Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay içinde çözülür umudu ile bu tarifede duracağım eğer çözülmez ise ya selfy tarifelerinden birine ya da özgürce prime tarifelerinden birine geçeceğim. Resmen keriz yerine koyuluyoruz, şaka gibi ya.

• Btk şikayeti üzerine beni aradılar ve bitti. Şimdi btk şikayet sayfama giriyorum ve orda hala işletme cevabı bekleniyor yazıyor. Tekrar şikayet oluşturmaya çalışınca sizin hala bu şirketten kapanmamış şikayetiniz var diyor ve yeni şikayet olusturamiyorum Ne zaman kapanır bu önceki sikayet?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • percesus kullanıcısına yanıt
    Çok inceledim o tarifleri. Selfy de 99 liralık tarifede 20gb internet var sınırsız sosyal medya var. Özgürce prime da ise elle tutulur 50gb sınırsız sosyal medya var 179lira pahalı bence. Ya işin içine "sınır" olayı girince 50gb da yetmez adama hocam

• yeni hat için 119 TL prime 40 var ama yeni hat alacak durum herkeste yok

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Birde her ay 25gb 65 liraya paket var. 25gb zaten benim tarifede var, birde 25gb lik bu paketi alsam tarife artı paket ücreti ayda bana 145 liraya geliyor. Neyse arkadaşın dediği gibi bu ay bir bekleyelim bakalım. Bekleyelim ama bir dahaki ay kim kotasını doldurur bize bilgi verir oda muamma

• Ayrı bir konu : şimdi bu btk ne yaptı. Benim sikayetimi Telekoma bildirdi, Telekom beni aradı ve bitti! E bunu ben direkt telekomu arayarak zaten yapıyorum. Nedir bu işin yaptırımı?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemden cevap verildikten sonra konuda belirtilmişti şu şekilde arayarak talep oluşturun.

quote:

Arkadaşlar şimdi BTK'ya şikayet ettikten sonra TT kelime oyunuyla bir cevap veriyor, cevap geldikten sonra ''0 312 294 72 00'' bu numarayı arayarak şikayet numaranız ile şikayetinizin BTK uzmanı tarafından incelenmesini talep edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suvari bey kullanıcısına yanıt
    Sizin şikayet ile ilgili aradılar mı Telekom dan?

• Hızı düşen arkadaslar ara sıra hız testi yapıp kontrol etsinler. %1 ihtimal düzeltirler belki. Bu ay boyunca her gün bir zahmet yapın arkadaşlar.

Olumsuz, arayan olmadı dahalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari bey -- 13 Aralık 2021; 15:37:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarifede 3. yılımı doldurdum. Zaten 2 sene kendi tahattüt seçeneği vardı geçen senede hız sınırsız olmadan önce defalarca arayıp değiştirmeye çalışmışlardı tarifemi değiştirmeyince %25 indirim vermişlerdi 1 sene daha. 3 gün önce tahattüt doldu ne arayan ne soran var blöf atmak için ben aradım hattımı taşımak istiyorum diye hiç kal falan demediler Neyse şu an 65 lira oldu bu fiyattan devam edeceğiz artık yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 29 Aralık 2021; 18:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Bu arada hız sınırının kalktığını söyleyenler var doğru mudur

Diğer tarifeleri bilmiyorum ama bizim konudaki tarife için evet hız sınırı kalktı 10GB dolduktan sonra sınırsız devam ediyor.

• Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sizi biliyorum. Ben prime eksper tarifeleri için sormuştum. Onlarda hız sınırı devam ediyormuş. Size sorduktan sonra öğrendim

• 2 ay kullandım hiz düştü yav btkya şikayet ettim bakalım ne olacak

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife?

Prime Exper 10gb

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    3 defa btk ya 1 defa cimere 1 defa sosyal medyadan 3 defada mail yolu ile yaptım. Hepsi olumsuz sonuçlandı.

e napıcaz hocam gitti mi limitsiz internetimiz yani

• [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

Prime eksper 25GB tarifesinden bildiriyorum vanayı açıyorlar 😁😁

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.