Şimdi Ara

Başarıyı değil, Kulübü sevin biraz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmek suçmudur? Fenerbahçeyi sevmesem maçlarını izlemem ama şuanki durum teknik direktörümüz kişilik olarak çok iyidir ama taktik olarak yetersizdir,bakın burda ayrımı yapın körü körüne desteklemek var birde takımın eksik yanlarını gösterip bunları kapatarak gün geçtikçe güçlenmek var.Körü körüne desteklersen takıma amatör td getirsek lig düşme noktasına gelsek yine bir ses çıkarmıcaksınız yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmek suçmudur? Fenerbahçeyi sevmesem maçlarını izlemem ama şuanki durum teknik direktörümüz kişilik olarak çok iyidir ama taktik olarak yetersizdir,bakın burda ayrımı yapın körü körüne desteklemek var birde takımın eksik yanlarını gösterip bunları kapatarak gün geçtikçe güçlenmek var.Körü körüne desteklersen takıma amatör td getirsek lig düşme noktasına gelsek yine bir ses çıkarmıcaksınız yani...

İşte bizim taraftarımız, takımı iyide olsa kötüde olsa eleştirmediği için ülke futbolu gelişmiyor.

Taraftar dediğin takımın her zaman iyi oynamasını talep eder.
  • Bence tv taraftarlığını bırakın.
  • Milletin kafa gercekten almiyor galiba. Sahislari istememek ile takimi desteklememeyi bir tutuyorlar. Takimi desteklerim, hic bir zaman yenilmesini istemem. Ama Fenerbahcemi hak etmeyen adamlari da gormek istemem. Ben bagiriyorum o tribunlerde. Ben aliyorum lig tv. Ben aliyorum mac bileti ve yillik kombineyi. Ben aliyorum forma hem de 1 tane degil 2 tane yeri geliyor 3 tane. Diger urunleri de unutmamak lazim. Bizim rizkimiz ile aldiklarimizi beyfendiler 5 kurus odemeden aliyorlar ve verdikleri hizmet'e bak. Bunlar sadece tek maclik dusuncem degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar tuttugu takim icin cesitli yollardan para kazandırır bunun karsigilinda ise onemli galibiyetler ve kupa gibi basarilar ister bu dunyanin heryerinde böyledir.

Ezeli rakibin iki sene ust uste sampiyon oluyorsa ve bunu senin kendi sahanda kutluyorsa ortada sorun vardir. Real Madrid ve Barca butun oyuncularini satsin klubu sevin diyerek yatsin senin sence olur mu boyle sey.

Taraftar ustune duseno yapiyorsa baskan td ve futbol cularinda yapmasi gereklidir.

• Kendilerine kötü gün taraftarı diyen adamlar yüzünden bu duruma geldik.Ulan ben Fenerbahçeyi mi eleştiriyorum başındaki beceriksizleri eleştiriyorum.Bazıları bu isimleri sanki kocası gibi koruyor kolluyor.Yazık olan Fenerbahçeye oluyor
  • kusura bakmayin ama bu romantik laflara karnimiz tok artik. ben her sene "basari icin sevmedik, sevinmek icin sevmedik, serefli ikincilik vs." laflarini duymak istemiyorum cunku bunlari duydugum zaman takimimin maglup oldugunu hissediyorum. sahada maglup olmak degil yani sikinti olan, kalpler yenik dusunce bize bunlari yasatanlara tepki gostermekten baska caremiz kalmiyor. biz de sari lacivert en yukseklerde olsun diye soyluyoruz bunca seyi yani.
    bi siz hep destek tam destek demiyorsunuz artik kendinize kabul ettirin. oyle olsaydi ben ve benim gibi aziz-aykut karsitlari 2006'da 2010'da son maclarda, sike olayindan sonra, 2012'de evimizde gs kupa kaldirinca "basarisiz bu takim yau" diyip birakirdik. bilmem anlatabiliyor muyum ?
  •  Başarıyı değil, Kulübü sevin biraz.
  • Fenerbahçe taraftarı her zaman kulübüne destek vermiştir. Fakat bazı şeylerede tepki göstermek zorundayız. Fenerbahçe taraftarı olarak başarılara alışık bir taraftar kitlemiz var. Bakın ben size 2A' nın yaptığı hataları tek tek paylaşayım;

1- Her zaman ezdiğimiz korku saldığımız GS maçları Aykut Bey döneminde bizim için eziyete dönüştü. Adamlar mabedimizde şampiyonluk kupası kaldırdılar.
    2- Hücum futboluna alışkın bu takımı anadolu takımları bile yeri geldi ezmeye başladı.
    3- Aziz Başkan geldiğinden bu yana tüm kulüpler bize düşman oldu. Biz birbirimize yeteriz imajı yarattı.
    4- Kulüp tarihinin yüz karası olayına imza attı. Şike ile suçlandı. Haklıda olsa bu leke tarih kitaplarında yerini alacak maalesef.
    5- Geçen sezon bu nedenle avrupa kupalarından men edildik.
    6- Stadyumda mikrofonu alıp taraftara fırça atmak gibi büyük bir gaflette bulundu. Sanırım Dünya' da bir benzeri olmadı böyle bir olayın.
    7- Taraftarın protestosuna sinirlenip arabasından taraftarlara '' ben ne dersem o olur boşuna bi tarafınızı yırtmayın '' gibi saçma sapan karşılık verdi.
    8- Verdiği hiçbir sözü tutmadı.
    9- Biz zengin kulübüz istediğimiz oyuncuyu getiririz dedi, saçma sapan transferlerle taraftarın gözünü boyadı.

ve hatırlayamadığım birçok şey...

• Millete akıl vermeyin, kimse kimsenin sevgisinin neye, ne kadar olduğunu bilemez..Kulübü sevmek başkanını yada hocasını koşulsuz sevmek demek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Siz kendi egonuzun tatmin olmasından başka hiçbir şeyi sevmiyorsunuz. Yok iki A istemiyoruz, yok biz kulübü sevdiğimiz için böyle kızıyoruz...

Fenerbahçe 1996-2000 dönemi arasında verdiği 4 şampiyonluk süresinde ben tribünlerdeydim. Birimiz bile kalkıp isyan bayrağını çekmedik. Desteğimizi verdik her daim. Efsane Maraton lafı bu yüzden var. Galatasaray 14 sene şampiyon olamadığı dönemlerde tribünde takımını destekleyen abilerimizle konuştuk ve bir tanesi bile kalkıp sizin gibi laflar etmediler.

Kısaca ben ve benim gibi düşünen taraftarlar, başarı veya kupa kazanıyor diye takıma destek vermiyoruz. Fenerbahçe formasının olduğu her yerde desteğimizi esirgemedik.

Aslında ben size değil, bizim gibi eskilere kızıyorum. Yazıklar olsun bize ki sizlere gerçek taraftarlığın ne demek olduğunu aşılayamamışız.

arkadaş çok doğru söylemiş eleştiri her zaman yapılır yapılmalıdırda ama şuan birlik beraberlik içinde hareket etmek gerek kaç kere fianal oyanamnın eşiğine geldik her ne kadar takımımıza güvenmesinizde avrupada çok iyi maçlar çıkardığı ortada ...sadece biraz sabretmek gerekli umarım bu sene o kupa bu sene saraçoğluna gelicek...şimdi bu kdar karamsar olanlar o kupayı kadıköyde bir düşünün ne gs'nın lig şampiyonluğu ne drogba ne başka bişey kalır ortada herşey unutulur ayrıca yanında tatlı niyetine birde gs galibiyetiyle kapatırsak sezonu daha ne olsun ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Siz kendi egonuzun tatmin olmasından başka hiçbir şeyi sevmiyorsunuz. Yok iki A istemiyoruz, yok biz kulübü sevdiğimiz için böyle kızıyoruz...

Fenerbahçe 1996-2000 dönemi arasında verdiği 4 şampiyonluk süresinde ben tribünlerdeydim. Birimiz bile kalkıp isyan bayrağını çekmedik. Desteğimizi verdik her daim. Efsane Maraton lafı bu yüzden var. Galatasaray 14 sene şampiyon olamadığı dönemlerde tribünde takımını destekleyen abilerimizle konuştuk ve bir tanesi bile kalkıp sizin gibi laflar etmediler.

Kısaca ben ve benim gibi düşünen taraftarlar, başarı veya kupa kazanıyor diye takıma destek vermiyoruz. Fenerbahçe formasının olduğu her yerde desteğimizi esirgemedik.

Aslında ben size değil, bizim gibi eskilere kızıyorum. Yazıklar olsun bize ki sizlere gerçek taraftarlığın ne demek olduğunu aşılayamamışız.

+1907

• Bu forumda Annelerine kardeşlerine değil azar direk küfür etse hala savunucak adamlar var Aziz'i.Bir daha ki anons faciasında küfür bekliyorum, bazılarının genişliği kabul edilebilir düzeyde çünkü
  • Sizin ezeli rakipleriniz aykut hoca aziz Yıldırım kalsin diyorsa burda yanlış birsey var demektir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Sizin ezeli rakipleriniz aykut hoca aziz Yıldırım kalsin diyorsa burda yanlış birsey var demektir arkadaşlar

Vallahi haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Sizin ezeli rakipleriniz aykut hoca aziz Yıldırım kalsin diyorsa burda yanlış birsey var demektir arkadaşlar

Monster Kill
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray02

quote:

Yemin ediyorum ıq testi yapılarak üye olunmalı bu foruma.Ne zaman fenerbahceye laf attık ? renklere laf attık ? Siz neyin kafasınız yaşıyorsunuz ya ? Biz 2 tane A var , onları istemiyoruz.Onlaradır bütün bu sitemimiz ve sözlerimiz.BUnu anlamayacak kadar beyin yoksa söyleyinde yormayalım kendimizi.

İsimsporlular sizi.Haberiniz yok azizle aykut Gs yi 2 sene daha şamp yaptı en az.Adamların bu kadar yücelmesini sağlayan bu iki şahıstır.2 side sırf zarar bu takıma.Geldikleri güne lanet olsun.

önce kullandığın o üslubu değiştir düzgün konuş ne yazmışım iyi oku İYİ OKUYUN
    ZAMANI DEĞİL ARKADAŞLAR DESTEK ZAMANI ŞİMDİ DESTEK

takıma destek veriyorsun ama o destek azizle aykuta da gidiyor farkında değilsiniz belli.Azizle aykut gidene kadar içten içe sevicem takımımı.Çünkü bu takımın baş düşmanı bu iki şahıs.Adamlar gs yi 2 sene şamp yaptılar , 2 sene daha da yapacaklar.Şu saatten sonra gs yi *ah tutarız görürsünüz.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray02

quote:

Yemin ediyorum ıq testi yapılarak üye olunmalı bu foruma.Ne zaman fenerbahceye laf attık ? renklere laf attık ? Siz neyin kafasınız yaşıyorsunuz ya ? Biz 2 tane A var , onları istemiyoruz.Onlaradır bütün bu sitemimiz ve sözlerimiz.BUnu anlamayacak kadar beyin yoksa söyleyinde yormayalım kendimizi.

İsimsporlular sizi.Haberiniz yok azizle aykut Gs yi 2 sene daha şamp yaptı en az.Adamların bu kadar yücelmesini sağlayan bu iki şahıstır.2 side sırf zarar bu takıma.Geldikleri güne lanet olsun.

önce kullandığın o üslubu değiştir düzgün konuş ne yazmışım iyi oku İYİ OKUYUN
    ZAMANI DEĞİL ARKADAŞLAR DESTEK ZAMANI ŞİMDİ DESTEK

takıma destek veriyorsun ama o destek azizle aykuta da gidiyor farkında değilsiniz belli.Azizle aykut gidene kadar içten içe sevicem takımımı.Çünkü bu takımın baş düşmanı bu iki şahıs.Adamlar gs yi 2 sene şamp yaptılar , 2 sene daha da yapacaklar.Şu saatten sonra gs yi *ah tutarız görürsünüz.

/>

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.