< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 18 Ocak 2021; 1:37:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 18 Ocak 2021; 1:37:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yerimizi alalım. yazlık kıyafetlerim hazır. 16 OCAK EDİTİ: EFSANE HER ZAMANKİ GİBİ KESTANE OLDU |
Hoşgeldin Nallart. Kar yağsın yağmasın senin konularını seviyorum. İnşallah yağar tabi de bu kar maşukları olarak karlara gömülürüz |
Kar falan yağdığı yok ama bu konunun açılması insanı mutlu ediyor. Umut aşılıyor insana |
DUA ETMESINI BİLECEKSİN HOCAM. MARİFET BURADA. ALLAH ET DEDI. KABUL EDERİM DEDI. BİZDE ETTİK. VE KABUL OLDU. BUNUN TEK NEDENİ VARDI. BİZ KAR MASUKLARI GÖNÜLDEN DUA ETTİK. NİYET ÖNEMLİDİR. RAB GÖNLÜ GÖRDÜ VE GODZILLAYI YAPISTIRDI. ALLAH BIZI BU SİSTEMDE ZOR NEFES ALACAK ŞEKİLDE KARA GOMULENLERDEN EYLESİN.
|
KARDESLERIM BU SİSTEMDE İSTANBUL, DOĞU VE GÜNEY MARMARA DOĞU ANADOLU BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK BOLGE YERIN DIBINE GIRECEKTIR. KONUYU AÇARKEN CİDDİ OLACAĞINI TAHMİN ETMİŞTİM. AMA BU KADAR GÜÇLENECEGINI DÜŞÜNMÜYORDUM. SANIYORUM 2 HAFTA ÖNCEKİ GODZILLAYA DUA SEANSINI FAZLA KAÇIRMISIZ. AMA IYI Kİ KAÇIRMIŞIZ. BELAMIZI ARADIK VE BULDUK ÇOK ŞÜKÜR.
|
Evet kardeşlerim. bu gece yer yer kuvvetli dek ler olabilir. özellikle boğaz çevresi ve anadolu yakası. denk geldiği yere güzel örtü bırakacaktır.
ayrıca bu sistemde iyi etkilenen yerler oldu. anadolu yakasının iç kesimleri 20 30 cm ye kadar aldı. peki bu sistem bu haliyle içimize sindi mi? benim gram sinmedi. acaba 2 hafta önceki dua konusunda dualarımız yetersiz mi kaldı diye de düşünmüyor değilim. eski güçlü sistemleri aramıyor değilim. bu konuyu 2-3 hafta önceden açıp riske girdim. aslında farkım da bu biliyorsunuz. 3 4 gün önceden de açabilirim. hem ben sizleri uzun süre büyük beklentilerde tutmam hem de zamanımı heba etmem. yıllardır zevk almak için açıyorum. bunca uğraşın arasında zevk aldığım nadir aktivitelerden. ama bazen beklentiler her yerde aynı olmayabiliyor. bundan sonra son 3 4 gün kesinliğinden ve şiddetinden yüzde 99 olarak emin olmadığım bir sistem için konu açmamaya karar verdim. bu sistemde de her şey iyi ii aslına bakarsınız. ama ufak tefek ayrıntılar yüzünden en büyük efsanelerimizden birini kaçırdık. BUNDAN SONRA DEDİĞİM GİBİ ŞİDDET VE KESİNLİĞİNDEN EMİN OLDUĞUM SİSTEMLER İÇİN KONU AÇACAĞIM. SONUÇTA BURADA ZEVK ALMAMIZI SAĞLAYAN ŞEY SİSTEMİMİZİN KUVVETİ SAYESİNDE YAŞADIĞIMIZ KOYU MUHABBETİMİZ. BU MUHABBET HEPSİNDEN GÜZEL. İNŞALLAH DAHA İYİ SİSTEMLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ. HEPİNİZİ SEVİYORUM. |
mont alacaktım sayende vazgeçtim teşekkürler. |
YARIN AKSAMDAN ITIBAREN SIZ HEPİNİZ, BEN TEK(BIR DE KAR MASUKLARIM)
|
yine mi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beklenilen an. Önlerden.... |
|
|
Adamsın be nallarttttttttt |
yerimizi alalım. yazlık kıyafetlerim hazır. 16 OCAK EDİTİ: EFSANE HER ZAMANKİ GİBİ KESTANE OLDU < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 16 Ocak 2021; 20:19:6 > |
|
Tebessüm ettiren ender konulardan birisi. İnşallah yağar artık. |