Şimdi Ara

Baris Ozcan'in isi ticarete dokmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baris Özcan youtube kanallari arasinda kiymetli bir kanal kendisi cok bilgili ve özgün bir insan.Ozellikle diger youtuberlarin halini gördükçe böyle bir kanalin var olmasi insanin hosuna gidiyor.

Ama soyle bir sey var ki zinciri kirma videosu icin yaptığı takvimi ve 365 gun 365 soz konseptli çıkardığı defteri cok fahis fiyata sattigini gordum.Bahsettigim urunlerin ilkini 19 tl'ye, ikincisi ise 29 tl'ye satiyor.Ayni sitede gene, uzerinde "40 gun erken kalk yazili" tisortun 29 tl'ye ve kupanin ise 19 tl'ye satildigini gördüm

Şimdi bu adam illaki tas kaynatmayacak evinde, emeginin karsiligini illaki alacak ve ustelik serbest piyasa, degil mi ? Öyle.Istedigi fiyata satar fakat böyle bir insanin urettigi isleri bu denli yuksek rakamlara sattigini gorunce cokta masumane karsilayamiyorum.Kaldi ki sizinde karsilayacaginiza cok ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen senede satıyordu sen yeni görmüşsün :)

Üstelik pdfi var isteyen 1 tl te bile basar :)

Üstelik YouTube hayır vakfı değil tabiki kazanacak

Enes batur milyon tl kazandı sorun olmadı bu adam 19 tl defter satmış ne ki?

Bir dr flen gidin aynı defter ler 15 20 tl :)

Üstelik bazıları baya faydalı videolar

Koltuk altı kesme çelınç yapmıyor ki
  • ulan boş adamlar para götürüyor zaten böyle bi ADAM kazanınca batmış belli 😀

• Tshirt un fiyati normalmis.

• Ajanda gerçekten dandik ve pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Fetocu bu adam amerika kacti 15 temmuz gunu sacma sacma konusmustu normalde pazar gunu video ekleyen adam o gun c.tesi gunu ekledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 25 Aralık 2017; 7:19:35 >
  • fiyatlar normal. sen fakirsin
  • herşeyi bedava isteme alışkanlığı
    aslında ücretli video yapıp satanlar da var
    bunda birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uni den donunce enerjinin kalmamasi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vergileri düşününce pekte karlı değil.

• Ben vermem verene de verme demem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Sanki Fetocu bu adam amerika kacti 15 temmuz gunu sacma sacma konusmustu normalde pazar gunu video ekleyen adam o gun c.tesi gunu ekledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Sanki Fetocu bu adam amerika kacti 15 temmuz gunu sacma sacma konusmustu normalde pazar gunu video ekleyen adam o gun c.tesi gunu ekledi

En sevdiğim özelliği

• Yani ticari kaygı YouTubedaki herkeste olan bir durum. Fakat bunu daha makul bir ücretten yapması beklenir tabi. Hakediyor haketmiyor gibi bir durum yok. Sadece insanlar bazen açgözlülüğe kayacak diye korkuyorum. Hele Barış Özcan da o tarafa giderse zaten YouTubeu çöpe at gitsin. Yeterince yayıncı destekleyen bir yer değil artık.

• tişörte yazılacak başka ley bulamamışlar mı?

• quote:

Aynen gerçekten bana da fetöcü gibi geliyor amerikaya kaçması çok şaibeli ve zamanlama olarak da şüpheli. Dediğiniz gibi saçma sapan konuşmuştu bir de daha sonra videolarında bile slttan alttan gönderme yapıyordu ben de yorumlara yazmıştım o zamanlar. Zaten tam vatan haini fetöcü tipi var bi hain bıyığı eksik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
  • sorunlu bi adam. sorunlu kitleye hitap ediyo. kişisel gelişim masturbasyonu yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

sorunlu bi adam. sorunlu kitleye hitap ediyo. kişisel gelişim masturbasyonu yapıyolar.

Dedi ve yan sekmeye geçip kaldığı yerden devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 25 Aralık 2017; 10:33:16 >
  • Ben videoyu izledim. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz diyordu. Para ile sattığı aklıma bile gelmedi linki acmadımda. Megersem parayla satıyor muş simdi fark ettim. Yani benim bedava ya anladığım şeyi parayla satıyormus adam puhaha

• Ya şöyle gereksiz adamları abartmayı bırakın. Barış Özcan kim arkadaş ne yapmış bugüne kadar 2 uyduruk video çekti diye amma abarttılar adamı. Diğer youtube tayfasına göre elbette kaliteli işler yapıyor da abartmaya gerek yok.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Kolpaya bak . 6 yaşında çocuk ayda 100 tane kitabı nasıl okusun. Yeni balonumuz Barış Özcan. Boş adamları abartmaktan bıkmadınız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.