Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsun kardeş,Allah yolunu açık etsin,nasipse biz de seneye inşallah böyle netice elde ederiz.
  • tebrikler
  • şuan gerçekten tebrik ederim ama sizin gibi derece yapan insanların böyle boş konuşması beni sinirlendiriyor . Her zaman şunu söylerim iş zekada biter böyle rehber tarzında yazılar milleti boş hayallere yönlendirmekten başka bir işe yaramaz kafası çalışıyorsa yapar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giorgioVasari -- 25 Temmuz 2014; 19:04:03 >
  • kardeşim tebrik ederim. başarıların daim olsun. Boğaziçi gerçekten harika bir okul ve ortam.İstanbulda kaldığım dönemlerden biliyorum. Konu gayet faydalı ve derinlikli olmuş. Tekrar sınava giresim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giorgioVasari

şuan gerçekten tebrik ederim ama sizin gibi derece yapan insanların böyle boş konuşması beni sinirlendiriyor . Her zaman şunu söylerim iş zekada biter böyle rehber tarzında yazılar milleti boş hayallere yönlendirmekten başka bir işe yaramaz kafası çalışıyorsa yapar zaten

Maalesef yönlendirilmeyen ya da yanlış yönlendirilen o kadar çok öğrenci var ki ülkemizde. Bir kişi bile sınava hazırlandığı dönemde daha önce sınava girenlerin deneyimlerinden ufacık da olsa faydalansa bu çok güzel bir şey. Ayrıca ben arkadaşın "boş konuştuğu" bir nokta göremedim. Kendisi derece yapmış, ve bunun sonucunda da susup oturacağına nasıl derece yaptığını derece yapmak isteyen/istemeyen, sınava hazırlanan herkesle paylaşmak istemiş. Büyütülecek bir mesele değil ki bu.

• quote:

şuan gerçekten tebrik ederim ama sizin gibi derece yapan insanların böyle boş konuşması beni sinirlendiriyor . Her zaman şunu söylerim iş zekada biter böyle rehber tarzında yazılar milleti boş hayallere yönlendirmekten başka bir işe yaramaz kafası çalışıyorsa yapar zaten

boş konuşmak mı bu şimdi ?? bence boş konuşan sensin adam sınava gireceklere faydalı olmaya calışmış
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    sınava girecekler 2 milyon kişiyi aynı anda derece yaptıramazsın dimi merak etme birisi gelip ilk 1000'e girerse böyle konuşmalardan değil zekasından girmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Maalesef yönlendirilmeyen ya da yanlış yönlendirilen o kadar çok öğrenci var ki ülkemizde. Bir kişi bile sınava hazırlandığı dönemde daha önce sınava girenlerin deneyimlerinden ufacık da olsa faydalansa bu çok güzel bir şey. Ayrıca ben arkadaşın "boş konuştuğu" bir nokta göremedim. Kendisi derece yapmış, ve bunun sonucunda da susup oturacağına nasıl derece yaptığını derece yapmak isteyen/istemeyen, sınava hazırlanan herkesle paylaşmak istemiş. Büyütülecek bir mesele değil ki bu.

ben böyle düşünüyorum yukarda benim gibi düşünen bir çok kişi var ve onlara da katılıyorum
    arkadaşın yazdıkları 9.sınıftan başlamış şuan bu yazıyı okuyan kaç kişi 9. sınıfta ? veya fen lisesinde böyle yazacağına ne kadar kurtarsam kardır düşüncesi ile 12. sınıf öğrencilerine yönelik tavsiye vermesi daha uygun uzatmayalım

• Arkadaşlar baya kasmak lazım bu derece için . Tabi Gerekli Kaynaklarda Lazım . Benim Maddi Durumum Olmadığı İçin Kaynak Alamıyorum , İnternetten Bakıyorum Anlamadığım Olursa Sınıftakilere Soruyorum . Öyle Geçiyor İşte , Ki Böyle 30K ya Bile Giremem.
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu görmeyip pm'den nasıl çalıştın, hangi kaynakları kullanmalıyım diye soranlar iyice çoğaldı. Bu sebeple konuyu güncellemek istedim. İlk attığım mesajda cevabını bulamadığınız soruları sorabilirsiniz. Sormadan önce aynı soru daha önce sorulmuş mu diye kontrol ederseniz sevinirim. 2015 tayfasına iyi çalışmalar dilerim.
  • Helal olsun ama senin sağlam temelin olduguda belli 11. sınıf bitince diyorsun 140 net falan yapıyordum yani burdaki arkadaşlar yanlış anlamasın sadece 12. sınıfta calısmamıssın benim anladıgım kadarıyla sen ama güzel başarı gerçekten

not:türkiyedi eğitim sistemi bizi buna zorluyor haykırarak ağlmak istiyorsun bazen sıkıntıdan
  • tebrikler
  • Yaziyi okudum gayet guzel bir yazi. Arkadaslar icin rehber ama benim de arkadaslara soylemek istedigim bir sey var. Arkadaslar enes arkadasimiz cok iyi calismis yazdan ygs yi hallederek cok mantikli hareket etmis. Ama sozel calismayi sevmedigi icin sanirim pek calismamis ve bu onu ygs de kotu etkilemis. Her ne kadar lys cok onemli olsa da sozel calismayi ihmal etmemek lazim. Ister istemez ygs sonrasi psikolojide beklenilenden dusuk dereceler calisma azmimizi baltaliyor. Ayrica tm veya ts de yapacaganiz iyi dereceler hem burs almanizi hem de sinav sonrasi fikir degistirirseniz tm den iyi bir yere yerlesmenizi saglar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Dostum bu kadar uzatmana gerek yoktu yemedim içmedim ömrümün tamamını ders çalışarak geçirdim desen anlardık Bu arada sakın fazla çalışmazdım arada sırada test çözerdim muhabbetine falan girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

Yaziyi okudum gayet guzel bir yazi. Arkadaslar icin rehber ama benim de arkadaslara soylemek istedigim bir sey var. Arkadaslar enes arkadasimiz cok iyi calismis yazdan ygs yi hallederek cok mantikli hareket etmis. Ama sozel calismayi sevmedigi icin sanirim pek calismamis ve bu onu ygs de kotu etkilemis. Her ne kadar lys cok onemli olsa da sozel calismayi ihmal etmemek lazim. Ister istemez ygs sonrasi psikolojide beklenilenden dusuk dereceler calisma azmimizi baltaliyor. Ayrica tm veya ts de yapacaganiz iyi dereceler hem burs almanizi hem de sinav sonrasi fikir degistirirseniz tm den iyi bir yere yerlesmenizi saglar.

Kesinlikle haklısın, şu an keşke sözel çalışsaydım diyorum. Türkçeden birkaç net daha yapsaydım kalacağım yurt bile farklı olacaktı. Ne kadar lys daha etkili desek de ygsnin etkisi yabana atılacak cinsten değil. Ne kadar sıkıcı gelse bile sözel çalışmaya çalışın.

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz.ceng

Dostum bu kadar uzatmana gerek yoktu yemedim içmedim ömrümün tamamını ders çalışarak geçirdim desen anlardık Bu arada sakın fazla çalışmazdım arada sırada test çözerdim muhabbetine falan girme

Başarının sadece ama sadece gece gündüz ineklemek olduğu düşüncesini ne zaman bırakacaksınız anlamıyorum... Bu kadar dar görüşlü olmayın lütfen.

• Tebrik ederim :)

• Vay Tekirdağ fen lisesi haa. Tekirdağ'dan geldim ben de birsürü arkadaşım var 12 ye geçenleri tanır mısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler gercekten cok guzel bir basari hikayesi, azim ve basari. Keske biz de basarabilsek o kadar yukseklerde gozum bile yok gerci..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Vay Tekirdağ fen lisesi haa. Tekirdağ'dan geldim ben de birsürü arkadaşım var 12 ye geçenleri tanır mısın

Gündüzlüleri pek bilmesem de yatılıları az çok tanırım. :)
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Benimkiler gündüzlü ya :) benim hedef oraydı sonra taşındık buradaki fen lisesine gittim dediklerine baktım uygulamaya çalışıcam. Bişey sorucam simetri temeli iyi olmayanlar için bi kitap değil mi? Sen yararımı gördün mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.