Şimdi Ara

Barış Özbek'den tekme, kafa ve yumruk combosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya 3. Ligi lideri MSV Duisburg formasını giyen Barış Özbek, takımının Lotte ile oynadığı deplasman maçında çıldırdı.

Maçın 26. dakikasında hakem Barış aleyhine bir faul verdi. Barış bu kararın üzerine sinirlenip rakibini iterek yere düşürdü ve kırmızı kart gördü. Olan bundan sonra oldu. Rakip oyuncular "ne yapıyorsun" diye Barış'ın üzerine yürüyünce ilki bir tekme ile yere düştü. İkincisi kafa yedi. Bu arada sağdan ve soldan gelen iki Lotte oyuncusu da aynı anda Barış'ın yumruklarını suratlarına yediler. Barış'ı ancak antrenör İlia Gruev beline sarılarak sahadan çıkarabildi.

Hakem Hartmann Barış için ek bir rapor yazacağını söyledi. Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Barış'ın uzun süreli ceza alması bekleniyor. Maçı Duisburg 2-0 kazandı.

http://www.gercekgundem.com/spor/246420/futbolcu-baris-ozbek-cildirdi

• Barış'ın yaptığı tek şey yerdeki adama basması, diğerleri tamamen kendilerini atıyor, büyük rezillik... Viral reklam gibi...

• Barış haklı gibi duruyor. Şu ilk temasta kendini yere bırakan herifler hiç mi utanmıyor acaba
  • adamlar dokunmayla kendilerini yere birakiyorlar Baris reyizin yanindayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herife bak cüneyt arkın gibi sırayla indirmiş hepsini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha lig dustukce aktörlük yetenekleride dusuyormus adamların :D ne güzel kendilerini atmışlar turkiyede olsa neler denirdi

• Boş pet şişe gibi devriliyorlar. Reziller.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu reklam mı ? Adam birşey yapmamış. O beyaz formalıların lisansını iptal ediceksin . O ek rapor böyle olması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellerine sağlık az bile yapmış bu dansöz almanlara
  • La adam hiç bir şey yapmamış ki

• Konuya bak videoya bak, başlığı görünce dedim karateden girdi judodan çıktı herhal. Video beyaz pamuk şekerlerin rüzgarla imtihanı çıktı. Oyunculuk flash tv ile kanal7 dende rezil.

• İddianamede Barış Özbek ile menajer Doğan Ercan arasındaki konuşmalar şu şekilde yer alıyor:

D.E. Oynuyor musun?
    B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.
    D.E. İyi forvet kim oynuyor?
    B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.
    D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu?
    B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.
    D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti?
    B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

‘Barış Özbek, sağdan G.Saray’ı bayıltırlar diyor!’

İddianamenin ek klasörlerinde, geçen sezon G.Saray’da oynayan ve sezon başında Trabzon’a geçen Barış Özbek’e yönelik ilginç sözler dikkat çekiyor. 18 Mart’ta F.Bahçe’nin 2-1 kazandığı G.Saray derbisinden 2.5 saat önce menajer Doğan Ercan ile F.Bahçe asbaşkanı Ali Yıldırım arasında şu konuşmalar geçiyor:

A.Y: Nasıl yani, Yekta, Kulyo, o şey oynamıyor mu Cana?
    D.E: O da şimdi Barış aradı da dedim orta sahada kim oynuyor, şey dedi abi, dedi Yekta’yı oynatıyor dedi konuşmuş birde.
    A.Y: Hım Ayhan’ı oynatmıyorlar.
    D.E: He oynatmıyor bir de o Cana oynuyormuş işte Kulyo, Kulyo.
    A.Y: E Cana da var Kana da var.
    D.E: Valla abi bunları söyledi bana haber vereyim dedim.
    A.Y: İyi tamam baboş tamam tamam. Ne diyor Barış.
    D.E: Barış’ın morali bozuk inşallah Fener yener diyor. (Gülüyor)
    A.Y: Allah aşkına
    D.E: Valla Kur’an çarpsın, s… gitsinler nasıl olsa kontratım bitiyor diyor anladın mı, sağ taraftan oynasınlar diyor, Doğan abi diyor.
    A.Y: Hım…
    D.E: Sağ tarafları kötü Neil şey ağır ya Ali abi.
    A.Y: Hı hı.
    D.E: Hakan Balta da kötü diyor ama sağ taraftan oynarlarsa diyor şey yaparlar diyor bayıltırlar diyor.

• Konuyla alakasız olacak ama bu Barış Özbek Galatasaray tarihine gelmiş en yeteneksiz futbolcu olabilir ben 2000 yılından beri takip ediyorum ki 96-2000 arası bundan daha yeteneksiz bir topçumuz yoktur heralde benim takip ettiğim yıldan beri gördüğüm en yeteneksiz adam bu. Bunu Adnan Sezgin getirmişti Almanya 2.liginden Serkan Çalık'la birlikte hatta bir lafını hatırlıyorum ilk geldiğinde Barış Özbek için yeni Ribery'miz olacak demişti ondan sonra Adnan Sezgin Samsunspora sportif direktör oldu 1 yıl sonra Samsunspor başkanı Adnan Sezgin bizi batırdı demişti.
  • Avea reklamı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.