Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam the king in the north lan ben çözdüğün kitapları okurken yoruldum lan yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bireycmatik

Ygs icin kac deneme ye girdin yaklasik?
    Tebrikler bu arada.

Teşekkürler. 100'e yakın olmuştur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Çok teşekkür ederim. :)

Bu sene yorulmuşsundur. Dediğin gibi bayrama kadar tatil yapıp, sonra hızlı bir şekilde başlayabilirsin. Ygs konusunda temelin olduğunu varsayarsak bence şu an lysden başlamak daha mantıklı, kasıma kadar lys konularını biraz eritirsen iyi olur. Bu süreçte soğumamak için haftada bir ygs denemesi çözebilirsin. Ondan sonraki süreçte denemeleri hızlandırıp, deneme kritiği sonucunda eksiklerini kapatmanı öneririm. Analiz yapıyordum, o çok önemli. Eksiklerin kapanması öbür türlü zor olur. Defterim vardı, hakkını vererek kullanamadım ama takıldığın soruların çözümlerinin ve gerçekten önemli bilgilerin yazdığı bir defter çok işe yarar. Başarılar. :)

Hocam cok tesekkurler peki ygs icin olsun lys icin olsun bayramdan sonra konu anlatimli videolardan konu anlatim dinleyip yani sifirdan baslayip dedigim sekilde not defteri tutup sonra s.b dan soru cozeyim diyorum konularla ilgili konulari eritip sonra ygs denemesi cozmeyi dusunuyorum mantikli midir yapacaklarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

adam the king in the north lan ben çözdüğün kitapları okurken yoruldum lan yuh

Hehe kuzeyin kingi olamam ya, o kitapların hepsi bitik değil. Genel olarak yarısı çözülü, eksik olduğumu düşündüğüm konular çözülü. :)
  • ercn80 kullanıcısına yanıt
    Aynen, dediğin gibi yaparsan iyi olur. Ama defter konusu önemli, yanlış yaptıklarını deftere yazıp ara ara tekrar etmeyi ihmal etme.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Hocam cok yararli bir konu olmus Allah razi olsun her sey gonlunce olur ins. Tavsiyelerin icin cok tsk ederim adamin dibisin

• ercn80 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, başarılar.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Dostum hakikaten imrendim. Helal olsun. İnş üniden sonrada hakettiğin yerlere gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holoskoartıbirmiktarpara

yav hehe 35. oldun ne oldu? bu ülkede başarının önemi yok anlamadınmı bro. 35. olmuş he. git mühendis ol 1200tl ye sürün. git gençliğini yaşa salla 35. liği 15.liği.

edit: Fem çıktı yazdıklarımı dikkate alma

mühendisler 1200 tl ye sürünüyomuş
  • Tebrik ederim. Uyku düzeniniz nasıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Njord113

Tebrik ederim. Uyku düzeniniz nasıldı ?

Az uyuyan bir insan değilim. İstisnaları olmakla birlikte 11.30-6.30 aralığında olmak üzere 7 saat uyudum.
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    aynen beni tarif etmişsin ben de böyle şeylerden çok sıkılmıştım. şimdi bi yerlere yine gideceğim çok ta kötü değilim ama bunlar insanı fena yapıyor
  • quote:

Rica ederim, başarılar.

Hocam peki yazları nasıl değerlendiryordun?

Mesela 9.sınıf yazı 10.sınıf yazı 11.sınıf yazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharger

quote:

Rica ederim, başarılar.

Hocam peki yazları nasıl değerlendiryordun?

Mesela 9.sınıf yazı 10.sınıf yazı 11.sınıf yazı ?

Bu soru iyi oldu, teşekkürler.

9.sınıf yazını boş geçirdim.
    10.sınıfın yazında fem 9. sınıf tüm dersler sb bitirdim.
    fem 10.sınıf fkb konu özetli soru bankası ve 10.sınıf mat-geo sb bitirdim.
    11. sınıfın yazında fem simetri ygs setini bitirdim. lys simetri mat ve geoya başlangıç yaptım.
  • Yazıyı sonuna kadar okudum. Bir hemşehrin olarak tebrik ederim. Umarım başarıların hep böyle devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs yi hangi ders sıralamasına göre çözmüştün ve zaman durumu nasıl olmuştu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

ygs yi hangi ders sıralamasına göre çözmüştün ve zaman durumu nasıl olmuştu?

Matematikten başladım, matematiği bitirip 20 türkçe çözdüm. Daha sonra feni bitirip kalan türkçeleri bitirdim. Sosyal sona kaldı. Onu da bitirdiğimde 25 dk kalmıştı. Matematiği bir daha çözdüm ve sınav bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

ygs yi hangi ders sıralamasına göre çözmüştün ve zaman durumu nasıl olmuştu?

Matematikten başladım, matematiği bitirip 20 türkçe çözdüm. Daha sonra feni bitirip kalan türkçeleri bitirdim. Sosyal sona kaldı. Onu da bitirdiğimde 25 dk kalmıştı. Matematiği bir daha çözdüm ve sınav bitti.

zaman baya iyi yetmiş.mat da ilk turda boş var mıydı?
  • PinusNigr4 P kullanıcısına yanıt
    Boş yoktu ama 2. çözüşümde bir işlem hatamı düzelttim.
  • quote:

Boş yoktu ama 2. çözüşümde bir işlem hatamı düzelttim.

bu zaman konusunda önerebileceğin herhalde çok deneme çözmektir değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.