Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Bilgisayar mı ee mi ? :)

ee tabiki soru mu bu krdş. Ee için makina bıraktım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah herkese 300. olduktan sonra morali bozulup 1 hafta boyunca şoka girmeyi nasip etsin.İyi forumlar
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara karşı ne gibi bi avantajı var ?

• The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Hani zevkler tartışılmaz ama makinenin veya ee'nin bilgisayara karşı nasıl bariz bir üstünlüğü olabilir soru mu diyebiliyorsunuz? Hele makinenin
  • birisinin geleceğe dair çok büyük hedefleri varsa ya mekatronik ya ee yada pc okumalı mühendislikte
  • Sosyaldeki kodlama olayı nedir arkadaşlar

• Ee en iyi mühendislik durumunda şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten fen lisesi mezunusun aldığın eğitim ilgi alaka cabası burda meslekli düzlü adamlar senin okulda gördüğün hocaların yüzde 5 ini göremez.

Helal oldun sana Allah vergisi bir zekan var ve çok iyi kullanmışsın tabi biz 1k 10k çok iyiler diyoruz ama özellikle 1k için genetik bir şeyler şart, tekrardan helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Ee en iyi mühendislik durumunda şuan.

o kadarda değil tamamen ilgi ve alaka meselesi. makina ee'ye göre daha geniştir mesela. türkiye birincileri ee yazdığı için bu kadar yüksek puanları. eğer odtü, boğaziçi, bilkent ee olmuyorsa başka yerlerde okunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

quote:

Taraflı yorum yaparım ben.

çap yapmayı düsünuyor muaun?

• Moralim daha bozuldu anasını satayım lanet olsun böyle adalete

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

quote:

Taraflı yorum yaparım ben.

çap yapmayı düsünuyor muaun?

Şu an ne desem boş, önce bu sene sonundaki durumumu görüp şu anki yükü kaldırıp kaldıramadığımı anlamam lazım, anca o zaman gözden geçirebilirim bu seçeneği.

• Başarılı olmak için zamanı iyi değerlendirmek, Doğru insanlarla tanışmak ve çalışmak gerekiyor. Doğru insanlarla tanışmak ise evden okula okulda eve gitmekle olmuyor maalesef. Söyleşi, Seminer, Tiyatro hatta sinema belki bir futbol maçına gitmek gerekiyor. Ben okulumda yapılan hiçbir etkinliği kaçırmamaya çalışıyorum mesela gelecek hafta Yıldız Teknik Üniversitesindeki jetgenç 2030 seminerlerine katılacağım. Gelecekten bahsetmek için donanımlı insanlar konuşmacı olarak bulunacakmış. Bence doğru insanlarla karşılaşmak ve tanışmak için iyi bir fırsat. Bunun gibi şeyleri iyi değerlendirirsek başarılı olmamak için bir sebep yok.
  • Bütün sayfalarda bulunan mesajlarınızı okudum ; lakin cevabımı bulamadım. YGS için hangi yayının deneme sınavlarını çözdünüz acaba ? (Evde kendi başınıza çözdüklerinizi kastediyorum.) Ben de ygs için deneme sınavı arıyorum, şöyle gerçek sınav gibi zor olsun. Mesela Türkçe'si 2014 gibi çetrefilli, matematiği de zor ve kaliteli sorulardan oluşan bir deneme arıyorum. Ne önerebilirsiniz bana ? Teşekkürler..
    Olağanüstü başarın için de tebrik ederim
  • Tebrikler başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribs

hocam tebrikler,
    forumda genel olarak sınavdan çıkmış kişiler ygs 2 aylık çalışmayla hallolur diyorlar.ne kadar doğru?
    115-125 arası yaptığım için ygsde yazın başından beri lys matematik çalışıyorum belirli integrale geçtim ama endişe duymaya başladım ygsyi eksik bırakıyorum diye. hata mı yapıyorum sizce, değişiklik yapmazsam ygsye 18 ağustosta dersane ile beraber başlayacağım zaten matematik yapıyorum tr-fen-sosyal hakkında bilgi almak istiyorum

1.5 sene olmuş.bu benim eski hesabım. mf4 1655. oldum. vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Bütün sayfalarda bulunan mesajlarınızı okudum ; lakin cevabımı bulamadım. YGS için hangi yayının deneme sınavlarını çözdünüz acaba ? (Evde kendi başınıza çözdüklerinizi kastediyorum.) Ben de ygs için deneme sınavı arıyorum, şöyle gerçek sınav gibi zor olsun. Mesela Türkçe'si 2014 gibi çetrefilli, matematiği de zor ve kaliteli sorulardan oluşan bir deneme arıyorum. Ne önerebilirsiniz bana ? Teşekkürler..
    Olağanüstü başarın için de tebrik ederim

Anlattığın tarife göre kesinlikle palme, çözmüştüm ve memnun kalmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

quote:

hocam tebrikler,
    forumda genel olarak sınavdan çıkmış kişiler ygs 2 aylık çalışmayla hallolur diyorlar.ne kadar doğru?
    115-125 arası yaptığım için ygsde yazın başından beri lys matematik çalışıyorum belirli integrale geçtim ama endişe duymaya başladım ygsyi eksik bırakıyorum diye. hata mı yapıyorum sizce, değişiklik yapmazsam ygsye 18 ağustosta dersane ile beraber başlayacağım zaten matematik yapıyorum tr-fen-sosyal hakkında bilgi almak istiyorum

Hocam ilginç bir yöntemle kazanmışsınız.
    Tavsiye konusu açtınız mı hiç ?
    Açmadıysanız tavsiyeleriniz var mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

quote:

hocam tebrikler,

Hocam ilginç bir yöntemle kazanmışsınız.
    Tavsiye konusu açtınız mı hiç ?
    Açmadıysanız tavsiyeleriniz var mı hocam ?

en büyük tavsiyem matematik çalışılması.
    matematik fark yaratılacak en sağlam ders.ayrıca şu an odtüde 1. sınıf sınıf okuyorum yine limiti türevi integrali görüyoruz 2. döneme kadar.yani lisede çalıştığınızı üniversitede de kullanacağınız bir ders olduğu için ciddiyetle çalışılırsa hayatınız daha kolay hale gelir.
    diğer büyük tavsiyem ise ygsye kadar çalışabildiğiniz kadar lys çalışmanız.bu son cümle hep bir kulaktan girer diğer kulaktan çıkar ama şu an oda arkadaşlarımdan biri 13.000 den 3.000 e diğeri 16.000 4.000 e çekerek odtü endüstüri kazandı.hem de lysyi fulleyerek yapmadılar, hepsinin netleri gayet makul..
    diyeceklerim bu kadar konu açmadım pek forumu kullanmıyorum artık ayda bir

• vay be..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.