Şimdi Ara

Başarı Hikayem, rehberim. Türkiye 35.liğine giden yol. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
226
Favori
37.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarın güzelmiş inşallah iyi bir meslek kapar para kazanırsın, bende ygsden 350 lys mf4 te 40kya girmek istiyorum ne yapmalıyım meslek lisesinde okuyorum temelim sıfır tüm derslerde :( antremanlarla matematik aldım şuan o var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybikk

Tbrk ederm enes basarcani hepimiz biliyrduk:) Allah basaeilarini daha da artirsin onune hayirli kapilar acsin insallah )ins bnmde hedfm ilk 100 .fen lssnde brncym zamanda gcn gn 133 yptm sene icnde hc bkmadgm icn 110 un ustne nadr ckyrdm ins aclna kadar btz daha yksrlrse naspse olur:)brde zamanda sene bsnda 140netle kaclara grebliyrdn

bu yazı tarzıyla hiç inandırıcı gelmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaip kuarkk

ben palmenin denemesini basit diye burun kıvırıp çözmemiştim hatta buraya gelip kim tavsiye etti bunu ya bişeye benzemiyo falan dedim. ama sınavda süreyi kontrol edememenin tekrar yapmamanın cezasını çok çektim. büyük aptallık etmişim. sonucundan dolayı seni tebrik ederim

İnsanlar pişmanlıklarından öğreniyor doğruları, inşallah bu konu sayesinde tecrübelerden çıkan derslerle bu sene sınava gireceklere yararlı olabiliriz.

quote:

Tbrk ederm enes basarcani hepimiz biliyrduk:) Allah basaeilarini daha da artirsin onune hayirli kapilar acsin insallah )ins bnmde hedfm ilk 100 .fen lssnde brncym zamanda gcn gn 133 yptm sene icnde hc bkmadgm icn 110 un ustne nadr ckyrdm ins aclna kadar btz daha yksrlrse naspse olur:)brde zamanda sene bsnda 140netle kaclara grebliyrdn

Teşekkürler, nasipse olur tabii. Zamanda sene başında ilk 50 de oluyordum, daha sonra 50-100 arasına geriledim. Son dönemde tekrar ilk 50 ye girmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Sonuna kadar okudum. tebrik ederim. Ne yalan söyleyeyim gıpta da ettim biraz hepsinden birer yanlışı görünce kendim yapmış gibi de sevindim umarım seneye banada nasip olur.

Teşekkürler, sonuna kadar okuduğunuz için ayrıca teşekkürler. :) Siz elinizden geleni yapın, sizin için hayırlı olan nasip olur zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Fosfodiester

Tebrik ederim çok güzel bir başarı ama ortalama 3-5 saatle o kadar kitabı nasıl bitirdin anlamadım cidden

Kitaplar tamamen bitik değil, genel olarak eksik olduğum konuları taradım. Okul haricinde 3-5 saat dedim, okuldaki boş derslerle çok daha fazla oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

hepsinden 1 yanlıs yapmak nasıl bir duygu :)

Bende bunu soracaktım 49 29 29 29 29

Tebrik ederim, nasıl bir öğrenci olduğun obp den belli oluyor zaten. 4 yıl düzenli çalışanlar yapabilir böyle sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Planck_ -- 18 Temmuz 2014; 19:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Başarın güzelmiş inşallah iyi bir meslek kapar para kazanırsın, bende ygsden 350 lys mf4 te 40kya girmek istiyorum ne yapmalıyım meslek lisesinde okuyorum temelim sıfır tüm derslerde :( antremanlarla matematik aldım şuan o var sadece.

Teşekkür ederim, sıfır temel için tüm yazı ygsye ayırmanızı tavsiye ederim. Elle tutulur olarak ilerlediğinizi görüp moral bulmanız için ygsye yüklenip, denemelerde meyvelerini almanız daha iyi olur. Daha sonraki dönemde ygsdeki eksikler kapandıkça lysye yönelmelisiniz.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ederim öncelikle.

Yazını okudum, uzun olsada zevkliydi ama 2015'de sınava gireceklere tavsiye/rehber değilde senin ygs/lys hikayen gibi olmuş.Kaynak dışında farklı tavsiyeler verebilir misin?
  • Tebrikler
  • Gerçekten tebrikler.Çok gurur verici.İnşallah dilediğin yerlere gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Planck_

quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

hepsinden 1 yanlıs yapmak nasıl bir duygu :)

Bende bunu soracaktım 49 29 29 29 29

Tebrik ederim, nasıl bir öğrenci olduğun obp den belli oluyor zaten. 4 yıl düzenli çalışanlar yapabilir böyle sonuçları.

Teşekkürler, elimden geleni yaptım. :) Birer yanlış konusuna herkes takılıyor zaten. Istikrarı bozmamışım diyelim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

Hocam tebrik ederim öncelikle.

Yazını okudum, uzun olsada zevkliydi ama 2015'de sınava gireceklere tavsiye/rehber değilde senin ygs/lys hikayen gibi olmuş.Kaynak dışında farklı tavsiyeler verebilir misin?

Haklısın, kişisel olarak gereken tavsiyeler farklı olduğu için o şekilde pek tavsiye vermedim. Mesela temeli olmayan birine yazın ygs çalışmasını önerirken iyi temeli olan birine lysye yönelmesini söylemem lazım. O yüzden kişisel durumunu anlatanlara vakit buldukça pm'den yardımcı olmaya çalışıyorum.

• 1 hafta sevinçten toparlanman gerekti sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

quote:

bu yazı tarzıyla hiç inandırıcı gelmedin

Mutlu oldun mu simdi :D inanmak zorunda degilsin kardes ki nasip isi bu.hep 150 nin ustunde yapip da sinavda kotu yapanlar da var.ama cok gurur verici ve guzel bir sey.tebrik ederim tekrar.

• maşallah hocam başarılarının devamını dilerim allah yolunu açık etsin
  • hocam tebrikler,
    forumda genel olarak sınavdan çıkmış kişiler ygs 2 aylık çalışmayla hallolur diyorlar.ne kadar doğru?
    115-125 arası yaptığım için ygsde yazın başından beri lys matematik çalışıyorum belirli integrale geçtim ama endişe duymaya başladım ygsyi eksik bırakıyorum diye. hata mı yapıyorum sizce, değişiklik yapmazsam ygsye 18 ağustosta dersane ile beraber başlayacağım zaten matematik yapıyorum tr-fen-sosyal hakkında bilgi almak istiyorum
  • Tebrik ederim gerçekten çok iyi bir bölüm

• Ay sen buna basari mi diyosun bende bi sey yazmis sandim 35 69 nedir? 1 2 3 olsan neyse bosuna zaman kaybi seneye tekrar hazirlan

• quote:

Orijinalden alıntı: logarithm

hocam tebrikler,
    forumda genel olarak sınavdan çıkmış kişiler ygs 2 aylık çalışmayla hallolur diyorlar.ne kadar doğru?
    115-125 arası yaptığım için ygsde yazın başından beri lys matematik çalışıyorum belirli integrale geçtim ama endişe duymaya başladım ygsyi eksik bırakıyorum diye. hata mı yapıyorum sizce, değişiklik yapmazsam ygsye 18 ağustosta dersane ile beraber başlayacağım zaten matematik yapıyorum tr-fen-sosyal hakkında bilgi almak istiyorum

evet ygs o kadar ağır değil, 2 aylık çalışmayla bitebilir ama hakkını vererek bitirmek için daha fazla zaman gerektiğini düşünüyorum. netlerin şu an için bence iyi. lys çalışman mantıklı, sen zaten matematikte almış başını gitmişsin. yalnız fen derslerini de boşlamaman lazım, 12. sınıf konularından ziyade geçmiş senelerdeki fen eksiklerini kapatman daha mantıklı olur. dershane açılmadan 10 gün önce ygs çalışmaya dön, sınıf belirleme sınavında iyi net yapıp tekrar lysye dönmen mantıklı olur. netin iyi olduğu için haftada bir deneme çözmeni de tavsiye ederim.

• EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Basarından dolayı tebrıklerı hakederken mutevazılıgın ile gonullerı fethedıyorsun bravo
    Düzenlı calısma hayatının olması hedefın ıcın yılmadan dosdogru yol almıs olman ılerıde de karsılacagın zorlukların ustesınden gelebılmen konusunda cıddı bır dayanagın olucak
    seneye zaten bellı bır netın ustunde baslamıs zamanını yonetmek ıcın elını rahatlatmıs .yıl boyunca test kıtapları devırmıssın sahsen ben bır kıtap devırene kadar gobegım catlıyor,netlerım ygs 90-100 lys45(mat 25geo15bazen 20 )-24-10-15 bu netlerım benım onumu tıkıyor konu acıgımı olması evde hazırlanıyor olmam hep dezavntajlarım.derslerden ornek verıcek olursam kımya acıyorum guvender lys yı atom ve yapısı konusu calıstıktan sonra bolum sonu testler yanlıs dolu yada bıyolojı fınal yesıl lys 3 yazarlı kıtap sımdı konuyu aslında 2 kere calıstım ama soruları cozmeye gelınce nad nın nad2 ye donmesı nadp nın nadph2 ye donmesı aynı yerde olurmu mısalınden bır soru cıkınca dusunsemde emın olamıyorum bunda duzlısedekı bozuk ogretım gecmısımın etkısı yok yanı bu 2 konu bu hafta calıstım hala duruyor halledemıyorum
    sanmıyorum ama bu tarz durumlara dustugun oluyor mu?nasıl cıkıyorsun ?ne yapmalıyım?

not1: cok daha buyuk basarılara ımza atman dılegıyle..
    not2: okulunu guzelce oku once iş sonra aıle sonrada baba ol cocuk yetıstır ulkede adam dongusu error verıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shockwavebjk -- 18 Temmuz 2014; 20:57:23 >

• Hocam ygs feni kaç aya halledebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.