Şimdi Ara

Bas Gitar mı Bateri mi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 15 yaşındayım ve müzik hayatına atılmak istiyorum. Klasik gitar çalmaya başladım ve 2-3 ay sonunda istediğim hazzı alamadığımdan ötürü bas gitara geçmeyi planlıyorum. İlk kez okulda okulun bas gitarını çaldım. Bunun dışında gitara başlamadan önce bile bateriye başlamayı planlıyordum. Okulda bateriyi de çaldıktan sonra ikisi arasında kaldım. Kurs almadan evde gerektiğinde müzik hocam yardımı ile sizce hangisinde daha rahat ilerleyebilirim (profesyonel olarak düşünüyorum.) ? Bateriye küçüklükten beri merakım var fakat basın varlığını gitara başladıktan sonra fark ettim. 15 yaşındayım 95 kiloyum 2 metreyim hem fiziksel olarak hem de bu koşullar doğrultusunda cevaplarsanız sevinirim. :)

• Bas gitar ekipmanları pahalı 1tel 150lira.
    Davulda aynı şekilde güzel bir set 10 12 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bateriyi evde çalamayacağını düşünürsek mecburen elektronik almak zorunda kalacaksın. Büyük bir sorun olarak gözükmese bile akustik çalmanın hazzı bir başkadır. Birkaç tane baterist arkadaşım evde elektronik çalmaktan baydığı için evinde sürekli elektro gitar çalar hale geldi
    Bir bas gitarist olarak basa başlamalısın diyorum. Yalnız tel paraları gerçekten sinir bozucu duruma geldi. Ayrıca ne tür dinlediğin de önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.