Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi öğlen bu tarifeye geçişim tamamlanacak, Salı itibariyle telekoma ve BTK'ya baskı yapmaya başlamalıyız sınırsız olmazsa.
  • bende aynı şekilde ailece 15 gb da bekliyorum. 256 ya düşüyor o da ama +10*9 ödedikten sonra. komple sınırsız olursa her ay +90 daha ödemeye razıyım.
  • Tivibu açtırdım ama ne hikmetse kotadan yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri de konuşurken benzer bir şey demişti kotadan gider diye. Demek ki doğruymuş. Zaten kanalların çoğu bazen açılıyor, bazen açılmıyor. İşyerinde wifi var, arada bir bakarım

• Ne hikmetse kotadan gidiyor ama kota bitip 256 kb olunca tivibunun hızı dusmuyor izleyebiliyorsun sınırsızca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 29 Aralık 2018; 23:29:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Başka operatörden taşıma yoluyla olur.
    faturasızdan faturalıya gecerek olmaz mı
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Olur, sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan faturasiz altin 4 gb dayim.Bu tarife sinirsiz olacak mi acaba risk almaya gerek var mi ki ?

2-8 uygulamadilar ama kota sonrasi hiz dusumunu nasil gecistirecekler acaba asimsiz yaziyor belki bu sekilde kanunu deliyorlardir eminde olamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu ücretli kanallar açılmıyor. Fakat normal kanallar anında açılıyor. Halbuki TT bunu kullanıcıya hak olarak verdi

• 1800210022 1 kullanıcısına yanıt
    Ücretli kanal?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Tivibu vizyon,adrenalin,Fox life,FX,belgesel kanalları vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1800210022 -- 30 Aralık 2018; 9:17:26 >
  • 1800210022 1 kullanıcısına yanıt
    Hepsi bende sorunsuz.

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 30 Aralık 2018; 9:25:4 >
  • aknden muaf olur mu bu tarife ?
  • eve ınternet baglatmadım port sorunu var.100tl hücrecesele veriyorum bu tarifye geçsem 10 gb sonra 256kbtle whatsapp girebilir miyim instigram facebook yeter mı ?
    yeter
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Bende ekran siyah sadece, görüntü yok. Muhtemelen telefon ile alâkalı. Xiaomi Redmi Note 5 telefon

Cok rahat

• Bende turkcellden vodafone geçtim hocam 6 ay kullandim 10 mb hiz gormedim resmen rezillik bazi lokasyonlarda bu arada sehirin göbeğinden bahsediyorum telefon cekmiyor bile sonra turk telekom prime asmayan 10 gb tarifesine geçtim 30 150 mb arası hiz aliyorum yillardir turkcell e verdiğim 180 lira vodafone verdiğim 140 lira bosuna imiş turk telekoma cekintisi olanlara kesinlikle öneririm 6 aydan bu yana kullaniyorum faturam 52 lirayi geçmedi verdikleri hizmette 10 numara tabiki seçim sizin arkadaşlar kalin sağlıcakla

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• hatilla3232 H kullanıcısına yanıt
    Bizde bu tarifedeyiz 10 numara

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.