Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem.2

Benimkiler gündüzlü ya :) benim hedef oraydı sonra taşındık buradaki fen lisesine gittim dediklerine baktım uygulamaya çalışıcam. Bişey sorucam simetri temeli iyi olmayanlar için bi kitap değil mi? Sen yararımı gördün mü

Temeli olan olmayan herkesin en az bir kere sıfırdan çalışması gerektiğini düşünüyorum, gözden kaçmış noktalar olabiliyor. Simetri kapsamlı bir kitap, yararını gördüm.
  • Gelecek nesillere rehber olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim tebrikler
    ben iyi bi anadolu lisesinde 11 e geçtim hedef 4k ygs netlerim iyi ama turkcede çok vakit kaybediyorum 50 dk civarında bitiyor anca 30-35 net geliyor ama sosyale vakit kalmıyor türkçede nasıl hız kazanırım sence deneme yazmıssın ama ben denemeye girdikçe kotu oluyorum ya :) birde çözümünü bildiğim soruları çözmemek isteme gibi bi huyum var sende de boyle oldu mu :) ?
    kalan yaz donemi için 10.sınıf fkb fem aldım basladım bi yandan da ygs türkçe güvender cozuyorum sene içerisinde ne yapmamı önerirsin geriye dönük çok eksiğim yok önerebileceğin kaynak varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimja -- 23 Ağustos 2014; 1:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimja

kardesim tebrikler
    ben iyi bi anadolu lisesinde 11 e geçtim hedef 4k ygs netlerim iyi ama turkcede çok vakit kaybediyorum 50 dk civarında bitiyor anca 30-35 net geliyor ama sosyale vakit kalmıyor türkçede nasıl hız kazanırım sence deneme yazmıssın ama ben denemeye girdikçe kotu oluyorum ya :) birde çözümünü bildiğim soruları çözmemek isteme gibi bi huyum var sende de boyle oldu mu :) ?
    kalan yaz donemi için 10.sınıf fkb fem aldım basladım bi yandan da ygs türkçe güvender cozuyorum sene içerisinde ne yapmamı önerirsin geriye dönük çok eksiğim yok önerebileceğin kaynak varmı

Zaman sorunu bir anda hallolacak bir sey degil. Dedigim gibi deneme cozdukce sinavi yetistirmeye baslarsin. Onun haricinde benim bilgim yok ama hizli okuma teknikleri tarzinda seyler de yardimci olabilir. Bildigin sorularla pek vakit kaybetmemen lazim zaten. Yani deneme cozerken tabii cozeceksin ama normal test cozerken cok ugrasma onlarla. 11 e gectigim yaz ben de fem 10. Sinif fkb bitirmistim, yararini gordum. Sene icinde de simetri ygs mat setini birirmeni oneririm. En azindan matin aradan cikmasi iyi olur. Basarilar.

• EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Hocam fem beyaz mat1 nasıldır ? Simetri ile karşılaştırırmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beşbin

Hocam fem beyaz mat1 nasıldır ? Simetri ile karşılaştırırmısın ?

Konu özetliyi mi diyorsun? Onu soruyorsan simetriden daha zor. Simetride temel alıp daha sonra çözülebilecek bir kitap.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Hayr fem mat1 konu anlatımı soruyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: beşbin

Hayr fem mat1 konu anlatımı soruyorm

Simetrinin daha kapsamlı olduğunu düşünürsek konu anlatımlı kitap tercihi için simetri derim.
  • 10. sinifa gectim. Anadolu teknik lise bilisim alanindayim. Hedefim ust duzey universitelerde bilgisayar muhendisligi. Bu seneden itibaren nasil calismaliyim?
    10. sinif icin hangi yardimci kitaplari onerirsin ders ders?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut H.

10. sinifa gectim. Anadolu teknik lise bilisim alanindayim. Hedefim ust duzey universitelerde bilgisayar muhendisligi. Bu seneden itibaren nasil calismaliyim?
    10. sinif icin hangi yardimci kitaplari onerirsin ders ders?

Sorduklarını daha önce cevaplamıştım daha önceki mesajlardan araştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 23 Ağustos 2014; 12:43:38 >
  • Mobil oldugumdan ancak ilk mesaji okuyabildim site biraz kasiyor.

• geometri temelim 0. 11. sınıfım. geometriye bi bakayım diyorum. hiç bir şey anlamıyorum. okulda etütlere katılıyorum 20 soruda 4-5 doğru filan çıkıyor moralim mahvoluyor geo. çalışma isteğimde gidiyor hocam. ne önerirsiniz? bi şekilde halletmem gerek bu dersi. sayısalcıyım.
  • Bende ek tercihler ile biyere gittikten sonra DGS ye çok iyi çalışıp iyi bir yere gitmek istiyorum.

ama bana gereken cevap azimi o diş sıkmasını nasıl yapıyoruz bir insan zorla bi şey öğrenebilirmiki

işte o hırsı yakalamam lazım ama formülünü bilmiyorum
  • bu ygs'den sonra mı yıkılıp 1 hafta şoka girdin kardeş?
  • Hedefim ilk 5 bin ama diploma puanım 60 larda. Hadi bu sene yüksek alsam 65 e çıkar. Bu notlarla ilk 5 bine girmek imkansız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

geometri temelim 0. 11. sınıfım. geometriye bi bakayım diyorum. hiç bir şey anlamıyorum. okulda etütlere katılıyorum 20 soruda 4-5 doğru filan çıkıyor moralim mahvoluyor geo. çalışma isteğimde gidiyor hocam. ne önerirsiniz? bi şekilde halletmem gerek bu dersi. sayısalcıyım.

antremanlarla mat & geo kitabini oneririm

kitabi pm atarim istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: Diagosakena

Hedefim ilk 5 bin ama diploma puanım 60 larda. Hadi bu sene yüksek alsam 65 e çıkar. Bu notlarla ilk 5 bine girmek imkansız mı?

yaparsin kardes oooo dert ettigin seye bak.ben kirik obp ile 2K hedefliyorum adamin dert ettigi seye bak

Ortalama beni gerilere atacak ya ondan öyle düşündüm.

• Arkadaşlar,bu tür yüksek sıralamalara yerleşen arkadaşlar çok çalışarak geliyorlar,ve birazda Allah vergisi.
    Farketmişseniz,ilk okuldan beri sağlam bir temelle gelmişler,sağlam temeli olmayan 2-3 senede başarırım diyen,başarır mı bilemem
  • Kanka bi de +9 basma rehberi yapsan süper olur
  • torrent'i kapa kasıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.