Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 Ay Hediye 30 GB İnternet Kampanyası Prime Eksper Aşmayan 10GB tarifesi kullanıcıları için kaldırılmış arkadaşlar yeni hat taşıyıp geçebilen var mı acaba?
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Prime ek 30gb yazip 5555 e gonderdiniz??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Prime ek 30gb yazip 5555 e gonderdiniz??
    Evet hocam gönderdim ''Değerli müşterimiz, işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. İlginize teşekkür ederiz.'' diye cevap geliyor. Hatta müşteri hizmetlerinide aradım 3 farklı kişiyle konuştum Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi kullanıcları bu kampanyadan yararlanamıyor detaylarda bu kampanyanın ismi yer almıyor diyor ama konuda gördüm bu kampanyadan yararlanan insanlar var. THH'ye şikayette bulunacağım tarife tanıtım sitesinde bu kampanya yer alıyor ama detaylarında bu tarifenin adı yer almıyor. Siz bu 30 GB kampanyasından yararlanıyor musunuz?
    Telefon 4.5g uyumlumu olmamasi gibi bir ihtimal yok bizde kullaniyoruz 30gb i bu tarifede baska telefona takip sms gonderme sansiniz varsa birde oyle deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tosbağa Yoshi

Evet hocam gönderdim ''Değerli müşterimiz, işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. İlginize teşekkür ederiz.'' diye cevap geliyor. Hatta müşteri hizmetlerinide aradım 3 farklı kişiyle konuştum Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi kullanıcları bu kampanyadan yararlanamıyor detaylarda bu kampanyanın ismi yer almıyor diyor ama konuda gördüm bu kampanyadan yararlanan insanlar var. THH'ye şikayette bulunacağım tarife tanıtım sitesinde bu kampanya yer alıyor ama detaylarında bu tarifenin adı yer almıyor. Siz bu 30 GB kampanyasından yararlanıyor musunuz?

Ayni durumu birkac gun once ben yasadim hatta en sonunda cagri merkezindeki dursun denen lavuga kufuru bastim. Bu ek 30gb bizim tarife icin normalde gecerli degil ama sistemde acik var. Benim telefon ele p9000 normalde vodafone sisteminde 4.5g olarak goruyor ama turktelekom kafasina gore 4.5g destegi yok diyor ve kampanya smsine gelen cevap bu durumdan kaynakli. Biraderin telefon mi a1 ona taktim 4.5g gordu online islemlerde, smsi attim ve onaylandi aninda simdi kullaniyorum. Sizde baska cihazda deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Telefon 4.5g uyumlumu olmamasi gibi bir ihtimal yok bizde kullaniyoruz 30gb i bu tarifede baska telefona takip sms gonderme sansiniz varsa birde oyle deneyin
    Sağolun hocam sayenizde kayıtlandım. 3 farklı papağan önlerinde tüm ekranlar varken sizin çözümünüzü sunamadı Cep telefonum Xiaomi Mi Note 2 meğersem sistemde gözükmüyormuş. İnatla hepsi sizin tarifenizde böyle bir hak yok diyorlar. En son biri ''Şanslı 2 Gün İnternet Kampanyası'' var sizin tarifenizde dedi peki ona geçirin dedim 15 Ekim 2018'de bitmiş kampanya diyor eee dedim niye hala tanıtım sayfasında yer alıyor ve bittiğine dair bir ibare yer almıyor dediğimde ses yok.. ArayanıBil Plus 3 ay ücretsiz diyor tanıtımda arıyorum o niye yok sizin tarifede o yok diyor eee tanıtımda yazıyor diyorum detaylarda sizin tarifenin ismi yok diyorlar.. Alenen tüketiciyi yanıltmaya yönelik hareketler bunlar. Hepsini BTK'ya şikayet edeceğim cahil ordusu.

Tek kurum 3 farklı sitede aynı tarife üç farklı kod var bir tanesi çalışıyor..
    www.turktelekomprime.com PRIME EK 30GB yazıp 5555
    www.bireysel.turktelekom.com.tr PRIME 30GB yazıp 5555
    www.avea.com.tr PRIME SINIRSIZ yazıp 5555

Düzenleme:
    @esb2011
    @djcool
    Teşekkürler arkadaşlar mesajımı yazdıktan sonra gördüm mesajlarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 3 Ocak 2019; 23:45:26 >

Rica ederim yardimci olabildiysek ne mutlu bize telekomcular biraz uçuk ne yaptiklarindan haberleri yok 😃

• bende firsatlarda 5gb+ 15gb hediye yani toplam 20gb hediye 12 ay taah. 15 tl. alsammi acaba. sizde varmi boyle kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tosbağa Yoshi

Sağolun hocam sayenizde kayıtlandım. 3 farklı papağan önlerinde tüm ekranlar varken sizin çözümünüzü sunamadı Cep telefonum Xiaomi Mi Note 2 meğersem sistemde gözükmüyormuş. İnatla hepsi sizin tarifenizde böyle bir hak yok diyorlar. En son biri ''Şanslı 2 Gün İnternet Kampanyası'' var sizin tarifenizde dedi peki ona geçirin dedim 15 Ekim 2018'de bitmiş kampanya diyor eee dedim niye hala tanıtım sayfasında yer alıyor ve bittiğine dair bir ibare yer almıyor dediğimde ses yok.. ArayanıBil Plus 3 ay ücretsiz diyor tanıtımda arıyorum o niye yok sizin tarifede o yok diyor eee tanıtımda yazıyor diyorum detaylarda sizin tarifenin ismi yok diyorlar.. Alenen tüketiciyi yanıltmaya yönelik hareketler bunlar. Hepsini BTK'ya şikayet edeceğim cahil ordusu.

Tek kurum 3 farklı sitede aynı tarife üç farklı kod var bir tanesi çalışıyor..
    www.turktelekomprime.com PRIME EK 30GB yazıp 5555
    www.bireysel.turktelekom.com.tr PRIME 30GB yazıp 5555
    www.avea.com.tr PRIME SINIRSIZ yazıp 5555

Düzenleme:
    @esb2011
    @djcool
    Teşekkürler arkadaşlar mesajımı yazdıktan sonra gördüm mesajlarınızı.

benim hattın geciside 01 ocakta tamamlandı.

telefonda 4.5 g olmadıgı icin ;)

PRIME 30GB - PRIME SINIRSIZ - PRIME EK 30GB olmuyordu.

--------------------------------------------

az once 4.5g destekli vınn uzerinden sms attım oldu :) .

"PRIME EK 30GB" 5555 calıstı.

Degerli Prime musterimiz, mobil hattiniza 3 ay boyunca kullanabileceginiz ek 30GB cepten hediye internet paketiniz tanimlanmistir. Bilgi icin: turktelekomprime.com B001

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @target4u
    Benim telefonum 4.5G destekliyor hatta VOLTE bile destekliyor ama TT sistemde görmüyor.. Sistemde görmemesine rağmen 4.5G çekim alabiliyorum bulunduğum bölgede 70-80mbit hıza ulaşıyorum. BTK üzerinden yazdım bakalım belki sisteme eklerler Xiaomi modellerini.
    @mirza22
    Gözükmüyor. Fırsat güzel ama beklemenizi öneririm tarifenin hız sınırsız olma durumu var.
  • tt ye bugün geçiş yaptım, Prime Eksper Aşmayan 10 GB Tarifesi geçiş için kapatılmış dediler geçebilen vr mı, ya da hat açıldıktan sonra değiştirebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arşimet28 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef bana da aynı durum oldu, veremiyoruz diyorlar başka bir şey demiyorlar...
  • Hızlar ne durumda?
    Ben 30+10gb halen bitiremediğimden kontrol edemiyorum.
    Düşüyor mu halen 256kbps hızına?
    Bir arkadaş video atmıştı tekrar yükseldi demişti. Diğerlerinde durum nasıl?
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Arada oyle yukseliyor 1 saat suruyo sonra eski haline donuyor suan dusuk

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    prime kat kat 10 gb tarifesine geçtim. O tarife de 10gb bittikten sonra 12 tlden 500mb aşım yaparsanız 256 kbps hıza düşüp sınırsız oluyor. Acaba bu 256 kbps hız ocaktan sonra artmış mıdır ki ?
  • Arşimet28 A kullanıcısına yanıt
    Hız artmadı bildiğim kadarıyla ama o 12 tl'den dört defa veriliyor sanırım yani aşılırsa toplam fatura tutarı 48 lira artmış olur... Ben aşmayan 6 gb seçmiştim ama yeni öğrendim meğerse bu aşmayan hız düşme değil de paketin kullanımı durdurması şeklindeymiş... Değiştirilebiliyor mu acaba?
    Degistirirsin yeni ucuz tarifeler eklenmis primenin sitesine

evet onu bende fark ettim artık Aşmayan paketlerde kota bitince direkt internet iletişimi duruyor. benim tarife için diyorsanız üst paketlere geçişlerde kolaylık sağlıyorlardı eksper aşmayan tarifesine geçişi diyorsanız Mh lerini aradım alımları durdurduk dediler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.