Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat ne kadar acımasızyav, sen 35. inci ol baban gelsin vursun. ölümüde esrarengizdi sanırım üstünde kuran falan bulunmuştu
  • https://www.facebook.com/enes.mahmud?fref=ts adam 22 ocakta foto atmıs ya nasıl öldü anlamadım
  • hort
  • Ölen bu değildi bunun arkadaşıydı

• arkadaş fetöcü
  • Son durum nedir acaba.

• Buyuk başarı çalışmış haketmis orası ayrı mevzu ama.

Aralik 2014 ten önce insanlar ne kadar rahat diyolarmış abide kaldım feme gittim şimdi götleri tutuşuyor. Allaha şükürler olsun o zamanlar da bu adamin arkasından sovenler bizdik bize kizarlardi malum kesim hocaefendiye kufur etme diye. Cidden bu guruhtan olmamak gurur verici Allah kimseye böyle U dönüşleri yaptirmasın.

• Kardeşim eski konuları neden hortlatıyorsunuz ? Az önce diğer hortlayan konudaki arkadaş vefat etmiş . Bu arkadaş için de öyle demişler ama 8 ay önce aktifmiş .

2014 tavsiyeleri 2018 sınavını kazandırmaz . Değişen çok şey var .

• Aynen bremın

• Temel lisenin yaygın olmadığı, OBP'nin geri atmadığı yıllar...
  • Ulan nerede Türkiye derecesi yapan var ya FEM Dersanesi'nde eğitim görmüş ya da FEM kitaplarını kullanmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

quote:

Orijinalden alıntı: Ribs

hocam tebrikler,
    forumda genel olarak sınavdan çıkmış kişiler ygs 2 aylık çalışmayla hallolur diyorlar.ne kadar doğru?
    115-125 arası yaptığım için ygsde yazın başından beri lys matematik çalışıyorum belirli integrale geçtim ama endişe duymaya başladım ygsyi eksik bırakıyorum diye. hata mı yapıyorum sizce, değişiklik yapmazsam ygsye 18 ağustosta dersane ile beraber başlayacağım zaten matematik yapıyorum tr-fen-sosyal hakkında bilgi almak istiyorum

1.5 sene olmuş.bu benim eski hesabım. mf4 1655. oldum. vay be

Alıntıları Göster
    5 sene olmuş, haziranda mezun

• özet;

"4 sene boyunca okulun kendi yurdunda kaldım, her akşam saat 7 ve 10 arasında düzenli etüt vardı. Soru sorabileceğimiz hocalar da dönüşümlü olarak etüte geliyorlardı. Etüt 3 saat boyunca zorunlu olarak yapılıyordu, devlet okulunun disiplininin yararını burada gördüm."
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.