Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okulda son sene sözel dersler genel olarak işlenmedi, o derslerde bir köşeye çekilip çalıştım. Her gün 2-3 saat de o şekilde çalıştım.
  • türkiye 34.sü de benim sınıf arkadaşımdı ilkokulda :D
  • Bizde 31 olduk 😝😝

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler başarılarının devamını dilerim.

• 34 kişinin seni geçmesi nasıl bir duygu

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Felsefeyi ders olarak sevmesem de bilim olarak severim. :) Haklısın, insan içgüdüler konusunda. İnsan psikolojisi çok gizemli, "Ben kesinlikle bunu hava atmak için yapmadım." demem. Sadece dediğin gibi oradaki "Temel amaç"a bakıyorum. Yönetemediğim bir şey hakkında kesin konuşacak kadar iddialı değilim. Bu konuda arkadaşlar istediği gibi düşünsün. Ama biz konu dışına çıkmazsak sevinirim. :) Yok mu başka, sorusu olan? :)

Hocam felsefe bilim karıştırma bunları çok ayrı şeyler

Ama harbi garip bi şey ne bileyim dershane sınavı olur 3. Olursun 5. Olursun koskoca ülkede yüzlerce dershane okul herkea buna hazırlanıyor seni geçen toplam kişi 34

Tebrik ederim

• EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Şu sıralarda yani ramazanda hangi dersleri çalışmalı sence? Ve neden?

• bu da düzensiz çalışma örneği olsun. sadece 12.sınıfta ygs ağırlıklı çalışınca olanlar:
     Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol.

• 11in başında ygs netleriniz nasıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: e5karayolu

Ay sen buna basari mi diyosun bende bi sey yazmis sandim 35 69 nedir? 1 2 3 olsan neyse bosuna zaman kaybi seneye tekrar hazirlan

Kedi uzanamadigi cigere pis dermis.tebrikler enes bölümdaşım :)

• Boun ee iyi degil diye biliyorum ben olsam koç falan yazardım

• Böyle başarı hikayeleri okuyunca bir yandan mutlu oluyorum bir yandan da burukluk hissediyorum. Yanlış yaklaşımlar, gerginlikler, devamlı okul değiştirmeler, kısır tartışmalar arasında geçen eğitim hayatımın verimsizliğini düşünmek ister istemez burukluk yaşatıyor. Şimdi hayatımdan memnunum çok şükür güzel bir işim var ama ilk 100'e girmek isterdim.
    Her şeyin hayırlısı.

Hedeflerini yüksek tut, Türkiye'de değil dünya çapında isim yapmış bir insan olman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Okulda son sene sözel dersler genel olarak işlenmedi, o derslerde bir köşeye çekilip çalıştım. Her gün 2-3 saat de o şekilde çalıştım.

Cevaplar için teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Aviator-

Şu sıralarda yani ramazanda hangi dersleri çalışmalı sence? Ve neden?

Bu kişiye göre değişir, ygs için temeliniz yoksa tamamen ygs çalışmalısınız. Dershaneye gidiyorsanız, sınıf belirleme sınavında iyi yapmanız için ygsdeki eksiklerin kapanmış olması lazım. Onun haricinde ygsdeki konuların halledilmesiyle çözülen denemelerde yaptığınız yüksek puanlar bundan sonraki süreçte size moral verecektir. Ders olarak mat1'den başlanmalı. Sayısal veya eşit ağırlık durumuna göre de fen veya türkçeyle devam edilmeli.
    Eğer iyi bir temeliniz varsa, ygs ve lysyi bu dönemde dengeli götürmeye çalışmalısınız. Mat2 konularına başlayabilirsiniz.
    Eğer mezunsanız, zaten ygs adına bir temeliniz vardır demektir. Neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsunuzdur. Bu noktada da tüm yazı lys ile geçirip, haftada bir soğumamak için ygs denemesi çözmenizi tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: lastletterfromyourlover

11in başında ygs netleriniz nasıldı?

Temelim iyi olduğu için 125 civarı yapıyordum. Fakat 11 de 70-80 net yapıp şu an 2-3k da olan arkadaşlarım çok var.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro-man

quote:

Orijinalden alıntı: e5karayolu

Ay sen buna basari mi diyosun bende bi sey yazmis sandim 35 69 nedir? 1 2 3 olsan neyse bosuna zaman kaybi seneye tekrar hazirlan

Kedi uzanamadigi cigere pis dermis.tebrikler enes bölümdaşım :)

Teşekkür ederim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Boun ee iyi degil diye biliyorum ben olsam koç falan yazardım

Koç düşünmüştüm ama ortamının bana uygun olmayacağına karar verip eledim. Ben boün ee'nin beni pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Bakalım, göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Böyle başarı hikayeleri okuyunca bir yandan mutlu oluyorum bir yandan da burukluk hissediyorum. Yanlış yaklaşımlar, gerginlikler, devamlı okul değiştirmeler, kısır tartışmalar arasında geçen eğitim hayatımın verimsizliğini düşünmek ister istemez burukluk yaşatıyor. Şimdi hayatımdan memnunum çok şükür güzel bir işim var ama ilk 100'e girmek isterdim.
    Her şeyin hayırlısı.

Hedeflerini yüksek tut, Türkiye'de değil dünya çapında isim yapmış bir insan olman dileğiyle.

Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler. Siz şu an hayatınızdan memnunsanız gerisi hikaye. :)
  • Peki bro yukarda yazdınmı bilmiyorum ama günde kac soru cözuyodun yada söyle sorayım 1gunde çalıştığın saatin kacını konu calismaya kacını soru cozmeye ayiriyordun.
    Bide tekrar etmeyi kac gunde bir yapiyodun ?

• yav hehe 35. oldun ne oldu? bu ülkede başarının önemi yok anlamadınmı bro. 35. olmuş he. git mühendis ol 1200tl ye sürün. git gençliğini yaşa salla 35. liği 15.liği.

edit: Fem çıktı yazdıklarımı dikkate alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holoskoartıbirmiktarpara -- 19 Temmuz 2014; 11:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavvardedilergeldik

Peki bro yukarda yazdınmı bilmiyorum ama günde kac soru cözuyodun yada söyle sorayım 1gunde çalıştığın saatin kacını konu calismaya kacını soru cozmeye ayiriyordun.
    Bide tekrar etmeyi kac gunde bir yapiyodun ?

Günde 300 civarı çözüyordum, son 1-2 ay 500'e ulaşmıştım. Ben açıkçası konu çalışmaya pek vakit ayırmadım. Konu anlatımında biraz göz gezdirip teste dalıyordum. Bilmediğim bir sürü şey çıkıyordu. Konu anlatımı yan tarafta açık duruyordu ben de testte bilmediklerime bakıyordum. Eksiklerimi o şekilde kapatıyordum. Bana göre saatlerce konu çalışmak gereksiz. Tekrar etmeyi de denemede yanlış yaptığım konuya tekrar çalışarak yapıyordum. Böylelikle konuları tekrar taramış oluyordum.
  • Ygs icin kac deneme ye girdin yaklasik?
    Tebrikler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bireycmatik -- 19 Temmuz 2014; 12:09:05 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.