Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu pakette teorik olarak akn uygulanıyor sec full 2gb paketinde de aşimsız ibaresi vardı tt müşterisi az olduğu paketlerde aknyi kaldırdı bizde btk gibi thh gibi kurumlara şikayetlerimizi iletelim derim yarın bakalıkm ne diyecekler
    sizden ricam btk nın tüketici şikayet kısmından şikayetinizi iletin

https://sikayet.btk.gov.tr/uyelik/

şikayeti yazanlar bu konuya yazzınlar ne cevaplar gelecek bakalım
  • Aynen hocam sknt ypma yeni tarifeler gelirse gecersin siteyi kapatmislar bakalim gelmezse 20 gb 29 tl olana gecersin yada bunda kalip beklemede kalirsin sen bilirsin😊 ne olcagi hic belli degil vlla artim yorum yapmiycagim😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galiba bu tarifeye en son ben katılmış olacağım inşallah hasarsız tt'nin çakallığı olmadan geçebilirim
  • ölücüler dumur oldu şikayet ederseniz belki kaldırırlar
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 1 Ocak 2019; 2:6:50 >
  • inşallah hiç düşmez bizi tekrar bilgilendir kardeşim
  • sefa000 S kullanıcısına yanıt
    Ek 100 mb aldim 1 gbdan sonra dustu 😂😂😂 malesef fazla kurcalamayalim artik bekliycez bisyler bulursam burdan haberlesiriz

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Ben pasaport kayıtlı Samsung Galaxy S8'de yaptım. 4,5G uyumlu ve IMEI kayıtlı herhangi bir telefona hattı takın, SMS'i gönderip 5 dk bekleyin. 9333'ü arayıp kalan kullanımları sorgulayın. 40 bin MB internet olduğunu söyleyecektir.
    Sagolun hocam, biraderin mi a1 cihazina taktim hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız düştükten sonra dns ile hızlandıran oldumu

• Az önce TT aradı 4441444'ten, durup dururken sadece telesekreter İnternet ayarlarınızın yenilenmesi için telefonu kapatıp açın veya *999# yazıp arayın dedi. Ben buna anlam veremedim, bi denedikten sonra speedtest yapar mısın @gelteskere57

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Tarifeye geçmek isteyen varsa torrent açık. YouTube açık. Sörf yaparken her uygulama için 256kbps hız veriyordu. Bunu kısıtladilar sanırım artık en fazla 2x256hiz veriyor. Önceden 1mbps hız görüyorduk

Hocam Allah aşkına 256 kbps ile düz hesap saniyede 30 kilobyte çekersin. Dk da 1.8 MB saatte 120 MB gece yatmadan telefonu koysan sabaha 800 MB eder. Eski 720*468 lik DVD rip film eder. Değer mi ve telefonu yordugunuza o kadar süre :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu paket adil kullanim tanimina uyuyor firma bu pakette akk yi kaldirmak zorunda SIKAYET ETMELIYIZ!!!!

Btknin yaptigi akk tanimi

Adil Kullanım Noktası (AKN) veya Adil Kullanım Kotası olarak bilinen ve veri kullanım miktarının belirli bir değere ulaşması halinde indirme hızının düşürülerek, ek bir ücret ödemeden bu hızda internet hizmeti alınmasına devam edilmesi uygulaması

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa000

Beyler bu paket adil kullanim tanimina uyuyor firma bu pakette akk yi kaldirmak zorunda SIKAYET ETMELIYIZ!!!!

Btknin yaptigi akk tanimi

Adil Kullanım Noktası (AKN) veya Adil Kullanım Kotası olarak bilinen ve veri kullanım miktarının belirli bir değere ulaşması halinde indirme hızının düşürülerek, ek bir ücret ödemeden bu hızda internet hizmeti alınmasına devam edilmesi uygulaması
    Ben bu tarifeye yeni geçtim hatta geçemedim daha 3 ocakta taşıma tamamlanacak. Şimdi ibaresinde ''sınırsız'' yazan tarifeleri sanırım sınırsız yapıyorlar. Bizim tarifede aşımsız yazıyor ama aşımsız olsa neden hız 1kbps düşmüyor bu mantıkla öyle olması lazım. 256 kbps sınırsıza girmez mi? Bizim tarife gibi olup sınırsız hak alan başka tarife var mı acaba örnek teşkil etmesi açısından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 1 Ocak 2019; 16:15:19 >

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    hocam bu tarife aşımsız yada sınırsız yazması farketmez sec full 2gb da önceden aşımsız diye geçiyormuş butarife btknın yaptığı adil kullanım kotası tanımına uyuyor ve akk kaldırılması gerekir ben btk ya şikayet yazdım bugün sizde elinini taşın altına koyun sizde şikayetinini btk ya bildirin bakalım ne olacak ?

sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Ben sahsen hattimi cikarmam bu tarifeden 256 gayet tatmin edici tivibu 256 kb deyken hizi dusmeden seyredilior istersen 7 24 film canli yayin izle mud kota yemiyor muziginde var sosyal medya zaten rahat aciyor daha ne istiyorsunuz şoparlar😂
    Hani hız artmıştı. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa000

hocam bu tarife aşımsız yada sınırsız yazması farketmez sec full 2gb da önceden aşımsız diye geçiyormuş butarife btknın yaptığı adil kullanım kotası tanımına uyuyor ve akk kaldırılması gerekir ben btk ya şikayet yazdım bugün sizde elinini taşın altına koyun sizde şikayetinini btk ya bildirin bakalım ne olacak ?

https://sikayet.btk.gov.tr/index.php
    Tamam hocam ben de yazıyorum şimdi bir şikayet. Arkadaşlar aşımsız diyerek işin içinden çıkmaya çalışacaklardır şikayetiniz sırasında aşımsız olsa hızın 1kbps düşmesi gerektiği ama bu tarifede 256 kbps ile devam ettiğinden belirtin ve SEÇ FULL 2GB tarifesinden örnek verin. BTK olumsuz cevap verirse e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunun.
    www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Yoksa bu tarifede durmanın mantığı yok zaten 1000 DK+1000 SMS+ 15 GB interneti 35 TL'ye veriyor TT. Bir de 20 GB data hattı takarsınız 29 liraya 2. siminize 35 GB+1000 DK+1000 SMS size 64 TL'ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 1 Ocak 2019; 17:18:8 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.