Başarısız İnsanların Özellikleri 1.Kendinden çok başkalarını takip eder 2.Çok televizyon izler 3.Sıksık internete girer 4.Oyun oynar 5.Yapması gereken şeyleri savsaklar 6.Yapması gereken şeyleri erteler 7.Başkalarından medet umar 8.Piyango uçkağıtçılık gibi işlere bulaşır
Başarılı İnsanların Özellikleri 1.Başkalarını pekte takip etmez 2.Kendi çözümleri vardır 3.Boş şeylerle pek uğraşmaz 4.Başarılı olmak istediği alanda gelişir 5.Yapması gereken şeyleri ertelemeden savsaklamadan duzgun şekilde yapar
başarısız insanlara sabah 6'da konu açarı eklememişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy
bu sıralar pekte başarılı değilim zaten neden başarısız diye soranlar için tespitler yaptım başarılı insanlar ile başarısız insanlara baktığımda bu tarz farklar görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hepyekyek
quote:
Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy
bu sıralar pekte başarılı değilim zaten neden başarısız diye soranlar için tespitler yaptım başarılı insanlar ile başarısız insanlara baktığımda bu tarz farklar görüyorum
Nasıl bir başarıdan bahsediyoruz bilmiyorum ama bana kalırsa en önemli kriterler azim ve irade sahibi olmak,gözükara olmak, kendini geliştirmiş, farklı ama çok da uçuk olmayan bir vizyon sahibi olmak. Bunlar bana kalırsa yapıtaşları, eklenilebilecek çok şey var daha.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme