Bildirim
[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (67. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba eksper tarifelerde hız 256kbps düşüyor diyorlardı. Arkadaşım eksper 10gb kullanıyor hız düşmüyorsa rahat rahat kullan diyeceğimde siz hangi tarifesiniz.
-
-
Maasallah kankama 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam p.m i kapatmisssiniz sanirim, yardimci olur musunuz bana da hat konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar ttomun faturasizdan faturaliya gecenlere ozel asmayan tarifeleri varmis sanirim onlarda da hiz limiti varmi kullansak sinirsiz kullanabilir miyiz?
Bana da maşallah yok mu
Asmayan 10 gb tarifesine gecmek istiyorum ben de arkadaslar bu konuda yardimci olacak var midir acaba?
Maşallah hocam Maşallah
Sana da ben maşallah diyeyim kankam benim. 🥰
Sen yan hesap mı açtın? Bu foruma üye olanların ilk işi telekomda tarife aramak oluyor da o yüzden soruyorum.
Aşmayan tarifeler bittiği zaman duruyorlar, onlar da hız düşümü vs yok.
yok hocam ilk defa hesap actim da konuyu onceden de takipteydim zaten. Normalde vodafone un limitsiz tarifesi vardi ancak vodafonedan memnun kalmadim. ttkoma gectim. sinirsizdan sonrada kotali cok kotu oldu.
o yuzden bana sinirsiz bir internet sart turk telekomda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X