Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidin bizide bilgilendirin😊 insallah olur isiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom bayiisine sordum bugün akşama kadar numara taşımaya açık dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelteskere57

Cozumu buldum Prime ek 30gb yazarak alabilirsiniz 30 gb yi

Denedim ama olmuyor, tt benim cihazi 4.5g olarak tanimiyor ondan herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Benim hattım bugün Türk Telekom Prime Eksper Aşmayan 10 GB tarifesine taşındı, PERIME EK 30GB yazıp 5555'e gönderince telefonum 4,5G olmadığı için paketi vermedi.
    Arkadaşımın telefonuna takıp tekrardan SMS gönderince paketi hattıma tanımladı, şuan 3 ay geçerli toplamda aylık 40 GB internetim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Benim hattım bugün Türk Telekom Prime Eksper Aşmayan 10 GB tarifesine taşındı, PERIME EK 30GB yazıp 5555'e gönderince telefonum 4,5G olmadığı için paketi vermedi.
    Arkadaşımın telefonuna takıp tekrardan SMS gönderince paketi hattıma tanımladı, şuan 3 ay geçerli toplamda aylık 40 GB internetim oldu.
    Baska destekli cihaz nerden bulacagim hocam :) biraderde mi a1 var onda deneyebilirim, arkadaslarda mi5 falan var siz hangi cihazda denediniz

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Ben pasaport kayıtlı Samsung Galaxy S8'de yaptım. 4,5G uyumlu ve IMEI kayıtlı herhangi bir telefona hattı takın, SMS'i gönderip 5 dk bekleyin. 9333'ü arayıp kalan kullanımları sorgulayın. 40 bin MB internet olduğunu söyleyecektir.
  • Arkadaşlar ben de bugün tt bayisinden geçiş işlemini başlattım hayırlısı inşallah

• geronimoooooo kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gecebildigine sevindim

• Yarın yeni bir başlık açarak BTK şikayet konusunu başlatırız, diğer forumdaşlardan da destek isteriz eğer AKN'yi kaldırmazlarsa bu tarifede
  • İrfan kullanıcısına yanıt
    O degilde turktelekom yatışlarda daha siteyi bile guncellememisler insan hediye dagitir biseyler yapar a.k kapattilar galiba dukkani erken😂

• Teşekkür ederim hocam

• Ben de akşam üzeri İzmir'de 3 tane Türk Telekom bayisi gezerek numaramı bu tarifeye taşıyabildimİlk gittiğim bayi risk alamayacağını söyledi yani geçiş sağlanır ama tarifeye kabul edilir mi bilmiyorum diye. İkinci gittiğim bayi taşıyabilirim dedi o sırada ilk gittiğim bayinin söylediklerini söyledim bu sefer bunlarda vazgeçti olumsuz bir durumda risk almamak için Üçüncü gittiğim bayiye hiç tecrübelerimi anlatmadım direk taşıdı Umarım sorunsuz bir biçimde geçişim tamamlanır ve tarifenin ayrıcalıklarından (muud-wifi-bulut) yararlanabilirim. Aslında bu paraya çok daha fazla GB'lı tarifelere geçiş yapabilirdim ama belki 256 kbps hızı artar diye deneyeyim dedim DH Ölücülük:Aktif

Düzenleme:
    Bir de kampanya kodu Prime Eksper Asm 10GB Tarifesi olarak gözüküyor verdikleri abonelik sözlemesinde. Acaba sizde de böyle mi arkadaşlar? ASM aşımsız olarak kısaltma yaptılar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 31 Aralık 2018; 20:11:50 >

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun😃 evet bizdede aşm diye geçiyor

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• kazı çalışmaları başlamış heralde sadece 7 tane internet paketi var kolay gelsin hocam😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_198666 -- 31 Aralık 2018; 20:47:1 >
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Nerde 7 tane

• Teşekkürler hocam
  • Dostlar,bende dün hattımı almış oluyorum.Bayideki adam hemen aktivasyonu sağladı.Üçlü sim kart verdiler.Bu son zamanlarda aşikar olduğumuz güzel bir ayrıntı.Kartı telefonuma takmamla birlikte şebekeyle bağlantıyı hemen 4.5G modunda sağladı.Çekim gücünden memnunum,zaten uzun süredir pttcell kullanıyordum,akn'li paketi için.İkiside telekom olduğu için bir sorun göremedim.Çift hat modunda güzelce çalışıyor.Hız testlerinde 50 mbit download ve 30 mbit upload civarını gördüm.Kampanya için mesajı yolladım,bir 30 GB'da akn'li 3 aylık paket tanımladılar .Bakalım inşallah sınırsız olur,çünkü bunu sırf sınırsız olabileceği umuduyla aldım.Bulunduğum bölgenin internet altyapısı aşırı berbat durumda.Bu arada gördüğüm kadarıyla,zaten sınırsız yapılan "S.E.Ç Full 2 GB" tarifeside önceden aşımsız diye geçmekteymiş.Hayırlısı bakalım,biletimizi aldık .

• quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

Dostlar,bende dün hattımı almış oluyorum.Bayideki adam hemen aktivasyonu sağladı.Üçlü sim kart verdiler.Bu son zamanlarda aşikar olduğumuz güzel bir ayrıntı.Kartı telefonuma takmamla birlikte şebekeyle bağlantıyı hemen 4.5G modunda sağladı.Çekim gücünden memnunum,zaten uzun süredir pttcell kullanıyordum,akn'li paketi için.İkiside telekom olduğu için bir sorun göremedim.Çift hat modunda güzelce çalışıyor.Hız testlerinde 50 mbit download ve 30 mbit upload civarını gördüm.Kampanya için mesajı yolladım,bir 30 GB'da akn'li 3 aylık paket tanımladılar .Bakalım inşallah sınırsız olur,çünkü bunu sırf sınırsız olabileceği umuduyla aldım.Bulunduğum bölgenin internet altyapısı aşırı berbat durumda.Bu arada gördüğüm kadarıyla,zaten sınırsız yapılan "S.E.Ç Full 2 GB" tarifeside önceden aşımsız diye geçmekteymiş.Hayırlısı bakalım,biletimizi aldık .
    Ben de böyle umuyorum ama yapacaklarını pek sanmıyorum. Öyle bir şey yapacak olsalar tarifeye geçişi kapatırlardı sanırım. Bu pakette AKN diye bir ibare yok.

• Herkes bugün başvuru için son gün yazmış ama sayfada uyarı yazısını göremedim.

Yarından sonra hala geçilebiliyorsa geçerim, yoksa treni kaçırdım mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.