Bildirim
[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (66. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Eksperi yerde bulsam almam o paraya 3 tane aşmayan kullanırım :) eksperlerden salatalık bile olmaz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Expere o kadar para verdiğimi kim söyledi.
Bayi çalışanı akrabam sağolsun ufak dokunuşlar yapar arada. %20 %50
Eğer indirime ihtiyacın varsa %80 indirim kiralık var.
Sağol bebeğim 18 TL ye aşmayan kullanıyorum :)
Oh oh afiyet olsun. Yarasınnn
12 TL ye kullanıyorum desem inanır mısın bilmem, 2-3 ayda bir fatura ödettiriyor ttciğim.Evde ki hatta böyle, ana hattıma da bir ufak dokunuşlar ile süsleme yapayım. Ha olurda vodafone'da her fatura döneminde geçerli 50 TL indirim lazım olursa yaz, senin limitsiz redli'yi 120'ye getiririz. Muckk 😘
-
Teşekkürler evladım asgari ücretle bile 86 tane aşmayan alırım limitsize gerek yok :)
Rica ederim. %72'yi söyle benden bi 3-5 birşey çıkar ibanına. Onu ekleyip tam 100'de 100 indirim yapıp 0 tl ödeyim.
Sana da bir ara şu %80liği yapalım.
Ya Allah’a şükür bizim öyle bedavaya çakallık yapıp 10-15 hatta ihtiyacımız yok 1’i ihtiyacımı görüyor. ayda 150 ödüyorum sınırsıza, fazlasında gözüm yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gündür turk telekom ile yogun bır telefon trafıgı yasıyorum. eksper tarıfeleri sınırsızları kapattıracagım. yuklu ıyı bır rusvet teklıfı aldım. kimse kullanmasın sebeke cokuyor sonra insanlar magdur oluyor.
önümuzdekı ayda vodafone genel merkez ıle yogun bır telefon trafıgıne gırecegım. tek tek.. bunu yapmamanı nedenı bılın kı sızın rahat ınternete gırmenız kardeslerım
-
Çok beklersiniz geçmeyi :) ama size o şansı vermeyeceğim malesef
O kadar mazimiz var. Şu genç kardeşini de mi görmeyeceksin?
Benim internet ile ders videoları izlemem lazım,test çözmem lazım. Geleceğe hazırlanmam lazım,bunun içinde sınırsız gb lazım. Geçirsene beni aşmayan expere, parası neyse vereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 18 Mart 2022; 2:22:9 >
Burda zamanın da eksper aşmayan 256 kb tarifemi kâânı hızında interneti paylasip durma diyen Mart kedileri ,muzic ler vardı ,ben herkese tarifeye geçmesini bildirirken onlar dalga geçtiler gidin onlar sizi geçirsinler tarifeye şimdi .Biz burda yardım etmeye çalışırken alay konusu olmuştuk . 😀
https://forum.donanimhaber.com/prime-asmayan-256-kbps-konu-bende-ve-guncel--132057607-16
6 tane hat ne yahu
-
Prime eksper 10gb tarifesinde hala hız düşüyor mu?
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X