Şimdi Ara

Bas, Oynat DVD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
8.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba.

Bunun sebebi şu olabilir. Filmin süresi uzundur. Filmin basımı için Dual Layer (Tek yüz çift katman disklere bu isim verilir) disk kullanılmıştır. Yani 4,7 GB değil de 8,5 GB disk kullanılmıştır. Filmin bir yerinde katman değişir. Katmanlar arasındaki geçişte kısa bir duraklama yaşanabilir. Bu normaldir. Fakat 2 ayrı yerde duraklama veya yavaşlama yapması anormaldir. Bilgisayarda seyrediyorsanız diskin kapasitesine bakın. 4,7 GB'tan büyük mü, küçük mü.

Film hangisi. Belki bende vardır. Deneyip söylerim. Yoksa bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba.

Bunun sebebi şu olabilir. Filmin süresi uzundur. Filmin basımı için Dual Layer (Tek yüz çift katman disklere bu isim verilir) disk kullanılmıştır. Yani 4,7 GB değil de 8,5 GB disk kullanılmıştır. Filmin bir yerinde katman değişir. Katmanlar arasındaki geçişte kısa bir duraklama yaşanabilir. Bu normaldir. Fakat 2 ayrı yerde duraklama veya yavaşlama yapması anormaldir. Bilgisayarda seyrediyorsanız diskin kapasitesine bakın. 4,7 GB'tan büyük mü, küçük mü.

Film hangisi. Belki bende vardır. Deneyip söylerim. Yoksa bir şey diyemem.

Nedeni o olamaz çünkü film 85 dakika sürüyor ve 4.7 gb. Dediğiniz gibi 2 defa duraklama yaptı. Film Karanlıklar Ülkesi Uyanış.
  • Bu hata beni resmen bas oynat filmlerden soğutacaktı ama sanırım diskte sıkıntı var genel bir sorun değil. Onun dışında bas oynat arşivine başlamaya karar verdim. Görüntü kalitesi gerçekten iyi.
  • Bir de şu var filmin ortasında yapsa anlarım 11. dakikada ve 60.dakikada 1-2 saniyelik duraklama yaşayıp devam etti. Diskim dolu boyutu da 4.15 gb şimdi emin olmak için kontrol ettim.
  • Arkadaslar su ve ates filmine denk geldim 2.99 fiyati cezbetti aldim.yanliz bu bas oynat 2.1 ch cikti ses olarak kirpilmismi bunlar 5.1 destegi
    Yokmu bunlarda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.