Şimdi Ara

BAROS DA BAROS.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: elvinn

baroş a oynamayacaksın klup bul dendi. adam gitmedi. bu kadar net.barosu savunan adam ya futboldan ya da ticaretten anlamıyordur bu kadar.
    dedik zaten tabi ki yasal hakkını kullansın.ancak ahlaklı bir şey yaptığını göstermiyor bu.
    ne oldu mr.istatistik bu arada , 8 gol iyiymiş değilmi?
    duygusal bakmayın olaya ya tabi ki barosu ben de çok seviyordum ancak adam babasının hayrına oynamıyor ya yılda milyon eurolar kazanıyor bu adamlar.

eh işte, o milyon dolar verdiğin adamı oynatmasını da bilmek lazım. baroş yerine olsan sen gidersin dimi ? :)

adama gelen teklifler gs den alacağı paradan düşükse gitmez tabi, sen de gitmezdin ben de gitmem. oynatılmamak ta adamın işin egelir tabi, gidip floryada günde 3-5 saat oraya buraya koşup milyonları indiriyor. bu adamı oynatmamak ona kötülük değil iyiliktir :)

tamam işte kardeş ben de onu diyorum.
    ben olsam bende aynını yapardım ama taraftardan küfürü yerdim sonuçta.

seni neden memnun ediyor bu durum anlamadım.
    barosla klüb arasında eşit mesafedemisin? nerde kaldı o zaman galatasaraylılık?

• adamı gönderemiyosan bari kullan diyorum ben.

beni hangi durum memnun ediyomuş anlamadım, adam gitse ne gitmese ne. beni çok enterese etmiyor. adam gitmiyor diye ana avrat söveyim mi ?
  • oynayamıyor ki adam.
    oynayamadığı için ipler kopmuş bir kere.gs için artık canı cehenneme durumuna gelmiş olay.
  • Sakatlığı bahane edip oynamayan paranın köpeği olmuş çıkarcının tekiydi.
  • ya herkes adama laf etmişte kim çıkıp der kontratım varken 2.5m euro u almadan çeker giderim diye? Mantıklı dusunun biraz bende sevmiyorum barosu ama sonucta adamın babasının kulubu değil parasını son kurusuna kadar alır çeker gider.
  • Az kaldı az, yakında fanboylarını da alıp gidecek takımdan.

Bir de " Messi'yi Arena'da görmek istiyorum, Barcelona 2. takımım, kurada onlar çıksın " diye zırvalayan tipleri şutladık mı takımdan kafamız rahat anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

ya herkes adama laf etmişte kim çıkıp der kontratım varken 2.5m euro u almadan çeker giderim diye? Mantıklı dusunun biraz bende sevmiyorum barosu ama sonucta adamın babasının kulubu değil parasını son kurusuna kadar alır çeker gider.

Baros'un sakatlandığı günün üzerinden geçen süre 2.5 - 3 yıl oldu sanırım. Bu sürenin yarısını sakat geçirmesine rağmen ücretine 500 bin euro'luk zam yapılarak sözleşmesi uzatıldı. Bir kulüp oyuncusundan faydalanamamasına rağmen ona sahip çıkıyor, ücretine zam yapıp sözleşmesini uzatıyor, bu kadar zaman sabır gösteriyorsa yeri geldiği zaman da oyuncunun bir takım fedakarlıklar yapması gerektiğini düşünüyorum, bilmem yanlış mıyım ?
  • quote:

ya herkes adama laf etmişte kim çıkıp der kontratım varken 2.5m euro u almadan çeker giderim diye? Mantıklı dusunun biraz bende sevmiyorum barosu ama sonucta adamın babasının kulubu değil parasını son kurusuna kadar alır çeker gider.

tamam arkadaş işte.alsın parasını gitsin dersin değilmi.ama bu millet barosu halen seviyor onu anlamak güç.adam galatasarayı sömürüyor fanboyları baros 1461 maçında oynasın diyor halen.
  • Olur mu beyler Şampiyonlar liginde 6 golu Burak Yılmaz mı attı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Olur mu beyler Şampiyonlar liginde 6 golu Burak Yılmaz mı attı?

BAROS DA BAROS..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Baros'un sakatlandığı günün üzerinden geçen süre 2.5 - 3 yıl oldu sanırım. Bu sürenin yarısını sakat geçirmesine rağmen ücretine 500 bin euro'luk zam yapılarak sözleşmesi uzatıldı. Bir kulüp oyuncusundan faydalanamamasına rağmen ona sahip çıkıyor, ücretine zam yapıp sözleşmesini uzatıyor, bu kadar zaman sabır gösteriyorsa yeri geldiği zaman da oyuncunun bir takım fedakarlıklar yapması gerektiğini düşünüyorum, bilmem yanlış mıyım ?

yapmasınlar arkadaş zam :) kesin adam 1-2 maç iyi oynamıştır sözleşme de bitiyodur bedavaya gitmesin diye uzattılar, sonra oynatılmamaya başlanınca pişman oldular

• Adamı istememiz elbette bizim hakkımız ama bir o kadarda onun parasını istemeside onun hakkı , adam 2 sezon önce gitmesin sözleşme imzalasın diye bizim yönetim yalvarmadığı almıştı , adam zorla imza atmadı o sözleşmeye. Bizim ülkemizde yönetim bu konularda çok zayıf bence. Forumdaki arkadaşların Barosu sevmeleride normal bence 2-3 sene önce takım için oynayışından dolayı insanlar hala önemsiyor adamı. Bizim ülkemizde kimler kimler bedavadan para aldılar herkes biliyor. Ondan 4-5 ay daha ismi bizimle anılacak sadece sonrasında tarih olucak oda.
  • baros 2,5 mu alıyor 3,5 mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene, kadıköyde 90+4te golü atsaydı ozaman baş tacıydı.

şu özeti izleyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.