< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 9 Ağustos 2022; 17:54:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Barış Özcan Reklam İşini İyice Abartmadı
-
-
Niye böyle antik kuntik adamları izliyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kar amacı güden kişiler bunlar adam keyfine mi yapıyor bunları? Gerçekten kaliteli kişileri takip etmek istiyorsanız az takipçisi olan kişileri bulmaya çalışın. Barış Özcan tok satıcı, derdi yok parasına bakar. Az abonesi olan adam kaliteli içerik üretip abone kasmaya çalışır.
-
Örnek verirsen onları takip edelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dövüş kulübünün 1. kuralı kimseye bahsetmemektir hocam. Bu kanalları yayarsak onlar da ileride barış özcana dönüşürler.
-
Linus tech tips,ElectroBoom,Vsauce,Internet historian,Kings and generals,Modern history TV,Vickers tactical,Yes theory,Jordan peterson
Barış özcan tipik bir samanyolu TV showman'i derinliği yok sahipleri ne derse onları söylüyor yada google'da birşey aradığında ilk karşısına çıkan sitedeki bilgilerden video yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ekim 2021; 11:56:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes yolunu bulmaya çalışıyor. Bence yadırganacak bir şey yok. Evet biz izleyiciler için çok can sıkıcı bir durum orası öyle tabi.
İnek gibi sağıyor olm adam sizi, ne güzel izleyin işte. Ekmek lazım ekmek. 🍞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden pazar videolarına reklam içeriği almazdı. hafta içi reklamlı video yayınlardı sonradan değişti bu sanırım. katılıyorum reklama dayalı içerik çıkınca konudan koparıyor. kapatıyorum direk.
-
SponsorBlock yükle sponsorları tespit ettilerse otomatik atlıyor ileri dakikalara
Uzun süredir Barış Özcan'ı takip etmiyorum.. Fakat ediyorsanız da PC'de uBlock+SponsorBlock kullanın, Telefonda YouTube Vanced kullanıp ayarlarından SponsorBlock aktif edebilirsiniz.. Eğer ki Android TV veya Android Box'ta izliyorsanız SmartTube Next uygulamasını kullanarak normal reklamlardan ve Sponsorlu video içindeki reklamlardan %90 oranında kurtulabilirsiniz..
Hatta bununla ilgili bir örnek vereyim.. Enis Kirazoğlu'nun 10 dakikalık bir videosunu 2 dk izlediğimi bilirim.. Diğer bölümler hep reklamsı yerlerdi çünkü.. 8 dk zaman kazanmış oldum tek bir video da..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu dikkatimi cekti "Paylaştığı şeyler gökten inmiyor biraz araştırarak ulaşabileceğimiz bilgilerle "
Bunun aksini soyleyecebilecegin herhangi bir kanal var mı? Biraz araştırarak olmaz belki ama bu bütün kanallar için geçerlidir. Dünyaya ilk defa duyrulucak birşeyi YouTube da duyucaginizi sanmıyorum
Valla ben ne kadar güvenilir ne kadar doğru bilmiyorum ama şu 2 kanal harici bu tarz şeylere bakmıyorum.
TUNCER - Gizem Avcısı - YouTube
-
Adamsın lo
Klavye de sağ altta, sağ tarafa bakan bir ok tuşu var, eğer ona basarsanız videoda ileriye atlayabiliyorsunuz. Yada telefonda çift dokunarak yapıyorsunuz bunu. Bir kaç kere tık tık tık basın reklam gidene kadar. 5 saniyenizi almaz. Ne bu arkadaş kıskançlık. Aynı videonun reklam kısmını silse beğenirsiniz ama. Elin adamının cebine giren paradan size ne, içeriği tüketin çıkın.
Atlanmayan reklam olsa neyse ona bende katlanamıyorum.
Videoyu en azından ileri alabilirisn. Televizyonlardaki reklamlar da çok sıkıcı.
-
İyi de adam video çekmiyorki, reklam yapmak için video çekiyor. Bunu da senin gibi sorgulama yeteneği zayıf insanlara güvendiği için rahatça yapıyor. Premium almışım zaten ödediğim paradan payını reklam izlemesem de alıyor zaten.
Ayrıca,
Bu ülke sorgulama yeteneği zayıf fanatik insanlar yüzünden bu hale geldi. Olması gereken dozunda reklam yapmaktır. Son 3 videosu sadece reklam.
Ve pek çok insan Barış Özcan’a bilim adamıymış gibi davranıyor asla ezdirmiyor, yedirmiyor BU ÇOK YANLIŞ.
Böyle devam ettikçe para hep birilerinin elinde tekelleşecek ve alt zümre hep fakir kalacak. GELİR TABANA YAYILMADIKÇA MİLYONLAR HEP FAKİR KALACAK.
Umarım ne demek istediğim anlaşılır.
BİR İNSANI ELEŞTİRMEYE BİLE TAHAMÜLÜNÜZ YOK. Ne yapsa doğru diye kanul ettikçe biz düzelmeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 31 Ekim 2021; 17:13:16 >
adam yabancı videoları çevirip istediğinizi söylüyor diye göklere çıkartıyorsunuz, japonic gibi fetöcünün teki, 50 tane kanıt var ülkeye giriş yapamıyorlar ama bizim çok zeki z kuşağına göre iftira atıyormuşuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 31 Ekim 2021; 18:7:34 > -
Gerçekten fetöcü olsa büyük firmalar iş yapmaz. Gerçek bir kanıt yok bence. Ciddi ciddi araştırdım bi tek zaman gazetesinin bi komferansında arkadan sesi geliyor o kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Zaten kar amacı güden kişiler bunlar adam keyfine mi yapıyor bunları? Gerçekten kaliteli kişileri takip etmek istiyorsanız az takipçisi olan kişileri bulmaya çalışın. Barış Özcan tok satıcı, derdi yok parasına bakar. Az abonesi olan adam kaliteli içerik üretip abone kasmaya çalışır. |
İnek gibi sağıyor olm adam sizi, ne güzel izleyin işte. Ekmek lazım ekmek. 🍞
|
Dövüş kulübünün 1. kuralı kimseye bahsetmemektir hocam. Bu kanalları yayarsak onlar da ileride barış özcana dönüşürler. |
adam yabancı videoları çevirip istediğinizi söylüyor diye göklere çıkartıyorsunuz, japonic gibi fetöcünün teki, 50 tane kanıt var ülkeye giriş yapamıyorlar ama bizim çok zeki z kuşağına göre iftira atıyormuşuz. |
Niye böyle antik kuntik adamları izliyorsunuz
|
Linus tech tips,ElectroBoom,Vsauce,Internet historian,Kings and generals,Modern history TV,Vickers tactical,Yes theory,Jordan peterson
Barış özcan tipik bir samanyolu TV showman'i derinliği yok sahipleri ne derse onları söylüyor yada google'da birşey aradığında ilk karşısına çıkan sitedeki bilgilerden video yapıyor. |
SponsorBlock yükle sponsorları tespit ettilerse otomatik atlıyor ileri dakikalara
|
Benzer içerikler
- yurtiçi kargo araçlı kurye ne kadar kazanır
- sivilde asker dövmenin cezası
- dolgulu diş çekilir mi
- kulaklık süngeri nerede satılır
- koşu bandı kalori hesaplama
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X