Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğlenden beri telefonun internetini kullanıyordum bilgisayardan, sadece speedteste bakarak konuşmuyorum merak etmeyin, her türlü şeyi yaptım birkaç saattir. Henüz bir sorun yok.
  • Tamam canim😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle, hala umut var. 1 Ocak günü her şey daha da kesin olacak. Şu anda yazdıklarımızın hiçbirisi kesin değil.
  • Jet wifiyi denedim kota bitti hiz dusmedi bilgisayara bagli akn yok ama 2 tane indirme yapinca ayri ayri ayni indirme hizini vermiyor eskiden her indirdigine ayni indirme hizini veriyordu ama akn kalkmis

• Akn kalkmis jet wifi hiz dusmuyor bilgisayara bagli suan ttnet mobilde akn yi kaldirmis asimsiz olanin kotasini bitiriyorum suan 15 gb kaldi

• Hayırlı olsun. Umarım aynı haberi diğeri için de verebilirsiniz.
  • İnternet nedense yavasladi asimsiz pakettede ayni anda indirmelerde ayni hizi vermiyor 15 kaldi bitiremedim bi turlu

• Evet e-dergi ücretsiz ve kota harcamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah şu tarife sınırsız olur
  • açıklamadı ki ''geçerli limitsiz ve sınırsız Türk Telekom mobil internetiniz bulunduğu için kullanımlarınız tarife kotanızdan düşmemektedir'' takıldım
  • Yok hocam. Bu uygulama ile dediğiniz alakası yok maalesef. Bu uygulama başka tarifelere de bu biçimde sunuluyor.

• aynen sayfanın screen shotunı alalım değiştirebilirler
  • bu yönden mantıklı. Sıkıştırmak için bir koz ama TT resmen müşteriyi iplemiyor işte.

• Beyler asimsiz paket bitmek uzere 40 gb netten 2 gb kaldi hiz duscekmi bakcam bisey buldum bu sec full paketi eskiden asimsiz diye geciomus ama simdi sinirsiz oldu bu pakette yarin olmazsa illaki sinirsiz olucak

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.