Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merve'nin acıklaması...Namıdeger Naz Özkul...Körü gercekten ya insanın tüyleri diken diken oluyo...Allah acil şifalar versin...
  • Allah acil şifalar versin...
  • hoperlorum yok ne soylemıs yazarmısın buraya ?
  • hayatta ne olcağa hiç belli olmuyor
  • Kısaca durumunun halen kötü oldugunu söylüyor.Zaten kız konuşamıyor aglamaktan o derece kötüymüş yani durumu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Kısaca durumunun halen kötü oldugunu söylüyor.Zaten kız konuşamıyor aglamaktan o derece kötüymüş yani durumu...

baba felaket tellalı gibi konuştun bir hayra aç ya!
  • Barış Akarsu seni seviyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roll -- 30 Haziran 2007; 17:20:31 >
  • Allah acil şifalar versin Barış'a,ölenlere de Allah rahmet eylesin.
  • ben daha cok sevıorum ya off ama iyi haberim var beynındekı ödem yuzde 3 azalmıs yasama sansı yuzde 5 ten 10 a cıkmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

ben daha cok sevıorum ya off ama iyi haberim var beynındekı ödem yuzde 3 azalmıs yasama sansı yuzde 5 ten 10 a cıkmıs

seni de ekledim,ilk mesaja
  • FREN YAPMAK İÇİN ÇOK GEÇTİ
    Kamyon şoförü kazayı anlattı.

30.06.2007 16:35
    Barış Akarsu'nun iki arkadaşının hayatını kaybettiği, genç sanatçının komaya girdiği kazada kamyon şoförü kazayı anlattı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Çetin, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm'' dedi.

ARKADAŞLARI PERİŞAN

Barış Akarsu'nun gelişini otelde bekleyen arkadaşları, kaza haberiyle şoke oldu. 29 Haziran 1979 doğumlu Barış Akarsu'nun, doğum gününde geçirdiği korkunç kazayı öğrenen yakınları, arkadaşları, hayranları ve söz yazarı Metin Sözüçetin hastaneye koştu. Sözüçetin, Akarsu'nun İstanbul'a sevki için ambulans uçak getirilmesini önerdi. Doktorlar, sanatçının durumunun kritik olduğunu, hareket ettirilmemesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Akarsu'nun, çekimleri Bodrum'da süren ‘Yalancı Yarim’ dizisinde başrolü paylaştığı, ‘Naz’ karakterini canlandıran Merve Sevi, hastaneye geldiğinde baygınlık geçirdi. Sevi'ye doktorlar müdahale etti.

MİLLİYET

• quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

FREN YAPMAK İÇİN ÇOK GEÇTİ
    Kamyon şoförü kazayı anlattı.

30.06.2007 16:35
    Barış Akarsu'nun iki arkadaşının hayatını kaybettiği, genç sanatçının komaya girdiği kazada kamyon şoförü kazayı anlattı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Çetin, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm'' dedi.

ARKADAŞLARI PERİŞAN

Barış Akarsu'nun gelişini otelde bekleyen arkadaşları, kaza haberiyle şoke oldu. 29 Haziran 1979 doğumlu Barış Akarsu'nun, doğum gününde geçirdiği korkunç kazayı öğrenen yakınları, arkadaşları, hayranları ve söz yazarı Metin Sözüçetin hastaneye koştu. Sözüçetin, Akarsu'nun İstanbul'a sevki için ambulans uçak getirilmesini önerdi. Doktorlar, sanatçının durumunun kritik olduğunu, hareket ettirilmemesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Akarsu'nun, çekimleri Bodrum'da süren ‘Yalancı Yarim’ dizisinde başrolü paylaştığı, ‘Naz’ karakterini canlandıran Merve Sevi, hastaneye geldiğinde baygınlık geçirdi. Sevi'ye doktorlar müdahale etti.

MİLLİYET

bence kamyon şoförünün suçu yok

• Allah Acil Şifa Ve Sağlık Versin Umarım Hayata Tekrardan Tutunur...
    Allah Sevdiklerine Ve Ailesine Bağışlasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellcat876 -- 30 Haziran 2007; 19:37:32 >
  • olay yerinde bütün yaşam fonksiyonları duruyo sonra hastanede müdahale sonrası yaşama dönüyor okadar kafasında kırık vücüdunda kırıklar çatlaklar ezilmeler ve beynindeki ödemle bu saate kadar hala yaşamda
    yaşamayı hakettiğini düşünüyorum en ufak bi iyileşme olsa bari
  • beyinde birsürü yaralanma ezilme çatlak vb ne ararsan var ve beğine oksijen gitmemiş beyindeki kortex tabakası kurumuş perihan savaşın kocası gibi eskisi gibi olmaz çok üzgünüm belki sakat kalıcak belki konuşamıycak belki ağzını kağayamıycak belki ellerini haraket ettiremiyecek çok üzgünüm
  • Arkadaşlar Star haber'de Bodrum'dan Canlı Yayın yapıcaklar.

Yayın akışına baktım ana haber saati 18.40 yazıyor
  • İnşallah iyileşir ama sakat kalacaksa, ölmesi daha iyi bence Tabii ki gene Allah bilir.
  • cok yakisikli adam yaws isalah iyilesir...
  • inşallah
  • df de barışa kitlendi,baya hayranı varmış yav
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.