Şimdi Ara

Metro da ayaklarini uzatan hanim kizimiz (fotografli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotografi biraz once cektim, kiz hala karsimda oturuyor ve bu kizi sakin bir sekilde, guzelce "ayaginizi oraya koymaniz hic hos bir davranis degil bence" diye uyardim fakat sanirim insanliktan nasibini almamis biri ki "tamam zaten biliyorum silerim tamam merak etmeyin neyine ne oldugunu biliyorum" seklinde komik bir savunma yapti.

Ulan bende 25 yasinda genc biriyim de boyle yasitlarimi, akranlarimi gorunce yemin ediyorum utaniyorum.

Foto edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 18 Ocak 2017; 11:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını bir erkek yapmış olsaydı akşam haber bültenlerinde izler, yer yerinden oynardı. bizim sınıftada böyleleri var gıcık kapıyorum. bu arada resmi biraz sansürleyin isterseniz sıkıntı çıkmasın. yüzünün az birşeyi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kız bendim dava açıcam sen beni burada ifşa edersin ha

• Erkek olsaydı sa der geçerdin aklınca dişi bireyle iletişim kuracak

• oha bunlar nasıl yorumlar cidden cinsel açlığın ülkesiyiz .d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki bu şekilde bir çok insan var.

• ayak fetişizmi detected

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzban akar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Erkek olsaydı sa der geçerdin aklınca dişi bireyle iletişim kuracak

Hee kizi uyardigim icin kiz hemen kucagima atladi

Ayrica nisanli biriyim. İnsanlara bir ithamda bulunurken 2 kere dusunun.

• oturus toplu tasima icin dogru okmasada bunu bir erkege desen sanane birader gibi bir cevap alirsin.Fazla takma.

• Sen çok düzgün bir insan olsan tanımadığın insanların fotoğrafını çekip buraya atmazsın zaten, triplere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Erkek olsaydı sa der geçerdin aklınca dişi bireyle iletişim kuracak

Hee kizi uyardigim icin kiz hemen kucagima atladi

Ayrica nisanli biriyim. İnsanlara bir ithamda bulunurken 2 kere dusunun.

Özür dilerim hocam

• sinepçete atmıştır çok cool malum
  • Yaptığı yanlış ama yaptığın da yanlış. Fotoğrafı kaldırmalısın bence. Gelen yorumalara bakın. DH velet, ergen kaynıyor. Ayıp vallahi utanın. Birisi kız kardeşine, ananıza bunları dese siz ne yapardınız? Çok rezil insanlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: batmaynx

Sen çok düzgün bir insan olsan tanımadığın insanların fotoğrafını çekip buraya atmazsın zaten, triplere bak

Olay fotograf degil, davranis ki foto da yuzune dair sadece cenesi ve dudagi gorunuyor sanarsin kizin uygunsuz fotolarini alip millete farkli sekilde lanse ettim.

• Toplum içinde insanlar birbirine saygılı olmak zorunda babanın yeriymiş gibi oraya ayaklarını koyamassın
  • Bozacaksın dostum o an, boyle sacma bir sey olabilir mi ? millet oturuyor oraya ben olsam valla metrodan inerdi boyle olaylarda sessiz kalmayın nasibini alsın da bundan sonra boyle seyler yapamasın
  • Doğru değil ama bu kadar büyütmeye gerek yok. Sizin yaptığınızda doğru değil kızın fotoğrafını çekip ondan habersiz internete koyuyorsunuz. Kız orada sapık bacaklarımı çekiyor fiyr bağırsa linç edilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Yaptığı yanlış ama yaptığın da yanlış. Fotoğrafı kaldırmalısın bence. Gelen yorumalara bakın. DH velet, ergen kaynıyor. Ayıp vallahi utanın. Birisi kız kardeşine, ananıza bunları dese siz ne yapardınız? Çok rezil insanlarsınız.

Yaptigimin yanlis oldugunu dusunmuyorum hocam ama bir yerde sizde haklisiniz evet, burasi DH ve her telden insan var. Gelen yorumlar da hic hos degil en guzeli fotoyu kaldirmak

• Buda bisemi

Ankara metrosunda bacak bacak ustune atip ayaginin ucunu iyice gerdiren insanlar var buraya kadar normal ama birisi gecerken sorun yasiyor ve kimildatmiyorlar bile ayaklarini

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.