Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Materia01

Herkes bugün başvuru için son gün yazmış ama sayfada uyarı yazısını göremedim.

https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-eksper-asmayan-10gb-tarifesi

Yarından sonra hala geçilebiliyorsa geçerim, yoksa treni kaçırdım mı?

Tarife 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle müşteri alımına kapatılacaktır.

Müşteri hizmetlerini arayıp numara taşımak istediğinizi söyleyin kapınıza kadar hattı getiriyorlar belki o şekilde geçebilirsiniz.

444 4 375

• quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

Dostlar,bende dün hattımı almış oluyorum.Bayideki adam hemen aktivasyonu sağladı.Üçlü sim kart verdiler.Bu son zamanlarda aşikar olduğumuz güzel bir ayrıntı.Kartı telefonuma takmamla birlikte şebekeyle bağlantıyı hemen 4.5G modunda sağladı.Çekim gücünden memnunum,zaten uzun süredir pttcell kullanıyordum,akn'li paketi için.İkiside telekom olduğu için bir sorun göremedim.Çift hat modunda güzelce çalışıyor.Hız testlerinde 50 mbit download ve 30 mbit upload civarını gördüm.Kampanya için mesajı yolladım,bir 30 GB'da akn'li 3 aylık paket tanımladılar .Bakalım inşallah sınırsız olur,çünkü bunu sırf sınırsız olabileceği umuduyla aldım.Bulunduğum bölgenin internet altyapısı aşırı berbat durumda.Bu arada gördüğüm kadarıyla,zaten sınırsız yapılan "S.E.Ç Full 2 GB" tarifeside önceden aşımsız diye geçmekteymiş.Hayırlısı bakalım,biletimizi aldık .
    seç full 2gb olanlar ne olacak arkadaşlar bilen var mı ?
    2 yıl önce aylık 23 lira ödüyordum hatta bi ara 19a kadar düştü. Bu yıl hep 36 lira ödedim indirimsiz şekilde. Şimdi baktım 41 lira olmuş ismi de seç full olmuş ama hala 2gb görülüyor online işlemlerde. İsmindeki 2gb ibaresi kalkmış.
    2gb 500dk 5000sms 41 lira olmasın bir zahmet.

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, benim baktığım sayfaya nedense böyle bir uyarı koymamışlar.

Ayrıca birde dikkatimi çekti, attığınız sayfada tarife detayları kısmında bir tuhaflık var, yukarıda

"GB'larınız bittiğinde internetiniz otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz"

yazarken, sayfanın aşağı kısmında

"internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır"

yazıyor.

İnternet durur demekle hız düşümlü olarak devam eder demek farklı şeyler. Merak ediyorum bakalım 2 buçuk saat sonra hangisi doğru çıkacak, burayı kontrol ediyor olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    SEÇ FULL 2GB AKNSİZ OLACAK
    1 Ocak 2019 itibariyle her fatura döneminde 2 GB internet kullanım hakkı dolduktan sonra internet erişim hızınız 128 kbps'a düşürülmeyecek, yüksek hızda kullanımlara devam edilebilecektir.
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    Sec ful sinirsiz oldu forumda bir kisi
    Kullaniyor suan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu prime eksper tarifelerinde ilk 3 ay 30 gb interneti nasıl tanımlıyoruz hattımıza ?

Prime sınırsız yazıp 5555e gönderdiğimde hatalı mesaj gönderdiniz diyor

• haacar kullanıcısına yanıt
    Prime ek 30gb yaz yolla

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa000

SEÇ FULL 2GB AKNSİZ OLACAKhttp://www.avea.com.tr/web/tarifeler/secfull2gbtarifesimevcut
    1 Ocak 2019 itibariyle her fatura döneminde 2 GB internet kullanım hakkı dolduktan sonra internet erişim hızınız 128 kbps'a düşürülmeyecek, yüksek hızda kullanımlara devam edilebilecektir.
    teşekkürler arkadaşlar.
    Valla herkese ayrı koşullar var sanırım.
    Buna 55 lira ödeyen bir forum üyemiz vardı denk geldim geçen ama konu silindi. Bendeki 41 lira yazıyor. Taahhüt de yok bende. 2015 taahhüt başlangıç diyor ama bitiş yazmıyor yenilemeli diyor. Habire otomatik yeniliyor galiba.
    41 liraya sınırsız internet iyidir, umarım bindirim yapmazlar. Oradaki açıklamada zam olmayacak yazmışlar ama 5 lira yapmışlar bana. Neyse sabit kalacaksa 5 lira zamma razıyım :)

• Teşekkür ederim

• Asimsiz akn kalkti beyler suan 550 megabit hiz aliyorum😂😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 1 Ocak 2019; 0:5:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Asimsiz akn kalkti beyler suan 550 megabit hiz aliyorum😂😂😂😂
    Ciddi olamazsın hocam İlerleyen saatlerde tekrar yazar mısın durumu? Bu arada mutlu yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Asimsiz akn kalkti beyler suan 550 megabit hiz aliyorum😂😂😂😂
    hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok be kardesim akn ayni bu asimsizin aknsini kaldirmalari biraz zaman alir suan tarife alimlara kapandi bunun hilesi yakinda cikar tarifede olanlar zaten sinirsiz hizli kullanir

• Hadi ya. Ben de heyecan yapmıştım
  • hocam ktayı bitirdiyseniz bi speedtest yaparmısınız tekrar rica etsem
  • sefa000 S kullanıcısına yanıt
    [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• Hocam 256 kbps ile mobil oyunlarda ping sorunu yaşanıyor mu acaba? (Mobile Legend-PUBG-Brawl Stars) Bir de netflix indirme başlatabiliyor mu? Geceleri dizileri indirmeye bırakırım en azından
    Butun online oyunlari oynatiyo ve netfilixten film izleniyo rahatca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 1 Ocak 2019; 0:59:31 >
  • Ben sahsen hattimi cikarmam bu tarifeden 256 gayet tatmin edici tivibu 256 kb deyken hizi dusmeden seyredilior istersen 7 24 film canli yayin izle mud kota yemiyor muziginde var sosyal medya zaten rahat aciyor daha ne istiyorsunuz şoparlar😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 1 Ocak 2019; 1:3:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.