığı için

aracıda zeynep kullanıyormuş,Kriminal sonuçlar tespit etmiş aracı kullananı
  • evet arkadaşlar arabayı kullanan kişi barış değilmiş ölen kızarkadaşlarından biri kullanıyormuş(az önce tvlerde söylendi) bilip bilmeden atıp tutmayın

bazı arkadaşlar lütfen konuyu başka taraflara çekip çarpıtmasın
  • Acil Şifalar dilerim,fakat yaşasa bile artık eskisi gibi anatomi açısından 4-4 lük bir insan olamıyacak beynindeki oluşan Ödemler yüzünden valla çok üzüldüm, yeni haberim oldu bilgileri koyan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 30 Haziran 2007; 19:48:19 >
  • geçmiş olsun hayırlısı ne ise o olsun sırf böyle kaza haberlerini okudugum için ehliyet almayı düşünmüyorum
  • haberlerde gördüm showTV'de harbi çok çok üzüldüm yalancı yarimi çok seviyorum zaten Barış Akarsuya nazar deydi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

haberlerde gördüm showTV'de harbi çok çok üzüldüm yalancı yarimi çok seviyorum zaten Barış Akarsuya nazar deydi bence

• şarkılarını çok sevmem ama insandı ve karakteri sağlamdı aynı benim gibi.efendi bir kişilikti.inşallah iyileşir
  • iyi birisine benziyordu.hakkında hayırlısı
  • Adamın canını sıkmayın adam hakkında topic açmışsınız adam can çekişiyor siz adamı çekiştiriyorsunuz. Polimik yaratmayın burda. Barış Akarsu inş. düzelir

@Aus halen anlamadınız değil mi ? aracı Barış Akarsu kullanmıyormuş. Topici nerden nereye çevirdiniz. Şehit gazi topici mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 30 Haziran 2007; 20:29:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

iyi birisine benziyordu.hakkında hayırlısı

Sağlığına Kavuşur İnşallah Bir An Önce..
  • üzüldüm valla sevdiğim bir kişilikti.Allah Acil şifalar versin.
  • konuyla ilgisi olmayan, tartışma ortamına yol açan mesajlar temizlendi.bu konuyla alakasız olan mesajları bir daha görmek istemiyorum, 2.uyarım 3. sü olmayacaktır.
  • Allah acil şifalar versin.
  • ya arkadaşlar

beyin ölümü olmuş diye gördüm tv de,doğrumu
  • arkadaşlar bu satten sonra barış ile ilgili haberçıkıcakmı bildiğiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.