Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aknye giriyor mu paket peki?
  • tüm belgesel kanalları acık mı tivibuda ve telefonum 3.5g 30gb alamayacagım sanırsam o kötü oldu ve vergisi cartu curtu faturra ne gelir.
  • Tarifeye dün gectim, 2 gun kampanyasi bitmis ve 30gb ek kampanyasi bu tarife icin gecerli degil. Cagri merkezi Musteri temsilcisi 1 ocak itibariyle paketin gene 256 kb olarak kalacagini akn mevzusunun mobil icin degil sabit internet icin gecerli oldugunu soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Ben bu tarifede aldim 30gb aknyi

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• beybiger B kullanıcısına yanıt
    Hepsi acik ve 10 gb i bitirincede izleniyor 30 gb aknsi aliniodu ama artik kapatmislar glba yeni gecenler alamamis

• Belli degil😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Hepsi acik ve 10 gb i bitirincede izleniyor 30 gb aknsi aliniodu ama artik kapatmislar glba yeni gecenler alamamis
    256 ile internette geziliypr mu hotspotla pcden giricem
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Cok rahat

• Bu 3 ay akn artik alinmiyormus biz aldik acaba 1 ocaktan sonra 30 gb aknyi sinirsiza cevircekleri icin kapatmis olabilirler

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Cozumu buldum Prime ek 30gb yazarak alabilirsiniz 30 gb yi

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    Prime ek 30gb yaz 5555 e gonder galiba kodu deistirmisler yenisi 'Prime ek 30gb ' prime sinirsiz yazinca olmuyor

• Arkadaşlar bu konudaki tarife ile alakam yok ama başka hız düşümlü olan Seç Full 2GB tarifesindeyim. Bugün kotayı doldurup deneme imkanım oldu, herhangi bir hız düşümü olmadı kotamı aşmama rağmen. Bizim tarife resmi olarak site ve faturada gelecek yıldan itibaren sınırsız olacağı belirtiliyor. Şu an kotayı doldurmamış arkadaşlar varsa doldurup ne olacağını görmelerini öneriyorum. AKK bu tarifeye vuruyor mu vurmuyor mu öğrenmiş olursunuz.

Bunu 1 Ocaktan sonra tarife sınırsız olacak mı diyen arkadaşlar için yazdım. Benim tarifemde aylardır gece 2-8 arası internet eski hızına dönüyor ve tarife kapsamına göre AKK tamamen kalkıyor. Ancak konuda AKK ile ilgili sorular ve gece 2-8 arası bu tarifeye etki etmiyor gibi birkaç mesaj görünce haber vermek istedim. Durum böyle ise bu tarifenin 2019'da AKK'siz full sınırsız olacağını düşünmüyorum bu gidişle.
  • Suan sende hiz dusmuyormu bende jet wifi var 2 8 sinirsiz bitirp denimmi Hem jet wifinin hemde asmayan tarifedeki kotayi bitirip deniycem simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 30 Aralık 2018; 19:24:54 >
  • Hayır düşmüyor. Normalde yeni yıla girer girmez yapacaktım ama birkaç hafta önce ev internetlerindeki AKK'yi kaldırmışlardı, ondan dolayı da merak ederek bitireyim dedim kotayı. Normalde anında hızım yavaşlardı. 4-5 saattir full hızla kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 30 Aralık 2018; 19:35:33 >
  • Ozman kalkmis hayirli olsun kardesim 😊 bende jet wifinin netini bitiriyorum suan ses hattindaki bu asimsiz paketinde internetini bitiyorum bakalim hangisinin hizi duscek sana bol bol sinirsiz kullanmalar bir foto atsana 😃😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Ozman kalkmis hayirli olsun kardesim 😊 bende jet wifinin netini bitiriyorum suan ses hattindaki bu asimsiz paketinde internetini bitiyorum bakalim hangisinin hizi duscek sana bol bol sinirsiz kullanmalar bir foto atsana 😃😃
    Atayım kenarda dursun şöyle

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ][BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ][BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• Dedikleri dogruymus adamda hiz dusmuyor gercekten sinirsiz olmus indirme yapiyorum bakalim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.