Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden sec full 2 gb da asimsiz olarak geciyomus😃 bu pakette kalanlarda birgun sinirsiz kullanicak 1 ocakta olmaz 1 subatta olur illaki😃

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asimsiz paketin hizi 256 ya dustu simdi kota bittikten baya sonra dustu butun kotayi yedim 😃 30 gb akn yide bitirdim 10 gb yida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 31 Aralık 2018; 0:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PRIME EK 30 GB yazıp 5555 gönderin 30gb veriyor

• Hız düşük mü umarım 1 ocakta yükselir tekrar hız bende bu pakette geçtim cuma günü

• eğer ki hız düşmeye devam ederse hep beraber btk thh gibi kurumlara şikayetlerimizi iletelim mutlaka olumlu bir geri dönüş alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: atek59

PRIME EK 30 GB yazıp 5555 gönderin 30gb veriyor

Bende cuma gunu gectim ama bana ek 30gb vermiyor, sonra deneyiniz diyor. Sizin cihazin marka modeli nedir? Online islemlerde cihazinizin 4.5G ve volte destegi aktif gozukuyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s cihaz 4.5g uyumlu volte uyumlu değil bana verdi birde ben faturasızdan faturalıya geçtim, onlüne işlemlerde 4.5g aktif volte cihaz uymlu olmadığı için aktif değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atek59 -- 31 Aralık 2018; 0:54:48 >
  • atek59 A kullanıcısına yanıt
    Dusuyor 40 gb bitirp denedim

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• Teşekkür ediyorum. Bizim için kotaları bitirdin. Yeni yıla bir girelim bakalım.

• Şuan düşüyor olması normal olabilir önemli olan bence 1 ocakta hızlanıp hızlanmayacağı

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Sknt yok heryerim internet kayniyor😂 bu tarife 256 da kalsa dahi cok kullanisli cikarmam ses hattimi bu tarifeden

• Arkadaşlar ben şu an Turkcell kullanıyorum bugün (yani başvurunun son gunu) bu tarifeye başvursam basarili bir sekilde geçebilirim değil mi?

• Türkcell in neti bile ping manyağı, telekom eziyet olur.

• Mh aradım geçiş kapandı geçemezsiniz dedi 256 kbps yeterdi olmadı

• geronimoooooo kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 senedir tarife acik keske son gune birakmasydiniz biz bu tarifedekilerle iyi anlasiyoruz ve bize yetiyor hizida 😃

• İşte yeni haberimiz olabildi keşke daha önce görebilseydim de gecebilseydim. Nasip işte...

• geronimoooooo kullanıcısına yanıt
    Bida arayin bugun son gunu olmasi lazim

• Sabah hem tt dükkanına gideceğim ondan önce yine ararım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.