< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 25 Ocak 2015; 16:33:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 25 Ocak 2015; 16:33:44 > |
hepsinden 1 yanlıs yapmak nasıl bir duygu :)
|
Atatürk fenden sonra okumayı bıraktım
|
Kusura bakma da bu konu benim için hiçbir şey ifade etmiyor yine de uğraştığın için sağol.Bize daha yakın kesimden başarı hikayeleri lazım :)
|
http://www.beyazgundem.com/yerel/trakya-ve-tekirdag-birincisi-femden-h77433.html
Burdaki sensin sanırım.Tebrikler. |
Allah herkese 300. olduktan sonra morali bozulup 1 hafta boyunca şoka girmeyi nasip etsin.İyi forumlar
|
ilk önce Türkçe öğren sonra girersin sınava
|
Ben belki yakınımdır. YGS 187, YMF3 sıralama 385.C.Paşa İngilizce Tıp olacak inş. Enes kadar olmasa da tıp için bir şeyler yazmayı düşünüyorum konu açıp, şu an Ege Tıp'ta 2.sınıfa geçen tanıdığın da yorumları olacak konuda büyük ihtimal
|
Buyuk başarı çalışmış haketmis orası ayrı mevzu ama.
Aralik 2014 ten önce insanlar ne kadar rahat diyolarmış abide kaldım feme gittim şimdi götleri tutuşuyor. Allaha şükürler olsun o zamanlar da bu adamin arkasından sovenler bizdik bize kizarlardi malum kesim hocaefendiye kufur etme diye. Cidden bu guruhtan olmamak gurur verici Allah kimseye böyle U dönüşleri yaptirmasın. |
Reis ölmediyse içeri alınmıştır paralel atmış hazırlanırken sınava
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsneksi -- 18 Temmuz 2014; 19:50:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|