Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim benim PM kapalı diye arkadaşlarıma mesaj atıp durmayın size daha öncede söyledim .O kadar yardım ettik forumda alay konusu ettiniz sizi şuan asla bu tarifeye gecirmeyecegiz belirledigim kişiler var onlar dışında kişiler gecemezler açık ve net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sagol gectim sana gerek kalmadi dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt

Görsel bekliyoruz

• [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

• LimitsizRedli bu :D. Şeytan şeytaaaaaaaan

• percesus kullanıcısına yanıt

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• Arkadaslar yardimci olabilecek varmi aşmayan exper10gb e geçtim farkediyorum buğu nasıl yapacaz yardimci olabilecek varmi çok sevinirim

• Arkadaşlar bu tarifeye faturasızdan geçiş yapabiliyor muyuz? bir de nereye başvurabiliriz?

• Aşmayan Experi kaça ayarlarsın hocam?

Hele bi TG gel yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 23 Mart 2022; 15:8:50 >
  • Yok size aşmayan aşan kullanın 😁 geçtim sağol diyenleri tebrik ediyorum aşan tarifen hayırlı olsun :)

• Şebekeyi hor kullanmak ve sistem açığı bulmaktan seni şikayet etsem ne yapabilirsin ki?

• :) burada cocuk gibi bisey yaristiracak halim yok :) gectim gayet de memnunum asim falan da yok :)

• Telekoma sadece Exper Aşmayan 10GB için feda edip geçerim yeni hat alırım hatta bilgisi olan varsa yeşillendirsin.LimitsizRedli sen yazma kardeşim senden gelen yardım Allah'tan gelsin zaten [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Amin hocam Amin [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Gel ya seni bir sınırsız yapalım. Gb sayma devrini kapat gitsin. [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• Vodafone diyorsan kalsın burada çok kötüleşti baya pingler 300lere fırlıyor akşam saatleri whatsapp mesajı atamıyoruz [BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] 

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.