arkadaşlar bu adama sezon başında bonservisini verelim git dediler değil mi? ne yaptı paşa , 3.5 milyonluk kontratı sonuna kadar sömürmek için gitmedi. oynamadan haketmeden parasını almak nedense bu adama hiç koymadı. tabi ki yasal olarak hakkıdır ancak insanda biraz dürüstlük varsa kazanmadığı parayı almaz çeker giderdi.
şimdi bu adam milli maçında ıslıklanmıştı en son.basında yerden yere vurulmuştu.son oynadığı gs maçını hatırlıyorum , ayakta duracak hali yoktu.cristen bile daha yavaştı.
nedir sizin derdiniz?bu adam türk olsa 100 kere kovulmuştu takımdan.3 sezonda 30 maça zor çıktı adam gelmiş burda ergenler baros da baros..başımızı şişirdiniz yeter artık be.
nokta olmuş
%100 hak veriyorum.Baros bitti.Adam 2 yıldır adamda demiyim utanmadan gitmiyor sömürüyor takımı.Adam olsa yıllılk ücretini 1milyona indirirdi.Senedir oynamadan 6 milyonu cebe indirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre
%100 hak veriyorum.Baros bitti.Adam 2 yıldır adamda demiyim utanmadan gitmiyor sömürüyor takımı.Adam olsa yıllılk ücretini 1milyona indirirdi.Senedir oynamadan 6 milyonu cebe indirdi.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_
+1
Alıntıları Göster
olur mu yee baros reyizz yeeee
quote:
Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre
Her ihtiyaç olduğunda tribünde izlediği maçlarla belleklerde yer edindi , yatarak 10m euro cukkaladı , Gs tarihinde yer edememiş zamanında iyi olan bir oyuncuydu.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Her ihtiyaç olduğunda tribünde izlediği maçlarla belleklerde yer edindi , yatarak 10m euro cukkaladı , Gs tarihinde yer edememiş zamanında iyi olan bir oyuncuydu.
Alıntıları Göster
Seneye 2 kotu sonuc alalim Baros cular cikacak piyasaya
Keitacilar bile halen arada bir oluyor.
Baros bugune kadar futbol kariyerinde basarisiz olmus bir forvettir.
Euro 2004 te gol krali oldu eyvallah. Sonra ne yapti hic?
Lincoln sayesinde 4 sene once de TRde 21 golle gol krali oldu o kadar.
Pek basarili da bir kariyeri yok, ve ismi cok abartiliyor.
Baros degil Klinsmann sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Alıntıları Göster
adam geçen sene 8 gol atmış, bi o kadar da asisti var muhtemelen...
bu sene umut + burak ta benzer sayıdalar ama onlar kral, baroş soytarı
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
ilk yarıdayız henüz umut 11 gol. burak 9 gol + ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 5 gol. toplam 14 gol.
Burak - 2.3 mil euro umut - 1,25 milyon euro
baros 2.5 milyon euro.
beyin??? paha biçilemez..
quote:
Orijinalden alıntı: elvinn
quote:
ilk yarıdayız henüz umut 11 gol. burak 9 gol + ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 5 gol. toplam 14 gol.
baros 2.5 milyon euro.
beyin bedava olsa baroşun da geçen sene sadece ilk yarı oynadığını bilirdin diye düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
baros 2.5 milyon euro.
beyin bedava olsa baroşun da geçen sene sadece ilk yarı oynadığını bilirdin diye düşünüyorum.
Sadece ilk yari mi? Baros gecen sene 29 mac oynadi. 25 lig maci, 5 super final, 1 Turkiye Kupasi
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
quote:
quote:
quote:
baros 2.5 milyon euro.
Sadece ilk yari mi? Baros gecen sene 29 mac oynadi. 25 lig maci, 5 super final, 1 Turkiye Kupasi
23 lig maci
quote:
quote:
quote:
baros 2.5 milyon euro.
Alıntıları Göster
Halen sonradan oyuna girip skor değiştirebilecek potansiyel var. Ama ipler bu kadar kopartıldıktan sonra ısrar etmenin anlamı yok. Gitmeli artık.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
baros 2.5 milyon euro.
hani sayı 23 diye bu adam 23 tane 90 dakika oynamış olmuyor.
adam 2. yarı necati geldikten sonra pek oynamadı , bahsi geçen golleri de ilk devre elmanderle attı, attırdı. Zaten ondan sonra necati ile elmander de aynı uyumu yakalayamadı, Baroş oynatılmayınca elmanderin de performansı düştü burda elmandere laf etmeler başladı.
adam öyle süper oyuncu değil de, bu kadar dışlanmayı da haketmiyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
baros 2.5 milyon euro.
hani sayı 23 diye bu adam 23 tane 90 dakika oynamış olmuyor.
adam 2. yarı necati geldikten sonra pek oynamadı , bahsi geçen golleri de ilk devre elmanderle attı, attırdı. Zaten ondan sonra necati ile elmander de aynı uyumu yakalayamadı, Baroş oynatılmayınca elmanderin de performansı düştü burda elmandere laf etmeler başladı.
adam öyle süper oyuncu değil de, bu kadar dışlanmayı da haketmiyor.
Alıntıları Göster
116 maç 61 gol, Galatasaray'a çok emekleri var o parayı fazlasıyla hak ediyor oynamasa bile. Halbuki benim düşüncem onun gözü parada değil, Fatih Terimden bir şanş bekliyordu bu sezon o yüzden gitmedi. Her zaman için şansı hak edecek bir futbolcu. Burda suç baroş'un değil Fatih Terim'in, 3.5 milyon veriyorsun bu oyuncuyu o zaman kadroya alıp değerlendireceksin ama o baroş'u harcıyor o zaman paran böyle gider. Kusura bakma Galatasaray hak ediyor bu konuda adamın suçu yok oynayıp kendini göstermek istiyor, paranın hepsi helal olsun. Gollerinde az sevinmedik..
116 maç 61 gol, Galatasaray'a çok emekleri var o parayı fazlasıyla hak ediyor oynamasa bile. Halbuki benim düşüncem onun gözü parada değil, Fatih Terimden bir şanş bekliyordu bu sezon o yüzden gitmedi. Her zaman için şansı hak edecek bir futbolcu. Burda suç baroş'un değil Fatih Terim'in, 3.5 milyon veriyorsun bu oyuncuyu o zaman kadroya alıp değerlendireceksin ama o baroş'u harcıyor o zaman paran böyle gider. Kusura bakma Galatasaray hak ediyor bu konuda adamın suçu yok oynayıp kendini göstermek istiyor, paranın hepsi helal olsun. Gollerinde az sevinmedik..
çıkıp falansa filansa gider yattığı yerden para almaz vs diyosunuz da, oturup düşünün bakalım kaçınız aynı şeyi yapar ya da yapmaz :) neden gideyim
quote:
çıkıp falansa filansa gider yattığı yerden para almaz vs diyosunuz da, oturup düşünün bakalım kaçınız aynı şeyi yapar ya da yapmaz :) neden gideyim
Alıntıları Göster
baroş a oynamayacaksın klup bul dendi. adam gitmedi. bu kadar net.barosu savunan adam ya futboldan ya da ticaretten anlamıyordur bu kadar. dedik zaten tabi ki yasal hakkını kullansın.ancak ahlaklı bir şey yaptığını göstermiyor bu. ne oldu mr.istatistik bu arada , 8 gol iyiymiş değilmi? duygusal bakmayın olaya ya tabi ki barosu ben de çok seviyordum ancak adam babasının hayrına oynamıyor ya yılda milyon eurolar kazanıyor bu adamlar.
quote:
baroş a oynamayacaksın klup bul dendi. adam gitmedi. bu kadar net.barosu savunan adam ya futboldan ya da ticaretten anlamıyordur bu kadar. dedik zaten tabi ki yasal hakkını kullansın.ancak ahlaklı bir şey yaptığını göstermiyor bu. ne oldu mr.istatistik bu arada , 8 gol iyiymiş değilmi? duygusal bakmayın olaya ya tabi ki barosu ben de çok seviyordum ancak adam babasının hayrına oynamıyor ya yılda milyon eurolar kazanıyor bu adamlar.
Alıntıları Göster
Zamanında iyi işler yaptı eyvallah kimse inkar edemez. Ancaakkk Fenerbahçe maçında Emre tarafından sakatlandıktan sonra senelerce zarar verdi. Arada oynadığı maçlarda da futboldan çok başka işlerle uğraştı elle oynadı rakiple oynadı hakemle oynadı kanını aldı hakemin formaya sürdü türkiye kupasında takımı sattı. Şu anda da sadece yatarak 2.5 milyon euroyu cebe indiriyor. Mümkünse defolsun gitsin artık.
quote:
eh işte, o milyon dolar verdiğin adamı oynatmasını da bilmek lazım. baroş yerine olsan sen gidersin dimi ? :)
adama gelen teklifler gs den alacağı paradan düşükse gitmez tabi, sen de gitmezdin ben de gitmem. oynatılmamak ta adamın işin egelir tabi, gidip floryada günde 3-5 saat oraya buraya koşup milyonları indiriyor. bu adamı oynatmamak ona kötülük değil iyiliktir :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Zamanında iyi işler yaptı eyvallah kimse inkar edemez. Ancaakkk Fenerbahçe maçında Emre tarafından sakatlandıktan sonra senelerce zarar verdi. Arada oynadığı maçlarda da futboldan çok başka işlerle uğraştı elle oynadı rakiple oynadı hakemle oynadı kanını aldı hakemin formaya sürdü türkiye kupasında takımı sattı. Şu anda da sadece yatarak 2.5 milyon euroyu cebe indiriyor. Mümkünse defolsun gitsin artık.
Alıntıları Göster
Zamanında iyi katkı verdi vefamız var , ama hala millet özledik neden oynamıyor diyor , Allah akıl fikir versin diyorum bu adamlara.Kimileri de o oynamayınca gözlerim doluyor falan diyor , yahu sanırsın yattığı yerden paraları alan başkası.Adam oynamayacagı belli oldugu halde ücretinde en ufak bi fedakarlığa gitmedi , ben yattıgım yerden tüm paraları alırım dedi , kendisinin GS'ye o kadar vefası yok ama bazı saf kitleler hâlâ Baros reisi özledik modunda.