Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarifeye 31 Aralık'ta geçtim. Prime ayrıcalık şifreleri geldi. Bugün Tivibu için müşteri hizmetlerini aradım, ayrıcalık kampanyasının 31 Aralık'ta bittiğini söyledi. Şimdi kampanyaya baktım , şifreler 31.07.2019'a kadar geçerlidir diyor. Az önce Muud için denedim kabul etti. Tekrar arayayım mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmabibou

Arkadaşlar bu tarifeye 31 Aralık'ta geçtim. Prime ayrıcalık şifreleri geldi. Bugün Tivibu için müşteri hizmetlerini aradım, ayrıcalık kampanyasının 31 Aralık'ta bittiğini söyledi. Şimdi kampanyaya baktım , şifreler 31.07.2019'a kadar geçerlidir diyor. Az önce Muud için denedim kabul etti. Tekrar arayayım mı ?
    Arayın benim de yarın tamamlanacak geçişim. Söylediğiniz gibi 31.07.2019 tariine kadar geçerli o şifreler verilen hak geri alınamaz. Ek olarak ilk görüşme yaptığınız müşteri temsilcisi hakkında şikayet kaydı oluşturmalarını isteyin siz bilinçili olup kampanya detaylarını okumasanız hakkınızı gaspetmiş olacaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 2 Ocak 2019; 16:21:12 >
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Tivibu şifreyi bende aldım, henüz aramadık, o tarihi bende öyle biliyorum,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tosbağa Yoshi

Arayın benim de yarın tamamlanacak geçişim. Söylediğiniz gibi 31.07.2019 tariine kadar geçerli o şifreler verilen hak geri alınamaz. Ek olarak ilk görüşme yaptığınız müşteri temsilcisi hakkında şikayet kaydı oluşturmalarını isteyin siz bilinçili olup kampanya detaylarını okumasanız hakkınızı gaspetmiş olacaklardı.

Alıntıları Göster
    ben az önce aldım.
  • Ben sabah tivibu go için mesajla gelen kod ile müşteri hizmetlerinden üyelik yaptım ve 1-2 saate kadar size uygulamaya girmek için şifreniz gelir dediler. ancak şu ana kadar gelen bir şey olmadı.

Daha önce bu şekilde abone olanlar var mı süreç nasıl işliyor acaba ?
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Aradım adresimi tc mi ayrıca sms ile gelen şifremi filan istediler verdim tivibu go üyelik işleme alındı diye mesajım geldi üyelik işlemi bittikten sonra şifrem gelecekmiş kullanıcı adı da başında sıfır olmadan telefon numaram oldu.

Not: Arkadaşlar mh izlerken kırmızı noktalı şeyler izlerseniz ücrete tabii olur dedi kırmızı noktalı şeyler nedir deyince Tivibuda film kiralama hizmeti de varmış eğer kullanırsanız onlar ücretsiz kapsamında değil. Ayrıca bu tivibu go süper paketi telefon numaranızdan bağımsız faturaya tabii ancak tabii ki fatura 24 ay boyunca 0 TL 24 ay bitiminde üyeliğiniz otomatik sonlanacaktır dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoooooo -- 2 Ocak 2019; 17:13:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmabibou

Arkadaşlar bu tarifeye 31 Aralık'ta geçtim. Prime ayrıcalık şifreleri geldi. Bugün Tivibu için müşteri hizmetlerini aradım, ayrıcalık kampanyasının 31 Aralık'ta bittiğini söyledi. Şimdi kampanyaya baktım , şifreler 31.07.2019'a kadar geçerlidir diyor. Az önce Muud için denedim kabul etti. Tekrar arayayım mı ?
    Tekrar aradım, üyelik işlemini yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, ayın 25'inde Türk Telekoma başvurdum prime eksper aşmayan 10gb için; hattımı Turkcell'den taşıyacaktım.

Neyse o zamandan bu zamana sim kart geldi sözleşme de geldi ayın 28'inde imzalayıp gönderdim.

Hattın aktifleşmesini bekliyordum ki az önce Türk Telekom arayıp "tarife son anda kapandığı için aktivasyonunuzu gerçekleştiremiyoruz" dedi ve beni hala aktif olan aşmayan 4 ve 6 gb ya da diğer prime tarifelerinden birini seçmeye zorlamaya çalıştı. Şu an için kabul etmedim yarın sabah tekrar arayın bir düşüneceğim dedim.

Ne yapmalı? Var mıdır bu işin bir çözümü? Başka tarife tekliflerini kabul edeyim mi yoksa sorun mu çıkarayım?

Akşam akşam yaşattıkları rezilliğe bak...
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    25 inde gecis yapmissin simdiye kadar gecirmeleri lazimdi seni demekki gecis yaptigin yer biraz sorumsuz davranmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Bimcell den geçişim 5 dk sürdü,, daha 500 MB civarı internetim kalmıştı, şıp demeden faturalı yaptılar,,tek bir imza bile atmadım, eskiden böyle değildi,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 2 Ocak 2019; 23:40:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiliginden hizlandi beyler sizdede oylemi

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• Vanayı yine actilar kota yok hizlandi

• Çok güzel haber. Prime eksper aşmayan 10gb tarifesi dimi? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 aralık numara tasıma baslattım bugun acıldı sitesinde kampanya bilgileri halen duruyor

• Geçen gün Türk Telekom beni arayıp internetle ilgili sesli bir mesaj bırakmıştı, 18. sayfada falan var bu sesli mesajın içeriği. Acaba onunla ilgili olabilir mi? Halen devam ediyor mu yüksek hız?
  • Kota kalktı mı kalkmadı mı arkadaş yavaş old. söylüyor halen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Ben sabah tivibu go için mesajla gelen kod ile müşteri hizmetlerinden üyelik yaptım ve 1-2 saate kadar size uygulamaya girmek için şifreniz gelir dediler. ancak şu ana kadar gelen bir şey olmadı.

Daha önce bu şekilde abone olanlar var mı süreç nasıl işliyor acaba ?
    Bugün aradım müşteri hizmetlerini. telefon numaramı sistemlerine yanlış girdikleri için hiçbir mesaj gelmemiş dünden beri. numarayı düzelttik şifrem geldi telefonuma. tivibu goya giriş yaptım sorunsuz çalışıyor.
  • Hocam tekrar kontrol edermisiniz ?

• Benim hala yavas prime asmayan 10 gb tarifesinden bahsediyorsunuz dimi suan hala hiz 256 kbps bende dusuyomu yoksa hizli devam ediyomu hiz 40 gb harcadim maalsef 256 dustu yine btk denda ses seda yok herhalde boyle devam edicek vu tarife hizi dusmeyen varmi bu tarifede

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.