Şimdi Ara

Bas, Oynat DVD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntü kalitesi normal dvd den iyiyse neden ucuz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

görüntü kalitesi normal dvd den iyiyse neden ucuz peki?

normal dvd'den cok bir fark bekleme.. bana sanki biraz daha kaliteli gibi geldi..
    neden ucuz: cunku dil secenegi yok, sahne atlamak yada secmek yok (ileri sarman gerekiyor), ozel secenekler yok.. yani vcd gibi dusun, sadece TR dublaj film
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    ben orjinal bluray arşivi yapıyorum fakat 3 yaşındaki oğlum için animasyon dvd alıyorum aynı zamanda. Türkçeden başka seçeneğimiz yok zaten filmi taktıkmı kumandaları alıyor yanımdan hemen. İleri geri sahne atlatmak derdimiz yok.1-2 tane alıp denemek de fayda var. Üstelik benim için daha ekonomik olur cevap için teşekkür ederim
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Arkadaşlar bendeki görüntü şöyle. İnsanın izleyesi gelmiyor

Bas, Oynat DVD
     Bas, Oynat DVD

• ugur672 kullanıcısına yanıt
    olmaması lazım.. tv'nin ayarlarını kurcaladın mı
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan izliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katıldım İnception (Başlangıç) adlı filmi satın aldım .
     Bas, Oynat DVD
  • ozgurcan22 O kullanıcısına yanıt
    gule gule kullan
  • görüntü formatında 4.3 yazan bas oynat dvd lerin tv de ekranın sağ ve sol yan taraflarında siyah boşluklar oluyor diye okumuştum.

55inç tv de açtım sonuç resimdeki gibi tam ekran çıktı. Filmleri iade etmeme gerek kalmadı tabii diğer filmler de bunun gibi tam ekran olur mu bilemem.
     Bas, Oynat DVD Bas, Oynat DVD

kutusunda da 4:3 yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

kutusunda da 4:3 yazıyor mu?

evet özellikle baktım 4:3 yazıyor
    ekran formatlarını tuturamıyorlar sanırım.. bende aynı senin gibi 4:3 film almıştım, full screen çıkmıştı.. artık tüm filmleri full screen, 16:9 çıkarmaları lazım.. 4:3'mü kaldı
  • 4:3 formatta Türkçe dublajlı film... Dünyada tek kalsa yine izlemem.
  • quote:

ekran formatlarını tuturamıyorlar sanırım.. bende aynı senin gibi 4:3 film almıştım, full screen çıkmıştı.. artık tüm filmleri full screen, 16:9 çıkarmaları lazım.. 4:3'mü kaldı

Full Screen ismini 4:3 filmlere veriyorlar zaten. 16:9 filmlerin ismi wide screen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur672

Arkadaşlar bendeki görüntü şöyle. İnsanın izleyesi gelmiyor

Bas, Oynat DVD
     Bas, Oynat DVD

TV'nin görüntü ayarını ORİJİNAL olarak seçmişsiniz. O yüzden öyle görünüyor. 16:9 veya GENİŞ EKRAN seçeneğine çevirin. Görüntü ekranı tam dolduracaktır.

• 16:9 tam yapınca adamlar şişman görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Full Screen ismini 4:3 filmlere veriyorlar zaten. 16:9 filmlerin ismi wide screen.

4:3 filmler sağlı sollu boşluklar bırakıyor hocam
  • quote:

quote:

quote:

Anladım. 4:3 filmleri geniş ekranlı TV'lerde sağlı sollu boşluklar eşliğinde seyretmek iyidir. Çünkü nesneler orijinal boyutlarında görüntülenir. Fakat sağlı sollu siyah boşluklar rahatsız edici olur. Siyah bantlardan kurtulmak kolaydır. Bunun için TV çözünürlüğünü 16:9 veya Geniş Ekran olarak değiştirin. 4:3 veya Orijinal seçili olduğu için sağlı sollu siyah bantlar görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. 4:3 filmleri geniş ekranlı TV'lerde sağlı sollu boşluklar eşliğinde seyretmek iyidir. Çünkü nesneler orijinal boyutlarında görüntülenir. Fakat sağlı sollu siyah boşluklar rahatsız edici olur. Siyah bantlardan kurtulmak kolaydır. Bunun için TV çözünürlüğünü 16:9 veya Geniş Ekran olarak değiştirin. 4:3 veya Orijinal seçili olduğu için sağlı sollu siyah bantlar görünüyor.

philips tv geniş ekran modunda ve 4:3 formatlı bas oynat dvdleri bile normal tam ekran gösteriyor. TV modelinden de kaynaklanır mı acaba. Yukarıda resim mevcut

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.