Şimdi Ara

Bas Gitar Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz Bass a başlamak istiyorum ne kadar bütçe ayırmalıyım orta seviye bir gitar ve amfi için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 11 Haziran 2010; 0:16:45 >

• Orta şeker birşey için sana ibanez gsr 200 ve boston gb30 önerebilirim
    toplam 500 tl civarı birşey yapar ve seni baya götürür
    Son olarak bass gitar değil bas gitar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 11 Haziran 2010; 0:10:47 >
  • Hmm düzeltme için teşekkürler bu beni 1-2 sene idare eder değil mi? Bir de evde öğrenebilir miyim yoksa kursa mı gitmeliyim? Kursa gideceğim zaten ama yazın tatile çıkacağız gittiğimiz yerde de çalışmayı düşünüyorum.
  • Bu arada gitar 500tl, amfi de 112 Dolar olarak gözüküyor doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ve1

Hmm düzeltme için teşekkürler bu beni 1-2 sene idare eder değil mi? Bir de evde öğrenebilir miyim yoksa kursa mı gitmeliyim? Kursa gideceğim zaten ama yazın tatile çıkacağız gittiğimiz yerde de çalışmayı düşünüyorum.

3 4 sene rahat idare eder ama amfiyi daha iyi alırsan çok daha uzun gider.Bu arada sana önerdiğim gitar aktiftir.İstediğin tonları alabilirsin hem jazz hem hard rock olarak...
  • Eğer izmirdeysen gelip inceleyebilirsin (ibanez gsr 200ü :)
  • Amfinin ilerde daha iyisini alırım. 3-4 sene idare edecekse çok iyi, internetten öğrenebilir miyim peki kursa gidene kadar en azından temelini falan kavrarım. Malesef İzmir'de değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ve1 -- 11 Haziran 2010; 0:26:32 >
  • quote:

Amfinin ilerde daha iyisini alırım. 3-4 sene idare edecekse çok iyi, internetten öğrenebilir miyim peki kursa gidene kadar en azından temelini falan kavrarım. Malesef İzmir'de değilim.

internetten öğrenebilirsin fakat, bilen bir kişinin seni doğru kaynaklara yönlendirmesi gerekli. çünkü internette birsürü yanlış bilgi var ve birşeyi yanlış öğrenirsen , yanlış öğrendiğini düzeltmek çok zor ve uzun zaman alır. doğru şekilde öğrenmek önemli. başlangıç ve orta seviye için bana sorarsan kurs almana gerek yok ama üst seviye gitar çalmak için eğitim şart
  • 500 liran varsa 2. ellere yönelmeni öneririm. Çok daha iyi gitarlar alabilirsin o parayla
  • quote:

Bu arada gitar 500tl, amfi de 112 Dolar olarak gözüküyor doğru mu?

hocam o internet fiyatı git bi dükkana ikisini al baya indirim yaparlar.Evet evde 3 4 tane el alıştırması var onları yapmalısın yoksa kursa gitsende sana ilk olarak aynı şeyleri verir.Eğer parmak alıştırmalarını yaparsan 2 ay neredeyse kazanmış olursun kurstan.Daha sonra armoniye falan geçersin ama bunda sana tavsiyem bilen biri göstersin.
  • Cort Ab-4 birde orta halli 10-15 wattlık amfi alsan işini görür maximum 600tl tutar ve seni 2 yıl kadar idare eder..
  • 2. ellere güvenmiyorum zaten ilerledikçe daha iyisini alırım Şimdi Cort Ab-4 mu iyi yoksa Ibanez gsr 200 mü?
  • quote:

2. ellere güvenmiyorum zaten ilerledikçe daha iyisini alırım Şimdi Cort Ab-4 mu iyi yoksa Ibanez gsr 200 mü?

Kesinlikle ibanez gsr 200
    eğer cort a4 mü ibanez gsr 200mü diye sorsan o zaman karşılaştırma yapabilirdimde şu soruyu soruyorsan ibanez gsr 200
  • Aynı durum bende de var, bu yaza bas gitara başlamak istiyorum. Klasik gitardan el alışkanlığım var, kursa gitmem gerekir mi yoksa bilgisayardan çözebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.