Şimdi Ara

Son sene ilk 10k girebilmem için tecrübeler tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu soru ve konudan sıkıldınız ama tecrubeleriniz ve dusunceleriniz bana çok yardımcı olacaktır.
    Öncelikle ortalama bir Anadolu lisesindeyim 3 senem yatarak geçti son senem 3 ağustosta okulum başlıyıcak hedefim odtu elektrik elektronik olmazsa 10k ya girmek istiyorum çalışmaya düzene yavaş yavaş başlatıyorum okul öncesinde ygs denemeleri yaptım 2-3 tane ortalamam 250-300 en kotu hedefim 10k herkes gibi çalışarak başarabiliceğime inanıyorum ne kadar bazen yılıp yapamıyıcağımı dusunsemde inancım devam ediyor.
    Benim gibi ornekleriniz onerileriniz dusunceleriniz çok önemli çok teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen beyler paylasıcaklarınız varsa

• Neyse arkadaşlar kazanıp, hedefime ulaşırsam inşallah dusuncelerimi aktarmak kitaplarımı sevabına sınava girecek arkadaşlara bırakmak isterim.

• 66k dan mezuna kaldım bu sene benim tavsiyelerim şu yönde bro
    Biyolojide meb kitaplarını kullan gerisinde deneme çöz
    Mat için olabildigince orijinal yayınlar çöz 3-4-5 karekök apotemi
    Geometri için günde 2-3 test çözersen analitik harici soruları rahatça yaparsın
    Fizikten pek bi şey öneremem bende çok bilmiyorum
    Kimyadan 10-11 çok kasmıyorlar organik için palme s.b çöz konu anlatımlı olarak birey i kullanabilirsin
    En son olarak ygs için bol bol deneme çöz şu konum eksik bu konum eksik demeden
    Deneme olarakta Fem Denge çok güzeldir karekök ve palme yi öneririm mat-geo için ayrıca 3-4-5 + apotemi
  • fen için meb kitaplarını iyice tara bu yaz zamanın varken.abidik gubidik olan ne varsa kes ve boş vakitlerinde oku.hiç olmazsa 1 soru kazandırır.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi dikkate alıcam.

• Yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FBaran7 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı senin gibi mezuna kaldım da şu 3,4,5 dediğin yayın hangisi

• Fizikte kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle(kesinliklenin altını kırmızıyla çiziyorum) zor bir kaynak asla ama asla çözme dokunma göz teması kurma. Zor soru asla çözme çıkmıyor. Tüm fizik sınavlarına baktığında aynı şey oluyor. İşlem soruları sormuyor adamlar. Fen meb kitaplarına çalış. Matematik- geometri için karekök çöz.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    yeni çıkmaya başlayan bi yayın internetten pdf'lerini falan bi incele

http://www.ucdortbes.com/index.php?sayfa=UrunListesi&filtre=ProdMarka~=~%C3%9C%C3%A7%20D%C3%B6rt%20Be%C5%9F%20Yay%C4%B1nlar%C4%B1

denemeleri ve ygs mat soru bankasına bakma şansım oldu çok orijinal
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler hepsini dikkate alıcam

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Fizikte kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle(kesinliklenin altını kırmızıyla çiziyorum) zor bir kaynak asla ama asla çözme dokunma göz teması kurma. Zor soru asla çözme çıkmıyor. Tüm fizik sınavlarına baktığında aynı şey oluyor. İşlem soruları sormuyor adamlar. Fen meb kitaplarına çalış. Matematik- geometri için karekök çöz.

Zor Çözen adam kolayı yapar merak etme ayrıca her sene basit sordular bu sene patlayacak belki ? Insanlara tavsiye verirken düşünün biraz

• Fizikte palmenin konu anlatımlı abcd al bitir üstüne birde sotu bankası bitirirsen iyi yaparsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.