Şimdi Ara

Başarısız Ağ Hatası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim sorunum iPhone SE için güncelleme dosyasını indirirken devamlı 2.34 gb a ulaştığında Başarısız Ağ Hatası ibaresiyle indirme kopuyor dosya 2.7 gb boyutunda bunu iTunes le ve çeşitli indirme programlarıyla (idm jdownloder vs) ve int explorer chrome mozilla gibi tarayıcılarla denedim sonuç hep ayni enteresan olan sadece iPhone frimWare dosyasında bu hatayı alıyorum mesela OSX Higt Sierra indirdim dosya boyutu 8gb ve benzeri büyük dosyalarda böyle bi sorun yok Ağ da 6 farklı bilgisayar var hepsinde sonuç aynı modem i resetledim ağ bağlantı ayarlarını yeniledim farklı dns ler denedim anti virüsü devre dışı bıraktım güvenlik duvarlarını kapattım ama sorunu çözemedim hala .ipsw dosyasını indiremiyorum
    böyle bir sorunla karşılaşıp sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başarısız Ağ Hatası

İnternette gezinirken veya çevrimiçi uygulamalar kullanırken "Başarısız Ağ Hatası" mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, cihazın internet bağlantısıyla ilgili bir sorunu gösterir.

"Başarısız Ağ Hatası" sorunu çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Zayıf veya kararsız Wi-Fi sinyali
    • Yol yönlendirici veya modemde yapılandırma hataları
    • İnternet hizmet sağlayıcısındaki kesintiler
    • Cihazının işletim sisteminde hatalar
    • Kötü amaçlı yazılım veya virüsler

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları uygulayabilirsin:

• Cihazını yeniden başlat. Bu, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Wi-Fi ağını kontrol et ve gerekirse yönlendiricini yeniden başlat.
    • İnternet bağlantını başka bir cihazda test et. Sorun cihazına özgüyse, cihazının işletim sistemini güncellemeyi veya kötü amaçlı yazılım taraması yapmayı dene.
    • İnternet servis sağlayıcınla iletişime geç ve kesintiler veya arızalar olup olmadığını kontrol et.

"Başarısız Ağ Hatası" sorunu çözülmezse, sorun giderme için bir BT uzmanına veya cihazının üreticisine başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
    DonanımHaber Network sayfasında bu sorunu bilen bi kimse çıkmadımı şimdi?
  • yobaz-yakici kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama sanırım yanlış anladın sorun itunes in güncel olması yada olmaması falan değil ipsw.me adresinden indirmek istesemde herhangi bir kaynaktan indirmeye kalksamda 2.34gb a ulaşınca başarısız ağ hatası deyip download ın durmasında bu itunes ta da böyle aklına gelebilecek diğer yöntemlerlede böyle 8 gb dosya indiriyorum bi sorun yok sadece telefonun freamware dosyasında bu sorunu yaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.