Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

35. olmuş muş alicağin 2500 tl aylik bende ticaretten milyarlar kazanıyorum sen ona bak

Dereceyi milyarlar kazanmak için yapmadığım için bir sorun yok bence. :) Milyarlarınızla mutluluklar dilerim efendim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 20 Temmuz 2014; 0:20:14 >
  • Enes boynun tutulmamış mıydı senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Enes boynun tutulmamış mıydı senin

Karıştırdın galiba Ahmet, boynu tutulanı ben çok iyi biliyorum. :D Ama konuyu dağıtmayalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

35. olmuş muş alicağin 2500 tl aylik bende ticaretten milyarlar kazanıyorum sen ona bak

Dereceyi milyarlar kazanmak için yapmadığım için bir sorun yok bence. :) Milyarlarınızla mutluluklar dilerim efendim. :)

Böyle cevap vererek beni mutlu ettin babam hep derki para için okuyacaksan okuma hayallerin için oku para zaten seninle gelir derdi
  • Tebrik ederim hocam gayet güzel anlatmışsın ve disiplinin takdire değer gerçekten. ben 2011 mezunuyum, bu yıl 3. defa girdim sınavlara. her sınav yılı da bu bölümde aktiftim, gerçekten çok başarılı üyeler oluyor ama çok azı alçakgönüllü olmayı başarabiliyor. Bence asıl önemli olan da bu, onun için takdir ettim.
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Babanız çok haklıymış, doğru söze ne denir. Doğru yolda olduğuma sevindim.
  • Sistemin kölesi,kapitalizmin uşağı olacaksan paranın efendisi olmanın ne anlamı var
  • quote:

Okulda son sene sözel dersler genel olarak işlenmedi, o derslerde bir köşeye çekilip çalıştım. Her gün 2-3 saat de o şekilde çalıştım.

Hocam 10.sınıf bittiğinde yazın çalıştın mı ? Çalıştısan ne yaptın, kaç saat çalıştın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • special361 kullanıcısına yanıt
    Bunu daha önce cevaplamıştım, ayrıntılı olarak bi daha yazayım.

Günde 2 saat civarı çalışmıştım 10. sınıfın yazında.

Fem 9. sınıf tüm dersler sb bitirdim.
    Fem 10.sınıf fkb konu özetli soru bankası ve 10.sınıf mat-geo sb bitirdim.
  • quote:

Bunu daha önce cevaplamıştım, ayrıntılı olarak bi daha yazayım.

Günde 2 saat civarı çalışmıştım 10. sınıfın yazında.

Fem 9. sınıf tüm dersler sb bitirdim.
    Fem 10.sınıf fkb konu özetli soru bankası ve 10.sınıf mat-geo sb bitirdim.

Cevap için teşekkürler hocam .

• helal olsun. darısı isteyenlere
  • ismim enes mahmud olsa ben de deli gibi çalışır girerim.

şaka bi yana tebrikler. tekirdağ fenden arkadaşlarım oldu hepsi iyi kişiler, sizin okulunuza sempatim var.
  • Enes tebrikler. Kardeşim ben soru bankası vs. deneme evde rahat rahat çözüyorum. Ama gerçek sınavda konsantrasyon uçup gidiyor. Soruyu on kere okuyorum. Ama eve gideyim hemen çözerim. Gerçi belki yanlış adama soruyorum sen hiç yaşamamışsındır bunu tabii
  • Dershane kaç para verdi
  • Sınava 2 kişi girmiş adamlar, millet tebrik ediyo hey ellam ya

• Maşallah tebrik ederim :-) .Benim sormak istediğim bu başarı okuldan mı kaynaklaniyor yoksa ilkokuldan gelen temelden dolayı hele ki o not ortalaması dehset o kadar az calismaya nasil oluyor verimli calismak mı belki de hemen hemen hepsi :-) Kimya olimpiyatlarına ben de girmiştim ama11.sinifta girdigimiz için 12 ye dair çıkan soruların hiçbirini yapamamistik.Size 12 ye başlamadan organik kimya mı gösterdiler çünkü netiniz çok iyi
    Ha bir de merak ettim YGS fendeki o 1 yanlis hangi sorudan kaynaklanıyor.Ben de üniversitede okumama rağmen tekrardan öylesine YGS ye girmiştim sadece.merak ettim.Biraz sorgular gibi oldum ama merak sadece :-)

• NORMAL ÖĞRENCİLER BU YAZIYI DİKKATE ALMAYINIZ.ÜST DÜZEY ÖĞRENCİLER OKUYABİLİR

olimpiyat birey c abi evi falan bizi bozar :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman denemelerinden ortalama kaç yapıyordun sene içinde? sence zaman denemeleri ygs için iyi bir ölçüt mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igno500

Enes tebrikler. Kardeşim ben soru bankası vs. deneme evde rahat rahat çözüyorum. Ama gerçek sınavda konsantrasyon uçup gidiyor. Soruyu on kere okuyorum. Ama eve gideyim hemen çözerim. Gerçi belki yanlış adama soruyorum sen hiç yaşamamışsındır bunu tabii

Açıkçası bu soruya ne diyeceğimi bilemedim. Uzman tavsiyesi alsan daha iyi olur, yanlış bilgilendirmek istemem.

quote:

Orijinalden alıntı: merkez123

Maşallah tebrik ederim :-) .Benim sormak istediğim bu başarı okuldan mı kaynaklaniyor yoksa ilkokuldan gelen temelden dolayı hele ki o not ortalaması dehset o kadar az calismaya nasil oluyor verimli calismak mı belki de hemen hemen hepsi :-) Kimya olimpiyatlarına ben de girmiştim ama11.sinifta girdigimiz için 12 ye dair çıkan soruların hiçbirini yapamamistik.Size 12 ye başlamadan organik kimya mı gösterdiler çünkü netiniz çok iyi
    Ha bir de merak ettim YGS fendeki o 1 yanlis hangi sorudan kaynaklanıyor.Ben de üniversitede okumama rağmen tekrardan öylesine YGS ye girmiştim sadece.merak ettim.Biraz sorgular gibi oldum ama merak sadece :-)

Okulun tabii ki etkisi var ama her şey okul değil. Not ortalaması 9. sınıftan beri düzenli 3 saat çalışmanın ürünü. 3 saat bence o dönem için az değildi.
    Olimpiyat için biz okul çıkışlarında ders yapıyorduk, 10. sınıfta kimya müfredatı bitmişti. 12. sınıfı da öğrenmiştik yani ama ben ezber konusunda sıkıntı çektiğim için olimpiyat organiği olmadı, organik yüzünden de başarısız oldum zaten. :)
    Ygs fendeki yanlışım nitel-nicel gözlem sorusu. O soru da yanlış olsun bir zahmet diyorum. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

zaman denemelerinden ortalama kaç yapıyordun sene içinde? sence zaman denemeleri ygs için iyi bir ölçüt mü?

Piyasadaki denemeleri düşündüğümüzde her şeye rağmen ygsye yakın bir deneme olduğunu düşünüyorum.(En yakın diyecektim ama palmenin denemeleri-özellikle türkçe- bu seneki ygsye daha yakındı.) Zaman denemeleri olmazsa olmaz değil ama ben çözülmesi taraftarıyım, şahsen çok yararını gördüm.
    İlk zamanda 145 civarı yapmıştım diye hatırlıyorum. Ondan sonra 135-155 net arasında gidip geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 20 Temmuz 2014; 2:26:31 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.