Şimdi Ara

Kopyalanan Metni Yapıştır Yapılamayan Ekrana Yazdırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, işimle alakalı çok zor durumdayım yardımcı olan olursa çok makbule geçer. İnternette araştırdım fakat birşey bulamadım.

İnternet Vergi Dairesinde internet üzerinde resmi yazışmalar yapmam gerekiyor. Bugüne kadar eski usül elden yapıyorduk fakat şimdi sistemden yapmam gerekiyor. Fakat sorun şu ki internet vergi dairesinde metin kopyaladığım metini yapıştırmama izin vermiyor. Sıfırdan herşeyi yazmam gerekiyor. Verdiğim cevapların çoğunluğu bende zaten wordde var, ufak değişikliklerle cevap verecekken yazmak zorunda kalıyorum. Erinmeyip yazayım diyorum (bazen cevaplar 3 sayfa olabiliyor) ama süre uzun sürdüğü için sistem 10-15 dk sonra sistemden attığı için yazımı gönderemiyorum.

Aradığım şey kopyaladığım şeyi klavyeden yazılıyormuş gibi yazacak bir bir program veya başka bir yol var mıdır acaba

• Hocam Ctrl+c ctrl+v denedinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanbis L kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam. Sistem kopyala yapıştır yapmamızı istemediği için bilerek böyle yapılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Denedim hocam. Sistem kopyala yapıştır yapmamızı istemediği için bilerek böyle yapılmış.

internet tarayıcı üzerinden mi giriyorsunuz sisteme. Yoksa ayrı bir program mı? Ona göre yardımımız dokunabilir.
  • İlgili yer seçilir Ctrl C ile alıp Ctrl V ile yapıştırın zaten diğer arkadaş anlatmış moause ile sağ klik engeline bu şekilde çözüm bulşunmuştur
  • Tarayıcı üzerinden giriliyor. Crome ile özellikle kullanmamız öneriliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • carso kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştırın bütün çeşitlerini biliyorum. Sorun bunlar değil dediğim gibi. Sistem bunu tamamıyla engelliyor. Yapıştırma işlemi yaptırmıyor.

Aslında script tarzı bir çözümde olabilir. kopyalanan yazıyı klavyeden birebir yazacak birşey lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word'de Sayfa Numaralandırma !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Tarayıcı üzerinden giriliyor. Crome ile özellikle kullanmamız öneriliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

site açıkken javascript özelleiğini devre dışı bırakırsanız çözüm olur.
    chrome javascript özelliği nasıl kapatılır;http://e-cozum.net/internet/google-chrome-javascript-kapatma
  • Bunu ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen nette biraz bakarsanız bunun için bir program vardır. Sonuçta sizin klavyenizi taklit edecek bir program yazılması imkansız değil. Gerekirse normal klavye hızında bile tek tek geçirilebilir. Ama bir arkadaşın dediği javascript daha mantıklı bir yol.
  • Hocam tuhaf bir yol olacak ama ekranın resmini alıp bir OCR programında metne çevirebilirsiniz
  • Oyun oynamak için A4 G800V model klavye almıştım yıllar önce. Makro özelliği vardı. Knight Online oynarken benim yerime klavyeden bazı tuşlara basarak işimi kolaylaştırıyordu. Kendi yazılımını yükleyip makro yazıyordum içine. Bu tür bir klavye satın alıp yazılımını kullanıp, belli dilekçe veya metinleri makro olarak yazıp makro tuşlarına kısayol ile eklersen, kısayol makro tuşuna bastığınızda o metini klavye tuşlarına arkaplanda basarak yazıyor. Siz makro programında klavye tuşlarına yavaş yavaş basarak yazsanız bile, tuş basma hızını çok hızlı bir zamana çekip süpersonik hızlarda yazmasını sağlayabilirsiniz. Şahsen oyun şifrelerini öyle yapıyordum :)
  • Java özelliği devre dışı bırakırsan site düzgün çalışmaya bilir amacına pek uymaz. C# code çalıştırabilen bir Macro programı kullanırsan console.writeline Kodu kullanarak dilediğini yazdırırsın ama bu efora değer mi oda sana kalmış.. Yazdıracağın şey çok kısaysa Keyboard commandlar ile macro programıyla gene çözersin C# gerekmez.

• Tamam eski konu da...

HTML formu alanına, yapıştır işlevini engellemek mümkün.

Bu kodu bulup silmek başka işlevleri etkilmezse düşünülebilir.

Ha bir de Win+V ile pano listesinden denenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.