Şimdi Ara

Baroni krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın oynadığı hiç bir maçı izlememe kararı almış bulunuyorum bu adam ne zaman maç kadrosunda olmadı o zaman izleyeceğim benim bildiğim Fenerbahçe bu değildir yemin ederim kendimden utandım çoğu kişinin oynamaması gerekiyor ama oynuyor Caner oynasın baroni oynamasın arkadaşım kanser etti yine beni hadi eyvallah. Ha yönetime de son kez 15 milyon için düştüğümüz durumlara bak ne kanat var ne ortasaha st adamı gidip kanat oynattırıyoruz yazıklar olsun hepinize(takıma)

• o pozisyona ben bile sövdüm neden takmadı acaba okadar da uyunmaz
  • Kesinlikle torpilli ve elinde Aziz Yıldırım'ın nü görüntüleri var.Yoksa aklım almıyor bu adamın oynamasını.Kesinlikle mantıklı izahı yok.Şunun lisansını iptal edip Holmen'e lisans çıkartsalar ya da gidip ofansif orta saha alsalar.Yazın başından beri dedim satalım satalım diye.Şu rezil kepaze ruhsuz herif Fener formasıyla 5.yılına giriyor.
  • Bende Aziz gidene kadar Fener'i bıraktım
  • Canı istediginde oynuyor talibi varsa satılmalı bu adamın.Koy Holmeni afedersiniz ama "İt" gibi koşar saldırır pres yapar.
  • Çok mu zor ya bunları görmek ?

Veya bunlar bizim göremediğimiz neyi görüyorlar cristian da . kameralar göstermediğinde çok acaip şeyler mi yapıyor ?
    Canlı izleyince de bi numarası yok . Anlamıyorum ya
  • Ah ulan ahh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu allahsizi bu takimdan gondermezlerse yaziklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçtan sonra her 11'de olduğu maçı izlememe kararı alıyorum. Adama verilen paraya yazık sahada 10 kişi oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

Bu maçtan sonra her 11'de olduğu maçı izlememe kararı alıyorum. Adama verilen paraya yazık sahada 10 kişi oynuyoruz

AYnen hocam gerek yok onun nazini cekecek degiliz. Zaten bano yeniliriz.
  • Al casperi koy alperi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.