Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lion222

Bu mesaj silindi.
    Karakter sınırı olduğu için şöyle bir şikayet yazdım sizin koyduğunuz ekran görüntüsünü ekleyerek;

Merhaba, ben ''Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi'' kullanıyorum.(https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-eksper-asmayan-10gb-tarifesi.aspx) Tarife detaylarında ''Prime Eksper Aşmayan 10GB tarifesi için cepten internet hakkı bittiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır.'' yazıyor. BTK'nın 31 Aralık 2016'da yaptığı duyuruya göre 1 Ocak 2019'dan itibaren 256 kbps hızın sınırsız olarak devam etmesi gerekli ancak 256 kbps hız hala devam ediyor. BTK duyurusu (https://www.btk.gov.tr/haberler/btk-adil-kullanim-kotasi-ni-2018-de-kaldiracak) BTK tanımı (Kamuoyunda Adil Kullanım Noktası (AKN) veya Adil Kullanım Kotası olarak bilinen ve veri kullanım miktarının belirli bir değere ulaşması halinde indirme hızının düşürülerek, ek bir ücret ödemeden bu hızda internet hizmeti alınmasına devam edilmesi uygulaması). Kullanmakta olduğum tarifedeki tanıtım BTK'nın bu tanımına uyuyor. Kullandığım tarife aşımsız bir tarife olsaydı 1kbps hızla sınırlandırılması gerekli. Kullandığım tarife 256 kbps ile sınırsız kullanıma devam ediyor. Burada bir kelime oyunuyla BTK'nın aldığı kararın delindiğini düşünüyorum ve benim gibi yüzlerce bu tarifeye kayıtlı abonenin mağdur olduğunu düşünüyorum. S.E.Ç. Full 2 GB Tarife ( ) Aynı şartları taşıyor ve sınırsız oldu.

Bu metinle şikayet edebilirsiniz arkadaşlar yazmaya vaktiniz yoksa bir şikayet metni.

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    elinizi sağlık hocam inşallah olumlu bir sonuç alırız

btk ya şikayete devam
  • Ben dün geçiş işlemlerini başlattım yarın 7:30 da hat açılacak ancak dediğiniz sözleşme örneği bana verilmedi
  • seç full vardı 36lira taahhütsüzden 41 liraya çıkmıştı, 50 liraya çıkarılmış bugün. Her gün 10 lira geçiriyorlar benim faturaya zam ayağına.
    Ayda 2-3 gb internet kullanıyorum , şeytan diyor aç torrenti tak şarja sabah akşam download yapsın. Ne saçma sapan iştir bu ya, bana sormadan interneti sınırsız yapma fatura yükseltme yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 1 Ocak 2019; 21:52:14 >
  • Bu şikayetler neticesinde 256kbpsyi 1kbps olarak değiştirmesinler aşımsız diyip :(
    Gerçi sözleşme ile garantiledik 256yı, o da ayrı mesele, tüketici aleyhine değiştirilemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

seç full vardı 36lira taahhütsüzden 41 liraya çıkmıştı, 50 liraya çıkarılmış bugün. Her gün 10 lira geçiriyorlar benim faturaya zam ayağına.
    Ayda 2-3 gb internet kullanıyorum , şeytan diyor aç torrenti tak şarja sabah akşam download yapsın. Ne saçma sapan iştir bu ya, bana sormadan interneti sınırsız yapma fatura yükseltme yapmışlar.
    Ben de aynı tarifedeyim. Her gün ekleme yapıp yapıp duruyorlar. Daha telefonumda Wifi açmam bu gidişle. 50 TL'lik fatura 57 TL olmuş bugün. Dün sizin yaptığınızı yaptım zaten taktım telefonu indirip indirip durdum. Dediğiniz gibi sabah akşam yapmak lazım bunu.
  • Suan online islemlerden bi ekran goruntusu atabilirmisiniz sinirsiz mi yi yazio internet yoksa 2 g hala gosterip sinirsiz devammi edio bende turkcell win paket var kotayi gosterio resimdeki gibi bitince hiz dusmuo sizdede oyle mi yoksa sinirsizmi yzio

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrfan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bundan sonra kotası bitip hız düşümü olup olmadığını kontrol edebilen oldu mu?
  • İlk 3 ay 30gb hediyeli, bitmiyor kota, 7+24gb var şuan :D

• İrfan kullanıcısına yanıt
    Ben suan bitirdim hiz 256 kbsp dustu btk ya sikayettimi ettim bakalim neolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tosbağa Yoshi

Karakter sınırı olduğu için şöyle bir şikayet yazdım sizin koyduğunuz ekran görüntüsünü ekleyerek;

Merhaba, ben ''Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi'' kullanıyorum.(https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-eksper-asmayan-10gb-tarifesi.aspx) Tarife detaylarında ''Prime Eksper Aşmayan 10GB tarifesi için cepten internet hakkı bittiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise, internet kullanımı hız düşümlü olarak kesintisiz 256 kbps hızla devam edecektir ve ek ücretlendirme yapılmayacaktır.'' yazıyor. BTK'nın 31 Aralık 2016'da yaptığı duyuruya göre 1 Ocak 2019'dan itibaren 256 kbps hızın sınırsız olarak devam etmesi gerekli ancak 256 kbps hız hala devam ediyor. BTK duyurusu (https://www.btk.gov.tr/haberler/btk-adil-kullanim-kotasi-ni-2018-de-kaldiracak) BTK tanımı (Kamuoyunda Adil Kullanım Noktası (AKN) veya Adil Kullanım Kotası olarak bilinen ve veri kullanım miktarının belirli bir değere ulaşması halinde indirme hızının düşürülerek, ek bir ücret ödemeden bu hızda internet hizmeti alınmasına devam edilmesi uygulaması). Kullanmakta olduğum tarifedeki tanıtım BTK'nın bu tanımına uyuyor. Kullandığım tarife aşımsız bir tarife olsaydı 1kbps hızla sınırlandırılması gerekli. Kullandığım tarife 256 kbps ile sınırsız kullanıma devam ediyor. Burada bir kelime oyunuyla BTK'nın aldığı kararın delindiğini düşünüyorum ve benim gibi yüzlerce bu tarifeye kayıtlı abonenin mağdur olduğunu düşünüyorum. S.E.Ç. Full 2 GB Tarife (http://www.avea.com.tr/web/kampanyalar/yeniyilkampanyasimevcut ) Aynı şartları taşıyor ve sınırsız oldu.

Bu metinle şikayet edebilirsiniz arkadaşlar yazmaya vaktiniz yoksa bir şikayet metni.

Alıntıları Göster
    Bende btk ya sikayet ettim

• Btk sikayeti icin ttden aradilar fakat acamadim acan arkadaslar konusmayi paylassin lutfen

• Ben de dün şikayet etmiştim, ararlarsa paylaşırım konuşmayı buradan.
  • Arkadaşlar beni daha aramadılar ama olumsuz bir dönüş yapmaları muhtemel yaptırım mekanizmasını devreye sokmadan bu ülkede hak almak çok zor bir olay O yüzden moral bozmayın direk e-devlet üzerinden aynı şikayetle Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunun.
  • Yilmak yok sikayete devam devlet kurumunun bize verdigi hakki istiyoruz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.