Bildirim
Başarı mı Delta mı Daha İyi Servis Hizmeti Sunuyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sikayetvar a baksan daha cabuk cevap bulursun sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joker80
Sikayetvar a baksan daha cabuk cevap bulursun sanirim
oraya zaten baktım . iki firmanında birbirinden aşşağı kalır yanı yok . ama problemi olupta herkesin oraya yazdığını sanmıyorum ... Türkiyede milyonlarca kişi cep telefonu alıyor orada yazılan sayısına bakarak konuşmak yanıltabilir .
Benim amacım forumda bu firmalarla iyi yada kötü tecrübe yaşamış kişilerin bu tecrübelerini burada paylaşmasını sağlayarak telefon alacak kişilere yol göstermesini sağlamak... -
Basari tabiki ustune yoktur.ama markadan markaya degisir. ornegin basaridan lg alirsan lg turkiye bizzat ilgilenmekte.bunlari ogrenmekte fayda var :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vengace
Basari tabiki ustune yoktur.ama markadan markaya degisir. ornegin basaridan lg alirsan lg turkiye bizzat ilgilenmekte.bunlari ogrenmekte fayda var :)
Az önce bende tam bu konu hakkında LG Türkiye Müşteri hizmetleriyle görüşüyordum ve bana Başarı Garantili telefonları LG Servislerinde garanti kapsamında tamir ettirebileceğimi söylediler . Bu beni 2 şeyden dolayı sevindirdi . Birisi LG teknik servislerine Başarıdan daha çok güveniyor olmam . Diğeride Başarının bulunduğum ilde servisinin olmaması ( LG nin servisi var ) dolayısıyla elden götürüp veremeyeceğim ( Daha önceki deneyimlerimden biliyorum . LG servisi sizin gözünüzün önünde telefonu açarak bir ön inceleme dahi yapıyor . 2. el alanlar için çok iyi birşey ) ....
-
quote:
Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI
quote:
Orijinalden alıntı: Vengace
Az önce bende tam bu konu hakkında LG Türkiye Müşteri hizmetleriyle görüşüyordum ve bana Başarı Garantili telefonları LG Servislerinde garanti kapsamında tamir ettirebileceğimi söylediler . Bu beni 2 şeyden dolayı sevindirdi . Birisi LG teknik servislerine Başarıdan daha çok güveniyor olmam . Diğeride Başarının bulunduğum ilde servisinin olmaması ( LG nin servisi var ) dolayısıyla elden götürüp veremeyeceğim ( Daha önceki deneyimlerimden biliyorum . LG servisi sizin gözünüzün önünde telefonu açarak bir ön inceleme dahi yapıyor . 2. el alanlar için çok iyi birşey ) ....
mecidiyeköydeki servisi çok ünlüdür cihazı önünüzde yapıp verirler diyor herkes.bende aksam arayacağım servisi quadbeat2 kulaklığımın sol tarafından az ses gelmeye başladı üzerine yattığım için sanırım dün aradığımda yetkili isim ile göreşeceğini söylemişti ama büyük ihtimal değişim olacak bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X