Merhaba değerli arkadaşlarım Excelde üzerinden üretimi gerçekleşen ürünü barkod aracılığıyla takip etmek istiyorum böyle birşey söz konusu olabilirmi bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi? örnek aşağıdadır A ürününün etiketini ben veriyorum etiketi verirken üzerinde bir barkod olacak ben etiketi üretime vermeden önce barkodu okutacağım ve excel ekranında göreceğim ardından üretimdeki arkadaş ambalajlama işlemi bitince oda android cep telefonundan okutacak ve bilgi metni gibi bir kutucuğa A ÜRÜNÜ 5 ADET AMBALAJLANDI DİYECEK ardından bu bilgi benim excel ekranıma aktarılacak Böyle bir sistem kurmak istiyorum terminal sayıları artış gösterebilir teşekkürler lütfen yardım edin |
BARKODU EXCELE AKTARMA
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Olmaz.
-
peki buna benzer ne yapabiliriz
-
Bizim hesap diye bir yazılım var. Barkod okuyup yazabiliyor. Aylık çok da pahalı değil. Telefon ve pc de kullanabiliyorsun. Bu işlerden anlayan biri ile bakıp, sizin oradaki soruna çözüm getirirmi diye bakılması lazım.
Kafandan sistem kurma, ihtiyacın olan şeyi anlat ki daha kolay çözüm bulasın.
Excel tek kişi için, programlama bilgisi yoksa kendi kendine eğlensin diye yapılan bir şey. Çok ciddiye alınmaması ve çok yaygınlaşmaması lazım bir şirkette. Sonra ne olduğu bilinmeyen bir sürü veri oluyor, kimse içinde ne var bilmiyor niye var onuda bilmiyor.
-
programlama da olmaz diye bir şey yok !
istenilen her şey yapılabilinir !
sadece ben bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum şekilde bir cümle oluşturabilirsiniz !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X