Şimdi Ara

Başağrısına karşı dana beyni yeme denemem (olumlu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aspirin içmek ağrının sadece belirtilerini azaltır. Nitekim o yüzden bazı şiddetli ağrılarda aspirin, novalgin, vermidon, farmaton, bulşiton vs ilaçlar işe yaramaz. Ağrı devam eder...

Beyin yemek ise ağrının temel sebebini ortadan f: Beynin ihtiyacı olan protein, yağ ve vitaminleri en organiş sekilde temin ederek beyni güçlendirir. O yüzden sadece bir porsiyon beyin yediğiniz zaman bile günlerce ağrı ve sıkıntıdan uzak olur, hayatın tadını çıkarırsınız.

Bu arada dana beyni kasaplarda 10TL civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı nasıl peki zevkle yiyebiliyor musun?
  • Sakatat yiyen adamdan zarar gelmez arkadas ben bu adama herseyi emanet ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Karides yiyen varsa tadı onun gibi, az cok. Yanında başka şey yemenize gerek yok fakat maydanoz ve domates lezzeti tamamlıyor. zeytinyağını Bursa'da direkt üreticiden alıyorum 5 kiloluk tenekede. Dolar artışı öncesi 120TLydi. marketlerdeki sızma zeytinyağına göre tadı farklı ve iyi, o zeytinyağı ile tadı on numara oluyor. Limonu bile özel alıyorum, pazarlarda file içinde 5'i 3TL ye satılan limonlar dandik, salataya mezeye sıkınca tadı bozar. Yatak limonu denen limon alıyorum genelde taneyle satılır ve en az 1TL olur. Bu sekilde hazırladığım beyin söğüş tad olarak mükemmel oluyor. En son bir önceki ctsi akşamı yedim 10+ gündür hala olumlu etkisini hissediyorum dün gece soğukta kaldım normalde başağrısı boğazda tıkanıklık falan olurdu, olmadı. Bu arada et ağırlıklı beslenmeye geçtiğimden beri C vitamini, B vitamini, gibi takviye hap almayı da bıraktım, cunku gerek kalmıyor, onları doğal olarak alıyorsun. Hasta olmadığın ve doktora hiç gitmediğin gibi, ilaç ve eczacı masrafın da azalıyor. Bir taşla on kuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.