Şimdi Ara

Barış Özcan Reklam İşini İyice Abartmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıştığı firmalar fetö'yü takmıyor ayrıca iyice araştır.

• Musluk akarken adam dolduruyor.Amerikada yaşamak pahalı.
    Önceden sponsorları alıyor videoyu onun içine yerleştiriyor.Adamın önümüzdeki video-sponsorları bile belli.Vakti gelince yapıştırıyor.
    İngilizceniz varsa yabancı kaynakları ve youtuberları takip edin böylece barışın sponsorlu videolarıyla uğraşmazsınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olsa TR den youtube kanalını bile engellerlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eşinin 15 temmuzla ilgili tweeti var hocam 15 temmuzu savunan. Bir de fetöcüleri bilmiyor musunuz? Onlar kendi adamları dışında kolay kolay kimseyle çalışmaz. Zaman gazetesinde sesi geliyorsa elbet vardır bir şeyler. Bir de alttan alta değişik mesajler veriyor bazen fetöcüler de çok yapar bunu. Bilmiyorum kuruntu yapıyorumdur belki ama tipi de allah affetsin tam abi tipi mdjdnfdk

• Barış Özcan Reklam İşini İyice Abartmadı

• fetö konusunda aşırı ciddi olduğumuz için fetöyü övenler hep tv'lerde mecliste, nasıl bir ülkede yaşadığının farkına var.

• Youtube adam akıllı dediğin bir kanalın ne zaman takipçisi milyonları bulsa işte o zaman o kanal itici olmaya başlıyor.

Ayrıca Barış Özcan'ın nedense anlatıklarını idrak etmekte zorluk çekiyorum sade bir dil yok sanki.

• Sırf ilk paragrafta ki cümleyi yazma diye özellikle aynı videonun reklam kısmını silse beğenirsiniz ama diye yazdım. Ayrıca kimsenin fanatiği de değilim abone bile değilim anasayfa ya düşüyor bakıyorum. Ben sadece o reklam kısmını silsen, gayet normal bir video olmuş olur diyorum. Neyse adanın kazandığı para beni ilgilendirmez ben edineceğim bilgiye bakarım. Yada izlemem

• Adam zaten sovmen. Bir sey ogretip kazandirmiyor sana, sadece mevcut bilgileri pazarliyor, biraz susleyip eglenceli hale getiriyor. (Ben hic sevmiyorum tarzini mesela, ben eglenmiyorum onu izlerken.)

Onun disinda video ici reklamlar icin SponsorBlock kullanabilirsin. Ha tum video reklam amacli cekilmisse zaten direkt abonelikten cik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HELAL OLSUN AMA. ŞİMDİ DE STORY TEL İÇİN BİR KİTABIN VİDEOSUNU ÇEKMİŞ. ADAM REKLAMA GÖRE İÇERŞK ÇEKİYOR BİZ MAL GİBİ İZLİYORUZ. ÜCRETLİ İÇERİK UYARISI VERMEDİĞİ İÇİN İZLEYEYİM DEDİM AMA NAFİLE YİNE KANDIRILDIK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 da gelip konferans verdi ülkeye giriş yapabiliyorlar ama kim amerikadan buraya gelsin ki

• Neden başarılı olduğunu anlamadığım insanlardan birisi. Youtube videolarını tıklamayarak destek olmuyorum.

Hiç bir değer,içerik üretmiyor ki? Olanı anlatıyor, bunu izlemek yerine kitap okuyun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.