Olsun daha iyi, ben buna kabulum arkadaş BENİM paraMLA YAPILAN KLÜBÜ, BENİM GÖNÜL VERDİĞİM TAKIMIN HAKKINI YENMESİNE KARŞIYIM ! İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLESİN BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI ADAM BEN KURDUM DİYOR, ULAN BÖYLE BİR ŞEY VAR MI ? SORARLAR ADAMA Robinho, Adebayor, Arda turan gibi üst takımlarda forma giymiş oyuncuların maaşları nereden geliyor ? Ne taraftar var , ne bir kombine satışı var, transfer parası desen cengiz ündür harici başka bir şey yok e daha ne abi ? Bu ne ya bizim konuşmamız gereken asıl konu budur, ister siyaset aman benden uzak dursun diyin siz bunu dedikçe siyaset FUTBOL'a kadar geldi ve senin 1 senelik kocaman hakkını gasp ediyor. Şuan da başakşehirde iç karışıklık var ve bu sahaya yansıyor, neden biliyor musunuz ? çünkü şuan dertleri malum ist. ellerinden gitti ve kaynaklar SIFIRLANDI !
NE ALAKASI VAR DİYEN ARKADAŞLAR HİÇ BOŞUNA CEVAP YAZMASIN UMRUMDA BİLE DEĞİLSİNİZ, BU İŞİN OLAYI AÇIK BAŞAKŞEHİR SİYASİ BİR TAKIMDIR AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HEM MECLİS HEMDE KLÜP BAŞKANLIĞI YAPAN GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ADAMSA ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE GELİRLERİ SUNSUN GÖRELİM HADİ !
Futbol oynuyorlar abi yaa, diyen arkadaşlara sözüm o paralarla o futbolcuları oynatırsın istersen yimpaş yozgatspor'da bile o parayı ver oynar sıkıntı olmaz bunun örneğini çok gördük.
TEKRAR DEDİĞİM GİBİ SİYASETİN TAKIMI BAŞAKŞEHİRİ DESTEKLEYEN VARSA BU ÜLKEYE İHANET ETMİŞTİR, GÖRÜŞÜN NE OLURSA OLSUN BİR CUMHURBAŞKANI BÖYLE BİR ŞEY DİYEMEZ !
Şuan da başakşehirin çöküş sebepleri hem ibb'nin kaybedilmesi ve halktan gelen tepkiler. Ligden düşmesi bile olasılık, seneye bu konuyu uplayacagım.
Para Cengiz'in satışından geldi.
nerden geldiğini bilseniz dünya yerinden oynar. öyle kolay şeylerden gelmiyor. ha dünya yakında öğrenecek.