Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle teşekkürler. Hedefiniz ne? şu an için ygs netleriniz fena değil, sınava kadar çok fazla yol alacaksınız. Aslında o yazdıgım kitapları tamamen bitirmedim, genel olarak eksik olduğum konuları taradım, ortalama olarak kitapların %50 si dolu. Netler başlangıç için fena değil, konu eksiklerinin kapanması zaman alacak. Lys netlerinin şekillenmesi için 6-7 ay var daha. Test kitaplarında gereksiz, yanlış sorular olabiliyor. Kendim de öyle çözdüğüm her testi full falan yapmıyordum. Bir testte 3-4 yanlışım çıktığı da oluyordu, onlar tam olarak ölçüt değil yani. Dediğin şekilde sıkıntılar ben de yaşadım, kafama yatmayan yerler oluyordu. Bu durumda benim yardımıma arkadaş çevrem koşuyordu, okuldakilerle anlamadıgımız bir yeri tartışıp doğru sonuca ulaşıyorduk, insanların kafa yapısı farklı. senin takıldığın yeri diğeri çok rahat anlamış olabilir ve bu konuda sana kitaptan daha yardımcı olabilir. onun haricinde kafana yatmayan konuları video olarak da izleyebilirsin, teknofem videoları youtubeta da var, ücretsiz olarak yararlanabilirsin onlardan da.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Başarılar dilerim.

• sen o kadar çalış çalış gel sonra 100 bininci ol
    tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Hocam ygs feni kaç aya halledebilirim ?

Bunun belli bir cevabı yok, bir ay sadece fen çalışsanız bir ayda da biter ama bu şekilde yapmanızı kesinlikle önermem. Derslerin dengeli gitmesi çok önemli. Bir anda hepsini bitirmenize gerek yok. Eşit ağırlıksanız ygs ye kadar konuları yayarak bitirebilirsiniz. Sayısalsanız 2-3 ay içerisinde ygs feni halletmenizi öneririm. Ama dediğim gibi sürekli fen de çalışmayın.
  • Psydia'ya sataşan herif değil mi bu ?
  • Novarolife kullanıcısına yanıt
    Neyden bahsettiğini anlamadım hocam.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Enes acıkcası hedefım zamanımı ve emegımı dogru kullanarak mufredatla kazanmam gerekn bılgı yetenek ve yetkınlıge ulasmak
    hanı ıtu olsun yada tıp olsun nebıleyım odtu olsun ısterım fakat netle yerlerde...
    yukarıda da belırtıgın gıbı ^^konu eksıgının kapanması zaman alıcak^^ abı 2 kere calıstım ya bu kımya ve bıyolojı konularına nerden baksan 150ser soru cozmussumdur tam olarak halledemıyorum kapatamıyorum bu ısı ogrendım dıyemıyorum lys de bılgı uzerıne kurulu hersey bırbırıyle baglantılı oluyor sımdı ben derslerden yoluma devam etsemde ılerıde yıne bunlarıle karsılasacagım
  • Shockwavebjk S kullanıcısına yanıt
    Bütün konular birbiriyle bağlantılı değil, ilk aşamada sıkıntı çekiyorsan başka bir konuya yönel, onu halledip tekrar eski konuya dönebilirsin. Bir konunun kafada oturması zaman alır, şu an anlamadığın sorularını yapamadığın bir konuda birkaç ay sonra başarılı olabilirsin.(Arada bir küçük tekrarlar şart.) Ben çalıştığım her konuyu o an yapamıyordum, fizikte 6-7 kere ciddi bir şekilde çalıştığım konular vardı. Her şeyin oturması için zaman gerekli.
    Hocam oncelikle cok tebrik ederim. Ygs tum sinavi yetistirmek icin ne tavsiye edersin ? Nasil hiz kazaniriz ozellikle matematikte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • intothewild1 İ kullanıcısına yanıt
    Hız kazanmak sadece denemeyle oluyor, özel olarak matematikten hızlanmak için matematik denemesi çözebilirsin. Seri denemerle(arka arkaya 2-3 tane) hızlanabilirsin. Bu konuda fem kapsül veya başka bir deneme kitabı işini görecektir.
  • Tesekkur ederim turkce pargraflari icin bi tavsiyeniz var mi ?

Tesekkur ederim turkce paragraf icin tavsiyeniz var mi ?

• intothewild1 İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben pek yapma fırsatı bulamadım ama her gün düzenli olarak 20-30 tane paragraf sorusu çözen arkadaşlarım verim aldılar.
  • Paragraf için soru moru çözme aga git ekşi sözlük oku internetten oku da oku çok faydalı gerçekten hız kazandırıyor baya tavsiye ederim. (Enes bu benim yeni hesap Xrdr değil bundan yazıyorum artık )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Paragraf için soru moru çözme aga git ekşi sözlük oku internetten oku da oku çok faydalı gerçekten hız kazandırıyor baya tavsiye ederim. (Enes bu benim yeni hesap Xrdr değil bundan yazıyorum artık )

Cs nickinden tanıdım zaten Ahmet. :D Bu da paragraf için farklı bir bakıç açısı ama ben hala her gün 20 soru çözmenin arkasında duruyorum. :)
  • Tebrikler, yazı faydalı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazının yararı oldu teşekkürler ama konuyu açmadaki temel amacın övünmek ve bu konuda diğer insanlardan üstün olduğun için gururlanmak, tıpkı benim bu yorumu yazarak bunu farkettiğim için farkedemeyen insanlardan üstün olduğumu düşünüp gururlandığım gibi.

Edit: Hakaret etmedim yanlış anlama sadece biraz felsefe yaptım anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 18 Temmuz 2014; 23:38:24 >
  • Bro sorum şu denemelerde yada testlerde cok dikkatsizim.soruyu bilsem bile bir yerini atlıyorum mesela vektörler cok kolay konu normalde yaparsın ama 4 vektörden 1 ini görmedigimden soru kaçıyo sende böyle birşey yaşadınmı yoksa ben fazla soru cözmediğim içinmi böyle ? Bi oneri pls.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CS mi oynuyordunuz?
    4 yıllık lise hayatınızda pc ile aranız nasıldı? Bir de son sene sosyal yaşantınız nasıldı? Biraz bahsederseniz sevinirim.
    Tebrikler bu arada. Umarım hayatta daha nice başarılara imza atarsınız. :)
  • Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Yazının yararı oldu teşekkürler ama konuyu açmadaki temel amacın övünmek ve bu konuda diğer insanlardan üstün olduğun için gururlanmak, tıpkı benim bu yorumu yazarak bunu farkettiğim için farkedemeyen insanlardan üstün olduğumu düşünüp gururlandığım gibi.

Edit: Hakaret etmedim yanlış anlama sadece biraz felsefe yaptım anlayana

Teşekkürler, düşüncenize saygı duyuyorum. Ancak pm'den görüştüğüm arkadaşların niyetimin ne olduğunu anladıklarını düşünüyorum. :)

quote:

Orijinalden alıntı: sınavvardedilergeldik

Bro sorum şu denemelerde yada testlerde cok dikkatsizim.soruyu bilsem bile bir yerini atlıyorum mesela vektörler cok kolay konu normalde yaparsın ama 4 vektörden 1 ini görmedigimden soru kaçıyo sende böyle birşey yaşadınmı yoksa ben fazla soru cözmediğim içinmi böyle ? Bi oneri pls.

Dikkatsizlikten benim de başlarda ağzım yandı, bundan kurtulmak zor, sadece azaltmak mümkün. Dikkatsizlik genelde hızlı çözmekten kaynaklanan bir durum, testi çözerken kendinizi frenleyin. Bu sefer dikkatsizlik yapmayacağım diyerek soruyu iyi bir şekilde inceleyin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.